- Konu Sahibi daemon
-
- #79.141
allah kız bebişlerimiz yaşıt mı ne? şimdi farkettim. aynen öyle hissediyorum açım ama önüme gelse yerim ama ya cokacimcoook
madem editörsünüz doğruları yazın bir zahmet. bir çoğumuz kendi isteğimizle ayrıldık siteden. bazı arkadaşlar reklam yüzünden ayrıldı.
bu arada özel msjları ihlal etmek suçtur sayın editör bilmem farkında mısınız ??. herşeyin hukuki yönünü biliyorsunuz ama bunu öğrenememişsiniz.
aynen öyle
diğer topiclerde bangır bangır site isimlerini özelden verin diyen zihniyet şimdi kalkmış site isimlerini özelden birbirine atan üyeleri banlıyor
tebrik ederim çok doğru yoldasınız yönetim olarak
bu arada benim kafam karıştı,her markanın adını yazıyoruz,hatta başlık bile açabiliyoruz ama başka bir sitenin reklamı derken acaba burayı karalayan bir mesajlaşma trafiği falan mı oldu? ya da özel mesajlarda yazılanlar siteden uzaklaştırılma sebebi midir?hani biri bana özelden hakaret etti diye şikayet falan olsa tamam ama bunu anlamadım..
ya da herneyse, bu konu bitmeyecek sanırım, aralarına alırlarsa ben mayıs annesi falan olayım bari:))
bunun açıklamasını ben yapayım isterseniz 6 senedir KK dayım Kimsenin özel bilgilerinin özel mesajlarını kimseyle paylaşıldığını görmedim okunuyorsa bir gereklilik söz konusudur .Link verme konusuda reklam amaçlı üye çağırma amaçlı link tabiki olmaz ama kaynak verebiliriz:Yazı falanca yerden alınmışdır.Filanca yerde konu alakalı bilgi var vsdün bi arkadaşa özelden adresimi yazacaktım kargo için. ertesi gün bunlar eve doluşmasınlar. özelden aldık adresinizi diye:roflol: eve artık net ve gerçek bir açıklama gelse güzel olur
sen yemene bak canım hiç takılma onlara. kilo alcam diye korkma normal ne yemen gerekiyosa günde ye. o zaman kilo da almıyon sadece bebişe yarıyo
zaten az bişey senin de kilo alman lazım çünkü emzirme dönemi çok sarsıcı bi dönem aslında anne için. uyum sağlama zamanında zaten doğumdan kalan kilonun çok büyük kısmını da emzirmeyle veriyosun
aslında 11 kilo aldım. bakma sen vedim dediğime. 66 olmuşum. bu gece herşeyi yiyecem telafi edecem ha ha. kilo almaktan korkmuyorum. normal doğuma engel olmasın yeter:CüvCüv:
açım ben ama canım bişey istiyo ne istediğini bilmiyorumo yüzden hiç bişe yemek istemiyorum
doktora hemşireye kilosunu sordum hemşire göbeğime baktı daha belli olmamıştır dedi. yuhhh dedimakannehir 7 aylık deyice şok oldu. ama söyleyemediler bi türlü. ben de 2.5 kilo vemişim ona takıldım asılndabilmiyorumkismile o da normaldir de misırnaşık şey şimdi esraya sorsak normal der. bu doktorlar da ne serin ya
normal tabi sempatiksalakcinni
şaka bir yana da baskül arızalı olmasın canım,beslenme düzeninde bir değişiklik yoksa niye 2.5kg veresin ki?
Canım kg vermek normal herhalde gecen hafta ben de 3 kg verdim çünkü.. Arkadaşım yesicaevinin adresini verme die dedimmm ayyyyyyyyyyy :)))))))
yeeesssiicaaaa ben 2 tane doğurdum bi yakışıklı oğlum bide kucağımda 8 aylık maviş gözlü kızım var oğlum ibo olurmu bilmiyorum ama sesi güzel:roflol::teytey::içelim:
canın istemese bile bebeğin için vitaminli şeyler ye canım
senin kilo vermen normal değil bebeğin kilo aldığı için seninde ayda normal olrak 2 kilo kadar alman lazım bilmiyorumkismile
aslında 11 kilo aldım. bakma sen vedim dediğime. 66 olmuşum. bu gece herşeyi yiyecem telafi edecem ha ha. kilo almaktan korkmuyorum. normal doğuma engel olmasın yeter:CüvCüv:
durun kıslar alıntıda yanlışlık olmuş. kilo kaybeden benim:ecrin_bebek:
bu arada asi kraliçe hoş geldin canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...opuyorumnanaktan
yok olmasın kıs vazgeçtim maden yakışıklı. yerim ben mavişi allah bağışlasın canım her ikisini de
kızlar hızlı resim.com dan çevirip buraya ekleyebiliyorsunuz ama bende tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?