2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bakın ben gelir toplanın falanca siteye gdiyoruz dersem bu çirkindir tabiki istediğim yere gidebilirim sevdiğim arkadaşlarım burdaysa ama burda kalır kurallarada uyarım bunu ne sakıncası olabilirki Kurallar gelmeyin diyormu bana kalkın gidelim çirkin gibi sanki ha başka yerlere girmezmi elif tabiki girer bu yüzden rahazlık varmı :neden olsunki hiç Editor den yada Curly den bu yönde şikayet almadım beni reklam yapıyor diye banlı gören varmı yok.

dün bi arkadaşa özelden adresimi yazacaktım kargo için. ertesi gün bunlar eve doluşmasınlar. özelden aldık adresinizi diye:roflol: eve artık net ve gerçek bir açıklama gelse güzel olur
bunun açıklamasını ben yapayım isterseniz 6 senedir KK dayım Kimsenin özel bilgilerinin özel mesajlarını kimseyle paylaşıldığını görmedim okunuyorsa bir gereklilik söz konusudur .Link verme konusuda reklam amaçlı üye çağırma amaçlı link tabiki olmaz ama kaynak verebiliriz:Yazı falanca yerden alınmışdır.Filanca yerde konu alakalı bilgi var vs

açım ben ama canım bişey istiyo ne istediğini bilmiyorum o yüzden hiç bişe yemek istemiyorum

canın istemese bile bebeğin için vitaminli şeyler ye canım
senin kilo vermen normal değil bebeğin kilo aldığı için seninde ayda normal olrak 2 kilo kadar alman lazım bilmiyorumkismile

Canım kg vermek normal herhalde gecen hafta ben de 3 kg verdim çünkü.. Arkadaşım yesica evinin adresini verme die dedimmm ayyyyyyyyyyy :)))))))

biliyorum geçen hafta yazmıştın. ben bebiş gelişsin yeter demiştim hatta. hala öyle düşünüyorum. ama benim bebiş çiroz olunca o takıldı aklıma. yoksa normal zaten ülseri reflüm de arttı bu aralarkafamçokkarıştı

yeeesssiicaaaa ben 2 tane doğurdum bi yakışıklı oğlum bide kucağımda 8 aylık maviş gözlü kızım var oğlum ibo olurmu bilmiyorum ama sesi güzel:roflol::teytey::içelim:

durun kıslar alıntıda yanlışlık olmuş. kilo kaybeden benim:ecrin_bebek:

yeeesssiicaaaa ben 2 tane doğurdum bi yakışıklı oğlum bide kucağımda 8 aylık maviş gözlü kızım var oğlum ibo olurmu bilmiyorum ama sesi güzel:roflol::teytey::içelim:

yok olmasın kıs vazgeçtim maden yakışıklı . yerim ben mavişi allah bağışlasın canım her ikisini de

evet canım ya ne yapıcaz bu reflü benide mahfetti ya.. Etraf da saçı çıkıo diyor deli oluyorum ne saçı cıkması mide özsuyum yemek borumdaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile

canın istemese bile bebeğin için vitaminli şeyler ye canım
senin kilo vermen normal değil bebeğin kilo aldığı için seninde ayda normal olrak 2 kilo kadar alman lazım bilmiyorumkismile

bu arada asi kraliçe hoş geldin canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...opuyorumnanaktan

aslında 11 kilo aldım. bakma sen vedim dediğime. 66 olmuşum. bu gece herşeyi yiyecem telafi edecem ha ha. kilo almaktan korkmuyorum. normal doğuma engel olmasın yeter:CüvCüv:

iyi o zaman çok değil canım ya . 20 kiloyu geçersen doğumda sorun oluyo

yok olmasın kıs vazgeçtim maden yakışıklı . yerim ben mavişi allah bağışlasın canım her ikisini de

sağol canım şimdi ikiside biüyüyolar bakalım senin ki nasıl olcak şu resim olayını kimse bilmiyomu acepbilmiyorumkismile

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız, bebişler iyidir umarım, yarın kontrolümüz var bakalım bizim sıpamız nasıl, çok heyecan yapıyorum onu her göreceğimde babasının pabucunu çoktan attı dama oğluşum ama babasının haberi yok henüz opuyorumnanaktan

kızlar kolunuzu kürek kemiğinize doğru arkaya atıp,dirsekten itekleyin,sonra da diğer kol için aynısı..
bu hareket yemek borusunu yukarı doğru hareket ettiriyormuş,deneyin işe yarıyor..çünkü heryere antiasit taşımak mümkün olmuyor,dışardayken reflü olunca öyle yapıyorum..

şimdilik hoşçakalın,salata yapayım,sofrayı hazırlayayım,kocam gelmek üzeredir..
hergün o daha ayakkabısını çıkarırken yemekleri koyuyorum,nasıl bir açlıksa:))))))

kızlar hızlı resim.com dan çevirip buraya ekleyebiliyorsunuz ama bende tam bilmiyorum

kızlar ben bugün dr gittim
aşırı kansızlık var bende doktor iğne verdieyvahedigeldismile
aynı zamanda serum da verdi eyvahedigeldismile
çok kansızsın sen bu kan ile doğumda problem yaşarsın dedi
her gün aşırı sağlık ocağına gidip serum taktırcam ve iğne yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…