2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay izmirrrrrr boshayallersmile at kendini sokağa,alışverişi boşver,deniz kenarında oturup keyif yapmak için neler vermezdimm..

aman valla onlar tartışmış,tasası bize düştü :)) bu dönemde biraz bencil olmak lazım,kimsenin bizi strese sokmasına,bebeklerimizi negatif etkilemesine izin vermemek lazım..

olayı tam olarak çözen olursa ayrı bir başlık açsın,her gelene link verelim:)))

aman valla onlar tartışmış,tasası bize düştü :)) bu dönemde biraz bencil olmak lazım,kimsenin bizi strese sokmasına,bebeklerimizi negatif etkilemesine izin vermemek lazım.. [/QUOTE]

eskiden muhabbet güzeldi deniyor. evet katılıyorum. ama 3-4 gün öncesinde hiç de güzel değildi. biz neciyiz 2020 haziran anneleri mi. keşke bi daha gelseler ama ne kadar stres yaşadılar ve bu bebeklerine yansıdı. yazık bebişler üzülmesin gerçektenboshayallersmile

geçmişi boş verin önümüzdeki maçlara bakalım kız düngece kaçta yattınız gece kuşları baykuşlar:roflol::roflol::roflol:

kızlar kadın doğum hastanesini adı tam olarak neydi giden var mı? ben birazdan gidecem. kaçta gitmek gerekiyor bilmiyorum. inş sıra vardır. hem orda bir sürü hamiş olur sıra bekleyen. 2 saat beklesen de sorun değil. seninki kaç aylık benimki kaç kilo der sırayı getiririz?

cine 5te anne olunca anladım diye bi program var,ona takıldım,beslenme uzmanı var,süper bilgiler veriyor..
evde olanlar açın mutlaka..

geç kaldım söylemek için,bitti program :))
zaten boşverin,9-12 kg almak lazım hamilelikte dedi,gıcık oldum kadınaalsanaalsanasmile

bu arada maşallah dün gece ilk defa sadece bir defa kalktım,her gece delik deşik uyuyordum..
soldan sağa dönerken bile uyanıyorum,bilinçaltıma yer etmiş sola yatmak!! halbuki uyurken değil bilinçli istirahat halindeyken sola yatmaya özen göstermek gerekiyormuş:))

reklama kaldım. ama bu bilinçliyken sola yatmak gerektiğini bilmiyordum. sağol canım. ben de gece bu yüzden defalarca uyanıyodum.

bende gireyim araya bende netten hep okuyorum sola yatmak ödem yapmıyomuş ,bende sürekli sol tarafıma yatıyorum ,ama gece sadece bir defa uyanıyorum sık sık uyanmıyorum çok şükür uyku düzenim iyi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…