hoşbuldum.
sizin bebekleriniz ne kadarlık arkadaşlar
haziranın kaçında doğum beklenio
esssraaaaaa avatardaki resim senmisim sarıların arasında kalmışın akannehir
çiğ köfte miiiicokacimcoook
ne yaptın gittin mi doktora?CADIARZU
gitiim canım malum devlet hastanesi herşey normal dedi bizimki çiroz da teyzesi. 10 gün sonra kendi doktorumuza gidecez.zemuszemus
ay maşallah canım,allah esirgesin..
benimki 27+5te gitmiştim 1300gr dı
yarın öğreneceğiz bakalım kaç gr almış:)
kızım alsın neyse de,ben aştım kendimi tam 11 kg aldım,allah sonumu hayretsin:)))))
heee çiğ köfte yoksa sevmiyomusun valla ben hamileliğimde yemek yiyodum sonra karnım doymuyo yine yemeye devam bi kersinde gecenin bi vakti canım baklava çekti eşime dedim banane canım baklava çekti neeee bu saatte mi diyo sonra doğru pastaneye allahtan açıktı saat tam hatırlamıyorum ama 11 gibi idi bide yazdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldencokacimcoookcokacimcoook:lepi:
balıkesirlisin ya,sarılar çekti seni demi:)))))
dikili ayvalık arasındaki yolda ayçiçeği tarlaları var ya,orada çekmiştik,en sevdiğim çiçektir de ayçiçeği:))
ne yaptın gittin mi doktora?CADIARZU
gitiim canım malum devlet hastanesi herşey normal dedi bizimki çiroz da teyzesi. 10 gün sonra kendi doktorumuza gidecez.zemuszemus
kıyamam o çiroza ben. benim oğlana da çiroz dediler geçen ay sonra bi toparladı sorma şimdi iyi durumu ve çok hareketli :) kafana takma hiç. bebiş alıyo kilo. bazı bebişler daha geç kilo alırmış. benim de göbeğim küçük :dance:
sevmem micokacimcoook tatlı fazla değil ama öle şeylere bayılırım.
Bu arada yesica'cım ev adresini verme zaten nette hiçbirzaman hani onun yerine en yakın kargo şirketinin şubesini ver sen gidip oradan alırsın.. :)
sende bendensin hamilelikte bol bol yiyodum bişey olmaz çocuğun sesi güzel olurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla ama balıkesirli değilim yaaav doğma büyüme istanbullu ama tokatlıyım eşimin tayini yüzünden burdayıkz devlet memuru olumunekankayizsmile burda yollar heeeep böyle sarı sarıkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıyamam o çiroza ben. benim oğlana da çiroz dediler geçen ay sonra bi toparladı sorma şimdi iyi durumu ve çok hareketli :) kafana takma hiç. bebiş alıyo kilo. bazı bebişler daha geç kilo alırmış. benim de göbeğim küçük :dance:
doktora hemşireye kilosunu sordum hemşire göbeğime baktı daha belli olmamıştır dedi. yuhhh dedimakannehir 7 aylık deyice şok oldu. ama söyleyemediler bi türlü. ben de 2.5 kilo vemişim ona takıldım asılndabilmiyorumkismile o da normaldir de misırnaşık şey şimdi esraya sorsak normal der. bu doktorlar da ne serin ya
doktora hemşireye kilosunu sordum hemşire göbeğime baktı daha belli olmamıştır dedi. yuhhh dedimakannehir 7 aylık deyice şok oldu. ama söyleyemediler bi türlü. ben de 2.5 kilo vemişim ona takıldım asılndabilmiyorumkismile o da normaldir de misırnaşık şey şimdi esraya sorsak normal der. bu doktorlar da ne serin ya
doktorun nasıl daha belli olmamstır dedi yaw senin bebeğin 1 kilo olması lazım şuanda akannehir
açım ben ama canım bişey istiyo ne istediğini bilmiyorumo yüzden hiç bişe yemek istemiyorum
sen yemene bak canım hiç takılma onlara. kilo alcam diye korkma normal ne yemen gerekiyosa günde ye. o zaman kilo da almıyon sadece bebişe yarıyo
zaten az bişey senin de kilo alman lazım çünkü emzirme dönemi çok sarsıcı bi dönem aslında anne için. uyum sağlama zamanında zaten doğumdan kalan kilonun çok büyük kısmını da emzirmeyle veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?