ortalığın karışmasının sebebi anlaşıldınaniknanik
Şaka bir yana İzmir de hava biraz kapalı görünsede çok güseell yaa. Yürümek için çok güzel bir gün çıkıp bi bebek alışverişi yapasım var ammaa malum ay sonu cep delik cepken delikboshayallersmile
yok kıs ne gözü -tatlicadiarzu- herkes tanışmış kaynaşmıştı. sonrasında aralarından bir kişiyle bi anlaşmazlık çıkmış. konuyu tam olarak anlayamadım. ama sorun da bu değil. o arkadaşla yazışmalarına baktığımda çok güzelmiş herşey. işte bir süre sona insanlar birbirini tanıyor ve sonuçları buraya kadar geliyor. sabırlı olmalıyız. ben çok sabırsızımdır mesela ama bizi üzenlere taviz verip heyecana kapılmamamız oyunlara gelmememiz gerekiyor. buradaki durum da bundan ileri geliyor sanırım.
slm kızlaarr noldu yaa ben bişi anlamadım
olayı tam olarak çözen olursa ayrı bir başlık açsın,her gelene link verelim:)))
geçmişi boş verin önümüzdeki maçlara bakalım kız düngece kaçta yattınız gece kuşları baykuşlar:roflol::roflol::roflol:
cine 5te anne olunca anladım diye bi program var,ona takıldım,beslenme uzmanı var,süper bilgiler veriyor..
evde olanlar açın mutlaka..
merhabalar sohbetinize bende katıla bilirmiyimkaydirigubbakcemile2
geç kaldım söylemek için,bitti program :))
zaten boşverin,9-12 kg almak lazım hamilelikte dedi,gıcık oldum kadınaalsanaalsanasmile
bu arada maşallah dün gece ilk defa sadece bir defa kalktım,her gece delik deşik uyuyordum..
soldan sağa dönerken bile uyanıyorum,bilinçaltıma yer etmiş sola yatmak!! halbuki uyurken değil bilinçli istirahat halindeyken sola yatmaya özen göstermek gerekiyormuş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?