2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

açlığımı bastırsın diye grissini aldım ,hani çok yemem,bir tane yer bastırırım açlığımı dedim,farketmeden yemişim paketin yarısını,fil olcam filllleyvahedigeldismile
doyma hissimi kaybettim bu ara noolcak bu halim yaa,herkes mi böyle,ben mi oburum yoksacokacimcoookcokacimcoook

aaaaaaaaaa ben o siteyi biyere yazmıştım ********** bu şekilde çıkmıştı bunun yasak olduğunu millet nerden bilcek ben bilmiyodum f ile başlıyo:mymeka:

hoşbuldum.
sizin bebekleriniz ne kadarlık arkadaşlar
haziranın kaçında doğum beklenio

30+4 deyim ,40 haftayı doldurursa 6haziran doğum tarihi ama benim kızım ağzımdan falan çıkabilir bu ara:)))
sen kaçıncı haftadasın canım?

Arkadaşlar iyi kötü bende olayların içinde olmasamda izleyenlerdenim. Ve kesinlikle Stella arkadaşımızın anlattığı gibi oldu.. Reklam olayı falan değil yani.

Bu arada herkese merhaba arkadaşlar bugun bende kızımın eksikleri almaya gittim çokkk güzel şeyler buldum kızlar..

yeni arkidişler hoşgeldiniz eğer stellanın dediği gibi haksızlık bizim başımızada gelir:1shok:

yesica doktor niye söylemiyo ya aslında söylemesi lazım benim zamanın da söylüyodu sen şimdi ne kadarlıktın:uhm:

Canım aramızdaki herkesin amacı gerçekten iki tatlı muhabbet ile bir kaç ufak tefek sorunlarımıza çözüm olursa bizim başımıza gelmez. Ama daha öncede dediğim gibi kimsenin amacı ne devleti ne de kk 'yı kurtarmak değil.. Hele ki ağır felfese taşlarını parçalayacaklarsa kimsenin kafasının onca işinin gücünün evinin derdinin içinde alacağını sanmıyorum.

Umarım bizler sınırlarımızı bilerek yaşarız her türl muhabbetimizi..

30+4 deyim ,40 haftayı doldurursa 6haziran doğum tarihi ama benim kızım ağzımdan falan çıkabilir bu ara:)))

bende 30+ 5 deyim aramızda 1 qün var seninle :)
bu gün dr gittim bebeğim 2kg olmuş
1 hafta önde gidiyor benim oğlum

üzülme kız hepinize site kuracam yamında. dizimin dibinde durun diyesempatiksalakcinni

aç kız bi topik çiğ köfte eşliğinde açılış yapak anaaaaaaaaam olsada yesek delikafaduldencokacimcoookdelikafadulden

günaydın annişeler.......

dün gece sohbet çok koyulaşmış.Alatariell geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
sağol canım

günaydın gece kaçakları kaçta yattı acaba geç yattınız dimi şimdi yatarsınız:jeyyar:naniknanik

valla ben yine 4 e kadar oturdumÇok üzgünüm çoook

neler olmuş ya ben çok üzüldüm :gitme:

sola yatınca kalbimizden çıkan ana atar damar sıkışmıyomuş o yüzden dolaşım bozulmuyomuş. ben böyle duydum:CüvCüv:

slm kızlar. ya iki dakika ayrıldım neler olmuş geşmişe bakayım.
ne yaptın gittin mi doktora?CADIARZU

lmaz:lmaz::1shok:

herkese merhabalar.. bende haziran annesi olucam nasipse

hoşgeldin aramıza canım:teytey:

Bu arada herkese merhaba arkadaşlar bugun bende kızımın eksikleri almaya gittim çokkk güzel şeyler buldum kızlar..
neler aldın bakalımyerimseniben?

hoşgeldin canım. neler aldın bakalım?

Merhaba canım ufak tefek seyler aldım. fotograflarını ekleyeceğim birazdan. Bir de temmuz annesi olacak bir arkadaşım beşik arıyordu onun içinde gezdim..

Ama izmirde olanlar için söylüyorum bugün e-bebek'e ve hello baby&kids'e gittim..

E-bebek te kayde değer tek şey 90 tl 'ye kullanışlı hem beşik hem oyun parkı olan bir "şey" :) idi. şimdi kampanya yapmışlar.. Normal değeri 130 tl civarı..

AMA diğer hiç bir ürün avantajlı değildi..

Ve kesinlikle hello baby daha iyi çok daha iyi..

Bilgilendirmek amacı ile söylüyorum bunları..

esssraaaaaa avatardaki resim senmisim sarıların arasında kalmışın akannehir

artık kendi istekleri ile gittiler..... az kaldı kimse kalmayacak burada....

arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...

Merhaba,

bu editörün yazdığı son 2 mesaj.

Editör sanki sadece aynı içerikte site reklamı yapıldı da anne adaylarını siteden banladı demiş gibi bir imaj çizmeye çalışıyorsunuz.

Bu konuda daha öncede yazıldı.
Bir çok arkadaşınız ben bu sitede yazmak istmiyorum diye gittiler
Bir çok arkadaşınızda aynı içerikli site reklamı yapmaktan dolayı siteden atıldılar.
Bir çok arakdaşıınz da site yönetimine yaptıkları hakaretlerden dolayı siteden atıldılar.

Ama sebep 1 kişi yüzünden bunlar siteden atıldı değildir. O bir kiş idediğiniz üye ilk olarak siteden atılan üyedir. Bunu neden söylemiyorsunuz. Sanki o üye istedi bizde diğer kişileri siteden attık. Yok böyle bişey. Lütfen konuyu saptırmayın.

Özel mesaj okuma olayına gelince :

Her özel measj yazdığınızda başlık alanının altında :
(Önemli uyarı, mesajlaşma yöntemi dönem dönem yönetim tarafından kontrol edilmektedir !):

böyle bir uyarı var hiç mi okumuyorsunuz.

Gelelim buraya ziyaretci veya üye olarak gelen arkadaşlara: arkadaşlar buraya sizi zorla çağırmıyoruz. Gelmek istemediniz, başka bir yer buldunuz allah selamet versin. Lütfen artık komik duruma düşüyorsunuz. Hem beyenmeyip hem burayı takip etmeniz geçekten çok komik. Veya yeni üyelik alıp yazı yazmak.

Konu bizim açımızdan kapanmıştır dedikce siz kaşıyorsunuz. Allah yolunuz açık etsin. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

saygılarımla...

bende 30+ 5 deyim aramızda 1 qün var seninle :)
bu gün dr gittim bebeğim 2kg olmuş
1 hafta önde gidiyor benim oğlum

ay maşallah canım,allah esirgesin..

benimki 27+5te gitmiştim 1300gr dı
yarın öğreneceğiz bakalım kaç gr almış:)
kızım alsın neyse de,ben aştım kendimi tam 11 kg aldım,allah sonumu hayretsin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…