cnm minik baby ve bebeshop tan bişiler aldım emzirme minderi en uygun bebeshopta var aldım geldi son derece güzel emzirme önlüğünde ön kısmında tente gibi bişi varmı acaba diye merak ettim düz örtüyse bişeye yaramaz heralde
ben hastaneye gidiyorum kıslar.. dönüşte görüşürüz. :CüvCüv::1hug:
tente derken anlayamadım canım. boyundan bağlamalı düz örtü diye biliyorum. minik baby ye baktım ben de dün çok uygun şeyler var. ben de alışverişlerimi netten yapmak zorunda kalıyorum. botti bebe, hepsi burada hızlı al.......
kızlaarrrr ya kimse yokmu noldu burada böyle
Herkes başka sitede. Birbirlerini buldular bende oradayımzemuszemus
neden burda diill hangi site
ben nerden bulcam simdi,F de de üyeligim yokmafoldumben
bir kişi yüzünden onlarca kişi haksız yere banlandı bişiler oldu. m ile başlıyor iki kelime olan bir sitekaydirigubbakcemile2 bunu söylersem benide banlarlar.Malum siteden F ile başlayan grubumuz var ordan bul bizizemuszemus ahanda şimdi bende banlanıcam
bende öyle biliyorum.kendi istekleri ile ayrildilar sanirimaa bi dakika ayrılan arkadaşlar kendi isteğiyle ayrılmadı mı? eğer öyleyse çok sinir bozucu!! biz de sinirleri geçince gelirler diyoruz..
bir kişi yüzünden onlarca kişi haksız yere banlandı bişiler oldu. m ile başlıyor iki kelime olan bir sitekaydirigubbakcemile2 bunu söylersem benide banlarlar.Malum siteden F ile başlayan grubumuz var ordan bul bizizemuszemus ahanda şimdi bende banlanıcam
aa bi dakika ayrılan arkadaşlar kendi isteğiyle ayrılmadı mı? eğer öyleyse çok sinir bozucu!! biz de sinirleri geçince gelirler diyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?