arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...
slm kızlar. ya iki dakika ayrıldım neler olmuş geşmişe bakayım.
bilgi için teşekkürler.. ayrılma nedenleri huzur bozan bir üye ile yaşadıkları tartışma değilmiş yani..hiçbirimiz tam olarak ne oldu bilmiyoruz,gelen giden soruyor,artık bir cevabımız olacak:)
arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...
canım sen ne yaptın asıl onu söyle,hastaneye gidiyorum yazmışsın,kontrol mü vardı?
hayır arkadaşlar bu cevabı kesinlikle kabul etmiyorum, bu kadar basit değil
durup dururken herhangi bir sitenin reklamı yapılmadı
çoğu kendi isteğiyle sildirdi üyeliğini ve başka bir sitede devam kararı alındı
sildirmeyenlerde arkada kalan arkadaşlara sitenin ismini verirken banlandılar
ama olayın asıl çıkış noktası esranında dediği gibi huzur bozan üyedir
ve sonrasında site yönetimiyle yaşadıkları sorundur
artık kendi istekleri ile gittiler..... az kaldı kimse kalmayacak burada....
yok asıl kontrolün 2 hafta önceydi. bebek çirozdu canım sıkıldı bi öğreneyim dedim bi gelişme var mı diye. kadın doğum hastanesine gittim hem yürüyüş yapmış olurum dedim .yoksa çıkacağım yok dışarı. doktor sağlıklı dedi defalarca kilosu ne dedim aynı cevabı verdi durdu. tüm ölçümleri yapmadığından haliyle kilosu da hesaplanamadı. bişeyi yok iyi dedi. ama ben şaşırmadım. biliyosun herşey normal sırnaşık şey benim işmi eşimi memleketimi sordu. çıldırdım ya. mesleğin zor mu dedi. ben hepsini cevapladım. bi bebğimin kilosunu diyemedi akannehir ama bi gittim neler olmuş yine.
canım sen de boşa yormuşsun kendini,sorsan söylerdim ben normal olduğunusempatiksalakcinni
neyse yürüyüş yapmış oldun..benim de yarın var kontrolüm bakalım bizimki ne kadar olmuş..
sağlıklı olması yeterli hem tombalak olunca normal doğurma şansı azalıyor,o yüzden biraz çiroz olması iyidir:)
bu arada benim kafam karıştı,her markanın adını yazıyoruz,hatta başlık bile açabiliyoruz ama başka bir sitenin reklamı derken acaba burayı karalayan bir mesajlaşma trafiği falan mı oldu? ya da özel mesajlarda yazılanlar siteden uzaklaştırılma sebebi midir?hani biri bana özelden hakaret etti diye şikayet falan olsa tamam ama bunu anlamadım..
ya da herneyse, bu konu bitmeyecek sanırım, aralarına alırlarsa ben mayıs annesi falan olayım bari:))
sanırım forum ve sohbet sitelerininki yasaktır. yoksa alışveriş siteleri çok veriliyor. aşkolsun kıs nereye bak erken doğururum nisan anası olurum ona göre.lmaz:
19 misafir misempatiksalakcinni
doktorun ona da normal der,bebek aceleciymiş diye:)))))
içim şişti valla sabahtan beri..dışarı çıkıp geldim daha da karışmış:))
yarın olsa da kızımı görsem..son sefer ayak parmaklarını alnına dayamıştı,bu sefer nasıl olacak acaba:)))
vereliniortakvereliniortak
özel msjları bir yayınlamadıkları kaldı. onları da yakında yaparlar zaten.
bu sitede artık bir çok şeye şaşırmıyorum. aslında hiç girmemek lazım ama bu seferde burada gelip kafalarına göre bahaneler söyleyerek diğer üyeleri sindiriyorlar.
bende sırf açıklama yapayım diye girdim. az sonra zaten beni de sustururlar. ama bilin ki hiç de yasal olmayan şeyler yapıyorlar burada. kalkıp da bana hanfendi hangi uygulamamız yasal değil demesinler
artık yemezler
esra sende misafire taktın kaç gündür sempatiksalakcinni
:))) sen kapıyı açık tut her an gelebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?