2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tente derken anlayamadım canım. boyundan bağlamalı düz örtü diye biliyorum. minik baby ye baktım ben de dün çok uygun şeyler var. ben de alışverişlerimi netten yapmak zorunda kalıyorum. botti bebe, hepsi burada hızlı al.......

ben hastaneye gidiyorum kıslar.. dönüşte görüşürüz. :CüvCüv::1hug:

yani boyuna astığın yerin hemen önünde bakınca bebeği rahat görebilmek için yani kumaş bu sayede bebeğin yüzünü kapatmamış olur yoksa rahat nefes alamazki bebek yaz günü üzerinde örtüyle ama tente gibi bişiyle ön kısım öne doğru kabarık kalıyosa kullanışlıdır

arkadaslar ya burada neler olmus bilen birisi özet gecebilirmi,arkadaslar neden kapsama alaninda,herkes nerede.

buradaki arkadaslarin hemen hemen hepsi kapsama alaninda tam arastiramadim ne olmus ne bitmis ama diger haziran anneleri topigi bos birakmayalim,bukadarmi haziran anneleri,

neden burda diill hangi site

bir kişi yüzünden onlarca kişi haksız yere banlandı bişiler oldu. m ile başlıyor iki kelime olan bir sitekaydirigubbakcemile2 bunu söylersem benide banlarlar.Malum siteden F ile başlayan grubumuz var ordan bul bizizemuszemus ahanda şimdi bende banlanıcam

ben nerden bulcam simdi,F de de üyeligim yokmafoldumben

aa bi dakika ayrılan arkadaşlar kendi isteğiyle ayrılmadı mı? eğer öyleyse çok sinir bozucu!! biz de sinirleri geçince gelirler diyoruz..

karışmış burası ya?! kim nerede nasıl anlamadım uff nasıl bulacaz milleti onuda anlamadım face de arayayım bir haziran anneşleri diye bakim ne çıkacak karşıma ...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

artık kendi istekleri ile gittiler..... az kaldı kimse kalmayacak burada....

aa bi dakika ayrılan arkadaşlar kendi isteğiyle ayrılmadı mı? eğer öyleyse çok sinir bozucu!! biz de sinirleri geçince gelirler diyoruz..

arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...

slm kızlar. ya iki dakika ayrıldım neler olmuş geşmişe bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…