2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Not: Ayrıca buradaki kurallar bana göre değil diyorsanız bana mesaj atarak üyeliğinizi sildirebilirsiniz.

Bu arada yesica'cım ev adresini verme zaten nette hiçbirzaman hani onun yerine en yakın kargo şirketinin şubesini ver sen gidip oradan alırsın.. :)

esssraaaaaa avatardaki resim senmisim sarıların arasında kalmışın akannehir

balıkesirlisin ya,sarılar çekti seni demi:)))))
dikili ayvalık arasındaki yolda ayçiçeği tarlaları var ya,orada çekmiştik,en sevdiğim çiçektir de ayçiçeği:))

çiğ köfte miiiicokacimcoook

heee çiğ köfte yoksa sevmiyomusun valla ben hamileliğimde yemek yiyodum sonra karnım doymuyo yine yemeye devam bi kersinde gecenin bi vakti canım baklava çekti eşime dedim banane canım baklava çekti neeee bu saatte mi diyo sonra doğru pastaneye allahtan açıktı saat tam hatırlamıyorum ama 11 gibi idi bide yazdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencokacimcoookcokacimcoook:lepi:

bende 10 kilo almışım canım akannehir
ama doktorum bebeğin gelişimine göre normal olduğunu söyledi
yeter ki bebeklerimiz iyi olsun ben kilolara razıyım

sevmem micokacimcoook tatlı fazla değil ama öle şeylere bayılırım.

balıkesirlisin ya,sarılar çekti seni demi:)))))
dikili ayvalık arasındaki yolda ayçiçeği tarlaları var ya,orada çekmiştik,en sevdiğim çiçektir de ayçiçeği:))

he valla ama balıkesirli değilim yaaav doğma büyüme istanbullu ama tokatlıyım eşimin tayini yüzünden burdayıkz devlet memuru olumunekankayizsmile burda yollar heeeep böyle sarı sarıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevmem micokacimcoook tatlı fazla değil ama öle şeylere bayılırım.

sende bendensin hamilelikte bol bol yiyodum bişey olmaz çocuğun sesi güzel olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada yesica'cım ev adresini verme zaten nette hiçbirzaman hani onun yerine en yakın kargo şirketinin şubesini ver sen gidip oradan alırsın.. :)

kız yok ben bizim sınırdaki ilin kargo adresini vermeyi düşünüyorrum :roflol:

sende bendensin hamilelikte bol bol yiyodum bişey olmaz çocuğun sesi güzel olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

küççük ibo yanık ibo geliyoooooooo:çok üzgünüm:

:1hug: olsun oraları bilen biri bile bana göre hemşehri:))))
ay yaz gelse de gene sarı sarı olsa yollar,özledim vallaboshayallersmile

açım ben ama canım bişey istiyo ne istediğini bilmiyorum o yüzden hiç bişe yemek istemiyorum

Canım kg vermek normal herhalde gecen hafta ben de 3 kg verdim çünkü.. Arkadaşım yesica evinin adresini verme die dedimmm ayyyyyyyyyyy :)))))))

açım ben ama canım bişey istiyo ne istediğini bilmiyorum o yüzden hiç bişe yemek istemiyorum

allah kız bebişlerimiz yaşıt mı ne? şimdi farkettim. aynen öyle hissediyorum açım ama önüme gelse yerim ama ya cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…