2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...

bilgi için teşekkürler.. ayrılma nedenleri huzur bozan bir üye ile yaşadıkları tartışma değilmiş yani..hiçbirimiz tam olarak ne oldu bilmiyoruz,gelen giden soruyor,artık bir cevabımız olacak:)

bilgi için teşekkürler.. ayrılma nedenleri huzur bozan bir üye ile yaşadıkları tartışma değilmiş yani..hiçbirimiz tam olarak ne oldu bilmiyoruz,gelen giden soruyor,artık bir cevabımız olacak:)

aman da ne güzel artık bi cevabımız var demek :) allahtan o tehlikeli kelimeleri yazmamışız öyle mi?

arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...

hayır arkadaşlar bu cevabı kesinlikle kabul etmiyorum, bu kadar basit değil
durup dururken herhangi bir sitenin reklamı yapılmadı
çoğu kendi isteğiyle sildirdi üyeliğini ve başka bir sitede devam kararı alındı
sildirmeyenlerde arkada kalan arkadaşlara sitenin ismini verirken banlandılar
ama olayın asıl çıkış noktası esranında dediği gibi huzur bozan üyedir
ve sonrasında site yönetimiyle yaşadıkları sorundur

canım sen ne yaptın asıl onu söyle,hastaneye gidiyorum yazmışsın,kontrol mü vardı?

yok asıl kontrolün 2 hafta önceydi. bebek çirozdu canım sıkıldı bi öğreneyim dedim bi gelişme var mı diye. kadın doğum hastanesine gittim hem yürüyüş yapmış olurum dedim .yoksa çıkacağım yok dışarı. doktor sağlıklı dedi defalarca kilosu ne dedim aynı cevabı verdi durdu. tüm ölçümleri yapmadığından haliyle kilosu da hesaplanamadı. bişeyi yok iyi dedi. ama ben şaşırmadım. biliyosun herşey normal sırnaşık şey benim işmi eşimi memleketimi sordu. çıldırdım ya. mesleğin zor mu dedi. ben hepsini cevapladım. bi bebğimin kilosunu diyemedi akannehir ama bi gittim neler olmuş yine.

ben de geçmişi okuduğumda birçok kişinin kendi isteği ile gittiğini gördüm evet. daha önce de bu forumda diğer forumların adı çok geçmişti. bunu da net olarak hatırlıyorum. hem o zaman özel mesaj denilen şey özel değilse neden var değil mi?

artık kendi istekleri ile gittiler..... az kaldı kimse kalmayacak burada....

bi de rica ederim bu mesajı açıklar mısınız az kaldı kimse kalmayacak burada. gerçekten merak ettim. önsezinizin kaynağı nedir?

canım sen de boşa yormuşsun kendini,sorsan söylerdim ben normal olduğunusempatiksalakcinni
neyse yürüyüş yapmış oldun..benim de yarın var kontrolüm bakalım bizimki ne kadar olmuş..
sağlıklı olması yeterli hem tombalak olunca normal doğurma şansı azalıyor,o yüzden biraz çiroz olması iyidir:)

bu arada benim kafam karıştı,her markanın adını yazıyoruz,hatta başlık bile açabiliyoruz ama başka bir sitenin reklamı derken acaba burayı karalayan bir mesajlaşma trafiği falan mı oldu? ya da özel mesajlarda yazılanlar siteden uzaklaştırılma sebebi midir?hani biri bana özelden hakaret etti diye şikayet falan olsa tamam ama bunu anlamadım..

ya da herneyse, bu konu bitmeyecek sanırım, aralarına alırlarsa ben mayıs annesi falan olayım bari:))

asıl sorun 2.5 kg vermişim. 66 olmuşum. ben bebek yeterince beslenemiyor mu diye korktum. yoksa tabi tombalak istemem. yolda gödüğüm çirozları severim ben kendimi bildim bileli. ama gelişimi geri olur mu diye korktum. allah demek bebişi göreceksin. yerim ben o bebişi.iyidir iyi

sanırım forum ve sohbet sitelerininki yasaktır. yoksa alışveriş siteleri çok veriliyor. aşkolsun kıs nereye bak erken doğururum nisan anası olurum ona göre.lmaz:

ama yok yaben o sohbet sitelerinin adını da çok duydum forumda sorun yoktu. bu yeni kararları mı acabaohaoldumsmile

sanırım forum ve sohbet sitelerininki yasaktır. yoksa alışveriş siteleri çok veriliyor. aşkolsun kıs nereye bak erken doğururum nisan anası olurum ona göre.lmaz:

doktorun ona da normal der,bebek aceleciymiş diye:)))))
içim şişti valla sabahtan beri..dışarı çıkıp geldim daha da karışmış:))
yarın olsa da kızımı görsem..son sefer ayak parmaklarını alnına dayamıştı,bu sefer nasıl olacak acaba:)))

valla mı çok şirin ya. ne esnek bunlar ya pamak-başsırnaşık şey

dün bi arkadaşa özelden adresimi yazacaktım kargo için. ertesi gün bunlar eve doluşmasınlar. özelden aldık adresinizi diye:roflol: eve artık net ve gerçek bir açıklama gelse güzel olur

esra sende misafire taktın kaç gündür sempatiksalakcinni

dün yazdım,gelin,sohbete devam edin,boşa gerginlik olmasın falan diye..
bugun yazan bir arkadaşa daha fazla misafir olduğu da oldu yazdım bir de şimdi rekoru görüp yazdım.. sen de iyi takip ediyorsun stella :))) ama takma falan yok,biz yesica ile normale taktık bugun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…