2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ben yüzüstü yatardım. ahhh nerde o günler. güzel bi pozisyonum vardı. şimdi gece kalktığımda kendimi ya hafif karnımın üzerine yatmış ya da sırt üstü uzanmış bulamıyorum. halbuki sırt üstü yatmaktan nefret ederim. ama yer çekimine mani olamıyorum.

demin yazdıklarım uçmuş sempatiksalakcinni

Aslında en sağlıklı yatış şekli sağa yatmak ama bu hamilelikte farklı sanırım.
Bende sağa yatmaya alıştığımdan solda uyuyamıyorum bir türlü.

reklama kaldım. ama bu bilinçliyken sola yatmak gerektiğini bilmiyordum. sağol canım. ben de gece bu yüzden defalarca uyanıyodum.

kabus gibiydi ben bunu öğrenene kadar,geçen hafta bir seminere katıldım,orda doğum koçluğu yapan konuşmacı vardı,o söyledi..şimdilerde yeni yeni kabulleniyorum ama bilinçaltıma nasıl işlediyse zor oluyor:))
sol yanım çürüdü valla:)))
gün içinde soluna yatıp dinlenmek yeterliymiş..aslında çok mantıklı,gece sola yatcam diye kalitesiz bir uyku uyumak daha kötü,insan hem fiziksel hem psikolojik olarak yıpranıyor
..

ahh nerde o yüzüstü yattığım günler,hamile kalmayı düşünen arkadaşlarıma şimdiden alışın yan yatmaya diyorum:)))
işin komiği eşimi nasıl etkilediysem o da soluna yatıyor:))))

yeni gelen arkidişler hoşgeldiniz yesica zor uyandın galiba:roflol:yerimseniben

alta bakın sitenin misafirlerini çekiyoz Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafirdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar ben duşa giriyorum,sonra da kuaföre gitmem lazım..hava da süper,kendimi sokağa atmam lazımhihoyyyt
opuyorumnanaktan

yeni gelen arkidişler hoşgeldiniz yesica zor uyandın galiba:roflol:yerimseniben

eşim gece geç gelince biraz geç gitti yani 10.30 gibi. ben de gider gitmez girdim:lepi:. karın ağrım da var valla aslında çok huzursuzum.

kızlar bu arada doğru sağa yatmak en doğrusu ama hamilelikte özellikle sırt üstü yatmaktan kaçının deniyor. kan damarlarına baskı olduğundan bebişlere az kaz gidermiş. sol öneriliyor.ciddi bişey değil. yoksa stres yapmamak gerekiyor. dediği gibi uyku kalitesi de çok önemli.

ben gece bazen sırt üstü yatıyorum ara ara karnımın sertleştiğini hissediyorum uyanınca

bende gireyim araya bende netten hep okuyorum sola yatmak ödem yapmıyomuş ,bende sürekli sol tarafıma yatıyorum ,ama gece sadece bir defa uyanıyorum sık sık uyanmıyorum çok şükür uyku düzenim iyi şuan

oh oh maşallah şekerim. sen normal hayatta da uykuyla barışıksındır da ondan. benim zaten uykum pek hafiftir. bi de böyle şeyler söyleme esraa nın gözü değiyosempatiksalakcinni

anam eskiler hangi yöne yatıyomuş ya valla bende 2 çocuk var hamileliğimde sol tarafa yatıyodum sonra canım hangi tarafa yatmak isterse öyle yattım yani umursamadaım

anam eskiler hangi yöne yatıyomuş ya valla bende 2 çocuk var hamileliğimde sol tarafa yatıyodum sonra canım hangi tarafa yatmak isterse öyle yattım yani umursamadaım

eskilerin kanı çokmuş. bebişe kan gide mi derdi yokmuşsempatiksalakcinni

kızlar emzirme önlüğü alanınız oldumu ben int emzirme minderi aldım onunla broşür göndermişler orda resmi vardı ama kullanışlımı bilmiyorum

kızlar emzirme önlüğü alanınız oldumu ben int emzirme minderi aldım onunla broşür göndermişler orda resmi vardı ama kullanışlımı bilmiyorum

almadım ama kullanışlı bi şeye benziyo. hangi sitelerden alış veriş yapıyorsun?

almadım ama kullanışlı bi şeye benziyo. hangi sitelerden alış veriş yapıyorsun?

cnm minik baby ve bebeshop tan bişiler aldım emzirme minderi en uygun bebeshopta var aldım geldi son derece güzel emzirme önlüğünde ön kısmında tente gibi bişi varmı acaba diye merak ettim düz örtüyse bişeye yaramaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…