A
Asi_KRaLiCe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #79.101
a.s.a.s.hoşgeldin
hoşbuldum.
sizin bebekleriniz ne kadarlık arkadaşlar
haziranın kaçında doğum beklenio
hayır arkadaşlar bu cevabı kesinlikle kabul etmiyorum, bu kadar basit değil
durup dururken herhangi bir sitenin reklamı yapılmadı
çoğu kendi isteğiyle sildirdi üyeliğini ve başka bir sitede devam kararı alındı
sildirmeyenlerde arkada kalan arkadaşlara sitenin ismini verirken banlandılar
ama olayın asıl çıkış noktası esranında dediği gibi huzur bozan üyedir
ve sonrasında site yönetimiyle yaşadıkları sorundur
Bu arada herkese merhaba arkadaşlar bugun bende kızımın eksikleri almaya gittim çokkk güzel şeyler buldum kızlar..
Bu arada herkese merhaba arkadaşlar bugun bende kızımın eksikleri almaya gittim çokkk güzel şeyler buldum kızlar..
yeni arkidişler hoşgeldiniz eğer stellanın dediği gibi haksızlık bizim başımızada gelir:1shok:
30+4 deyim ,40 haftayı doldurursa 6haziran doğum tarihi ama benim kızım ağzımdan falan çıkabilir bu ara:)))
sen kaçıncı haftadasın canım?
üzülme kız hepinize site kuracam yamında. dizimin dibinde durun diyesempatiksalakcinni
sağol canımgünaydın annişeler.......
dün gece sohbet çok koyulaşmış.Alatariell geçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
günaydın gece kaçakları kaçta yattı acaba geç yattınız dimi şimdi yatarsınız:jeyyar:naniknanik
hasta etmeyin karıştırırım şimdi 2008 i 2009 hatta 2011 i. ne oluyo ya kıslar. neyi paylaşamıyoruz. dün geçmişi okumaya çalıştım başım döndü. bıraktım. daha birbirimizi tanımadan bırak tartışmayı kavga ediyoruz. önce bi tanışalım sonra hem döver hem severiz daha tolanslı oluruz birbirimize böylecea.s.
demin yazdıklarım uçmuş sempatiksalakcinni
Aslında en sağlıklı yatış şekli sağa yatmak ama bu hamilelikte farklı sanırım.
Bende sağa yatmaya alıştığımdan solda uyuyamıyorum bir türlü.
ne yaptın gittin mi doktora?CADIARZUslm kızlar. ya iki dakika ayrıldım neler olmuş geşmişe bakayım.
forumda böyle bir sorun bizden sonra başladı.
özelden msj atan herkesi banladılar. tabi yaptıları yasal değil ortada hakaret yok. sadece site adı verilmiş
maşallah yöneticiler nasıl bir kaygıya düştülerse bütün herkes ban yedi.
ee tabi site onların bizler ticari metayız burada. yöneticilere kimse hesap soramaz diyen editörlere sahip bu site.
herkese merhabalar.. bende haziran annesi olucam nasipse
neler aldın bakalımyerimseniben?Bu arada herkese merhaba arkadaşlar bugun bende kızımın eksikleri almaya gittim çokkk güzel şeyler buldum kızlar..
hoşgeldin canım. neler aldın bakalım?
30+4 deyim ,40 haftayı doldurursa 6haziran doğum tarihi ama benim kızım ağzımdan falan çıkabilir bu ara:)))
sen kaçıncı haftadasın canım?
artık kendi istekleri ile gittiler..... az kaldı kimse kalmayacak burada....
arkdaşlarınız özleden başka bir sitenin reklamını yaptıkları için atıldı ve geri dönüşleri mümkün değil...
bende 30+ 5 deyim aramızda 1 qün var seninle :)
bu gün dr gittim bebeğim 2kg olmuş
1 hafta önde gidiyor benim oğlum
aç kız bi topik çiğ köfte eşliğinde açılış yapak anaaaaaaaaam olsada yesek delikafaduldencokacimcoookdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?