ya o kadar şirinliğin bir bedeli oldu tabii,kordonu boynuna dolamış,kordonla ip atlıyor cadıkaydirigubbakcemile2valla mı çok şirin ya. ne esnek bunlar yapamak-başsırnaşık şey
dün bi arkadaşa özelden adresimi yazacaktım kargo için. ertesi gün bunlar eve doluşmasınlar. özelden aldık adresinizi diye:roflol: eve artık net ve gerçek bir açıklama gelse güzel olur
ya o kadar şirinliğin bir bedeli oldu tabii,kordonu boynuna dolamış,kordonla ip atlıyor cadıkaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol::roflol:
dün yazdım,gelin,sohbete devam edin,boşa gerginlik olmasın falan diye..
bugun yazan bir arkadaşa daha fazla misafir olduğu da oldu yazdım bir de şimdi rekoru görüp yazdım.. sen de iyi takip ediyorsun stella :))) ama takma falan yok,biz yesica ile normale taktık bugun:)))
annemin kızıyım,onun terlik atma rekorunu elinden alır mıyım bilmem ama şansımı denerim kesin:))))))))laelaelaelaelae yarın san böle yapacak. yakalayamazsın kii hihoyyyt
ben burayı okumaya devam ediyorum
gebelikle ilgili soru soran olunca cevapta yazıyorum
ee arada sizin misafirperverliğinizide görmemek olmuyor tabi aklinialirimsmile
annemin kızıyım,onun terlik atma rekorunu elinden alır mıyım bilmem ama şansımı denerim kesin:))))))))
ne misafirperverliği,yesica y.dışına kaçıyor misafirden korktu :))))))))
ne misafirperverliği,yesica y.dışına kaçıyor misafirden korktu :))))))))
yok artık doluşamıyoruz
zaten çoğu arkadaş bizden şikayetçiydi böylesi daha iyi oldu
şimdi rahat rahat gebelikle ilgili konuşulabilir
selam arkadaşlar
yok artık doluşamıyoruz
yok artık doluşamıyoruz
valla birçok kişi şikayetçiydi geyik diye. ama en yararlı bilgileri de kişiler sayesinde alıyorduk
şimdi herkes gitti geliyorum buraya bir muhabbet bile yok. böylesi daha iyi oldu. bir şeyin kıymeti kaybedilince anlaşılırmış
herkes hamile ve herkesin hormon düzeni altüst,hepimizin geyik yapmaya fazlasıyla ihtiyacı var..
ne konuşmayı bekliyorlarmış acep,türk kamu hayatında felsefe problemlerini mi tartışacaklarmış?:))))))
herkese merhabalar.. bende haziran annesi olucam nasipse
herkese merhabalar.. bende haziran annesi olucam nasipse
sempatiksalakcinni
bilmem artık onu şikayet edenlere sormak lazım
neyse canınızı sıkmayın sohbete devam
hepimiz anne olacağız azıcık olgunlaşmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?