- Konu Sahibi daemon
-
- #78.961
slm kızlar uyuyamayanlar burda sanırım benim gibi :)
selam canım hoşğeldin a.s. artık uyumak ne mümkün geceler yarimiz oldu baksana kaydirigubbakcemile3 uyumaya çalışmak insanı daha çok yoruyor bende uykum gelmediğinde hiç zorlamamıyorum artık uyusamda kabuslar görüyorum zaten :çok üzgünüm:
canım sendemi kabus görmeye başladın bende 3 gündür hep kabuslarla uyanıyorum.sabaha kadar zaten 50 kere uyanıyorum neden böyleyim bilmem
hoşbuldukkkk canımm hayırıdr geçmiş olsun neyin var bilmiyorumkismile
canım sendemi kabus görmeye başladın bende 3 gündür hep kabuslarla uyanıyorum.sabaha kadar zaten 50 kere uyanıyorum neden böyleyim bilmem
oğlan durmuyo hiç yerindedün yine bütün gece uyutmadı beni. sabah 7 de de sancı geldi kaskatı oldum. apar topar gittik doktora. bişey yok sıkıntı stres dedi doktor herşeyi kontrol edildi. anlamıyorum ki neden oluyo. hiç bişeyi takmıyorum da kafama gayet sakinim.:çok üzgünüm:
umarım geçer kızlar ya şimdiden uykusuz kalmaya başlamak erken değilmi ama haksızlık bu :))))
son 2 AY pekte erken sayılmaz canım kaydirigubbakcemile3
benim de göbek deliğim çok komik kaydirigubbakcemile5
kzılar ben yatıyorum uyumaya çalışcam..hepimizi Rabbim bi nefeste kurtarır,sağlıkla çocuklarımızı kucaklamayı nasip eder inşALLAH.iyi geceler.
bende uyumaya çalışayım bari canım iyi geceler sende kendine iy bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?