2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın gece kaçakları kaçta yattı acaba geç yattınız dimi şimdi yatarsınız:jeyyar:naniknanik

günaydın kızlar,bugun nasılsınız,herkesin keyfi yerinde mi?opuyorumnanaktan

bu arada misafir(?) arkadaşlar,bırakın inadı,gelin tekrar,siz hayli iyi vakit geçiriyordunuz burada..
eskiden muhabbet o kadar koyu olurdu ki araya girmeye üşenirdim,şimdi pek bir ıssız..

Selam kızlar, 2009 haziran anneleri gibi burasıdamı karıştı :) Bizim topikte pek bir ıssız oldu.

günaydınnn :)
günaydın diyen gidiyor,ara ara bakıyorum günaydından öteye gidememiş sohbet:)))))))

valla kıslar ne sabırsız bi bakıp gitmişler. arabesk olmuş ya da kimse birbirine denk gelmemiş mi ne? neyse günaydınsırnaşık şey

hasta etmeyin karıştırırım şimdi 2008 i 2009 hatta 2011 i. ne oluyo ya kıslar. neyi paylaşamıyoruz. dün geçmişi okumaya çalıştım başım döndü. bıraktım. daha birbirimizi tanımadan bırak tartışmayı kavga ediyoruz. önce bi tanışalım sonra hem döver hem severiz daha tolanslı oluruz birbirimize böylecea.s.

valla ben hala tam olarak çözmüş değilim,geçmişi okumak da ciddi bir sabır grektiriyor ki o bende yok :))
ama bayaa koyuydu burda muhabbet,hatta istanbuldakiler buluşmuş falan,ben ankarada kimse yok diye kıskanıyordum,gözüm mü değdi acep sempatiksalakcinni

ortalığın karışmasının sebebi anlaşıldınaniknanik

Şaka bir yana İzmir de hava biraz kapalı görünsede çok güseell yaa. Yürümek için çok güzel bir gün çıkıp bi bebek alışverişi yapasım var ammaa malum ay sonu cep delik cepken delikboshayallersmile

yok kıs ne gözü -tatlicadiarzu- herkes tanışmış kaynaşmıştı. sonrasında aralarından bir kişiyle bi anlaşmazlık çıkmış. konuyu tam olarak anlayamadım. ama sorun da bu değil. o arkadaşla yazışmalarına baktığımda çok güzelmiş herşey. işte bir süre sona insanlar birbirini tanıyor ve sonuçları buraya kadar geliyor. sabırlı olmalıyız. ben çok sabırsızımdır mesela ama bizi üzenlere taviz verip heyecana kapılmamamız oyunlara gelmememiz gerekiyor. buradaki durum da bundan ileri geliyor sanırım.

sorma ya. bende de durumlar iyice karıştı. ne masraflı şeylermiş bebekler.

birazdan kadın doğum hastanesine gidecem. 2 hafta önce kontrolüm vardı. bebiş çiroz gibiydi. hamsi hamsi. içime sinmedi birazdan gidip tekrar baktırıyım zaten yakında. doktorum uzak şimdi gidemem kaç mg almışsırnaşık şey formunu koruyor. bi de ben korusamcokacimcoook

dün gece eşim dedi ki senin göbeğin küçük. kıs zaten bilmiyo biraz şişlik varsa kabızlıktan. bebek diye kandırıyom.delikafadulden ama ben de hak veriyom bazıları yürüyemiyo. yarım dünya gibi nasıl özeniyorum senağlama yani dar giymesem dolmuşta yer vermiycekler ha. bi de kış vakti hiç anlaşılmıyo du. göbekli bi kıs sanıyolardı anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…