2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet ya bende her ayı dr gününü zor bekliyorum özlüyorum resmen nasıl bir duyguysa! Benim daha 2 haftam var..

Bu arada bende 50 gr'lık şeker yükleme testini yaptırdım bugun sonuclarım
açlık 98 tokluk 138 imiş.. umarım ıyı der doktorum.

bende henüz miğde reflü leri başlamadı bilmiyorumkismile

geçmiş olsun canım

bol bol karaüzüm pekmezi ye üstünede tahin bandır bandır ye ben 7. aydan doğuma hatta doğumdan sonra bile vermemişti doktor bu arada hoşgeldin canım çünkü kanım da şekerim de çok iyi idiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

140 a kadar iyi diye biliyorum ben ben de yaptırdım dün ama sonucumu alamadım hala

bak bu çok hora geçtiii :) benimde koca gelir şimdi ama ben artık sofra işinden kurtardım o hazırlıo

140 a kadar iyi diye biliyorum ben ben de yaptırdım dün ama sonucumu alamadım hala

eH iyi bari ben sınırda kalmışım inş. ilerleyen dönemlerde çıkmaz daha fazla.. Peki bizler bir daha yaptırcaz mı bu testleri? Bilginiz var mı?

kızlar ben kaçıyım şimdilik mutfağa gireyim sonra görüşürüz:1hug:

blacksiya senin bebek odası takımın çook güzelmiş.nerden aldın???kaç para tuttu hepsi ??

valla ben test mest yaptırmadım doktorum sağlıklı dedi ötesine gitmedim olucaksa allah bilir ne biliyim

kııııııız duymuyonuz mu neyse ben kaçar:icecream:

blacksiya senin bebek odası takımın çook güzelmiş.nerden aldın???kaç para tuttu hepsi ??

canım tesekkür ederim izmirden aldık karabağlar baby city'den 2300 mü ne dediler 1900 tl ye indiler 500 peşin verdik gerisinide 1 ay sonra yanı 2 taksit gibi bişey oldu.

eH iyi bari ben sınırda kalmışım inş. ilerleyen dönemlerde çıkmaz daha fazla.. Peki bizler bir daha yaptırcaz mı bu testleri? Bilginiz var mı?

bi daha şeker testi yok bildiğim kadrıyla. o da hani şeker hastaları her ilacı kullanamıyo ya o yüzden yapılıyo. acil bi durum anında yanlış ilaç kullanmamak için. çünkü sadece hamilelikte çıkan hamilelik bitince geçen bi şeker hastalığı türü varmış

canım sınır 140 ama en son ne zaman yediğinde önemli. ben iki defa 50 lik yükledim. bir hafta arayla. biri 156 ikincisi 106 çıktı neye güvenecem şaşırdım. sen yinede şekerliler ve hamur işleri konusunda dikkatli ol.

Ewet testı bugun yaptırdım ama son 4 gun hep serbetli tatlılar ve dondurma yedim ayıptır sölemesiiiii

Belki yemesem daha az çıkardı.. Aman bi sorun çıkmasında..

Sen neden 2 defa yaptırdın?

canım geçmiş olsun. olsun bebiş için dayanacan artık. ihmal etme kendini. kan yapan fakat çok da kalorili olmayan şeyler ye. bu sefer de şeker çıkar allah korusun.

Evet benim komsum yenı doğum yaptı hamıleyken insülin iğnesi yaptı hep. Şimdi bıraktı ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…