2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar uyuyamayanlar burda sanırım benim gibi :)

selam canım hoşğeldin a.s. artık uyumak ne mümkün geceler yarimiz oldu baksana kaydirigubbakcemile3 uyumaya çalışmak insanı daha çok yoruyor bende uykum gelmediğinde hiç zorlamamıyorum artık uyusamda kabuslar görüyorum zaten :çok üzgünüm:

canım sendemi kabus görmeye başladın bende 3 gündür hep kabuslarla uyanıyorum.sabaha kadar zaten 50 kere uyanıyorum neden böyleyim bilmem

canım sendemi kabus görmeye başladın bende 3 gündür hep kabuslarla uyanıyorum.sabaha kadar zaten 50 kere uyanıyorum neden böyleyim bilmem

Heralde beynimizi çok meşğul ediyoruz olur olmaz şeylerler oda gece uykularımızda rüyalarımıza yansıyor canım bide son aylar heyecanda var bebekle ilgili kaygılarımız doğumla ilgili hepsi üst üstte gelince böle oluyor bende kabusla uyandığımda yeniden uyumamak için hemen tvyi açıyorum yoksa yeniden uyursam aynı rüyaya devam ediyorum ohaoldumsmile

hoşbuldukkkk canımm hayırıdr geçmiş olsun neyin var bilmiyorumkismile

oğlan durmuyo hiç yerinde dün yine bütün gece uyutmadı beni. sabah 7 de de sancı geldi kaskatı oldum. apar topar gittik doktora. bişey yok sıkıntı stres dedi doktor herşeyi kontrol edildi. anlamıyorum ki neden oluyo. hiç bişeyi takmıyorum da kafama gayet sakinim.:çok üzgünüm:

ben zaten uyuyamıyorum. uyuyunca da bebişimi sezaryenle alıyolar ve ağlıyorum almayın şimdi daha benim sütüm yok bebişim aç kalır diyebenneyaptımki

umarım geçer kızlar ya şimdiden uykusuz kalmaya başlamak erken değilmi ama haksızlık bu :))))

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile geçmiş olsun canım benide bazen sabaha kadar uyutmuyor bizim kız durmadabn tekmeliyor bazen korkuyorum ne oluyor sıkıştımı içerde ssıkıntılı bi durumdamı diye yani hareket etmese bi dertttttttttttt etse bi dertttt her iki durumdada telaşlanıyor insan bi zmanında kucağımıza alsaydık şu bebişleri :Saruboceq:

hani derler ya son AYLAR uyku filan kalmaz diye son ay demiyolar baksana çoğul eki var son ay_lar demekki kasttetikleri son aylar bu aylar kaydirigubbakcemile3 ya bu arada ben .çok şiştim daha ne kadar şişicem yaa patlıcam göbek deliğim fırlıcvak dışarıya nerdeyse kaydirigubbakcemile3

kzılar ben yatıyorum uyumaya çalışcam..hepimizi Rabbim bi nefeste kurtarır,sağlıkla çocuklarımızı kucaklamayı nasip eder inşALLAH.iyi geceler.

günaydın annişeler.......

dün gece sohbet çok koyulaşmış.Alatariell geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.

GÜnaydın.. Kızlar yokken buranın hıÇ tadı yok.. Daha Öncelerı kızların yazdıĞını okumaktan kendım yazamazdım ÇoĞu zaman. Muhabbet o kadar ıyıdı kı. Okumaya yetıŞmek bıle zor oluyordu. Şımdı burası vırane gıbı olmuŞ. ÜzÜldÜm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…