2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla mı çok şirin ya. ne esnek bunlar ya pamak-başsırnaşık şey
ya o kadar şirinliğin bir bedeli oldu tabii,kordonu boynuna dolamış,kordonla ip atlıyor cadıkaydirigubbakcemile2

dün bi arkadaşa özelden adresimi yazacaktım kargo için. ertesi gün bunlar eve doluşmasınlar. özelden aldık adresinizi diye:roflol: eve artık net ve gerçek bir açıklama gelse güzel olur

:roflol::roflol::roflol:

ben burayı okumaya devam ediyorum
gebelikle ilgili soru soran olunca cevapta yazıyorum
ee arada sizin misafirperverliğinizide görmemek olmuyor tabi aklinialirimsmile

laelaelaelaelae yarın san böle yapacak. yakalayamazsın kii hihoyyyt
annemin kızıyım,onun terlik atma rekorunu elinden alır mıyım bilmem ama şansımı denerim kesin:))))))))

ben burayı okumaya devam ediyorum
gebelikle ilgili soru soran olunca cevapta yazıyorum
ee arada sizin misafirperverliğinizide görmemek olmuyor tabi aklinialirimsmile

ne misafirperverliği,yesica y.dışına kaçıyor misafirden korktu :))))))))

annemin kızıyım,onun terlik atma rekorunu elinden alır mıyım bilmem ama şansımı denerim kesin:))))))))

kız yok ben özel mesajları okuyan kk yönetimi bana gelecek diye korktum. özel genel olmuş burda ne yazık ki. yoksa keşke bütün hamişler bize doluşsa. sıkılıyorum valla.şakkıdı

kuzum dedin ya az önce
misafirlere dün gelin falan diye yazdım
bende ondan dedim misafir perverliğini görüyorumakannehir
yesicanın derdi başka ona eve baskına gelecekler kaçar tabi

geyik yaptım canım,misafir ve adres muhabbeti denk gelince :))

yok artık doluşamıyoruz
zaten çoğu arkadaş bizden şikayetçiydi böylesi daha iyi oldu
şimdi rahat rahat gebelikle ilgili konuşulabilir

ben uzun zaman sohbete giremesemde dinledim. hiç şikayetçi olmadım. günlük konuşmalar atışmalar şakalaşmalar sorun paylaşımı gördüm. çok da bilgi edindi. yalnız en önemlisini kaçırdım arkadaşın biri diğeri için eşiyle olan özel anlarını anlatıyor diye.yazmıştı. (ki en önemlisi de oydu sırnaşık şey) ama onun dışında ben böyle değerlendirilebilecek bişeyle karşılaşmadım.

yok artık doluşamıyoruz
zaten çoğu arkadaş bizden şikayetçiydi böylesi daha iyi oldu
şimdi rahat rahat gebelikle ilgili konuşulabilir

valla ben geç kalmışım buraya gelmeye üzülüyorum.. hep bizim doktorun topiğine takılıyordum foruma girince,burada muhabbet koyu oluyordu,üşeniyordum okumaya..
gebelikle ilgili konuşmaya gelince,bununla ilgili yığınla başlık var,gitselermiş oralara:))

herkes hamile ve herkesin hormon düzeni altüst,hepimizin geyik yapmaya fazlasıyla ihtiyacı var..
ne konuşmayı bekliyorlarmış acep,türk kamu hayatında felsefe problemlerini mi tartışacaklarmış?:))))))

herkese merhabalar.. bende haziran annesi olucam nasipse

herkes hamile ve herkesin hormon düzeni altüst,hepimizin geyik yapmaya fazlasıyla ihtiyacı var..
ne konuşmayı bekliyorlarmış acep,türk kamu hayatında felsefe problemlerini mi tartışacaklarmış?:))))))

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…