iyi akşamlar hanımlar nasılsınız, bebişler iyidir umarım, yarın kontrolümüz var bakalım bizim sıpamız nasıl, çok heyecan yapıyorum onu her göreceğimde babasının pabucunu çoktan attı dama oğluşum ama babasının haberi yok henüz opuyorumnanaktan
kızlar ben bugün dr gittim
aşırı kansızlık var bende doktor iğne verdieyvahedigeldismile
aynı zamanda serum da verdi eyvahedigeldismile
çok kansızsın sen bu kan ile doğumda problem yaşarsın dedi
her gün aşırı sağlık ocağına gidip serum taktırcam ve iğne yicem
Evet ya bende her ayı dr gününü zor bekliyorum özlüyorum resmen nasıl bir duyguysa! Benim daha 2 haftam var..
Bu arada bende 50 gr'lık şeker yükleme testini yaptırdım bugun sonuclarım
açlık 98 tokluk 138 imiş.. umarım ıyı der doktorum.
kızlar kolunuzu kürek kemiğinize doğru arkaya atıp,dirsekten itekleyin,sonra da diğer kol için aynısı..
bu hareket yemek borusunu yukarı doğru hareket ettiriyormuş,deneyin işe yarıyor..çünkü heryere antiasit taşımak mümkün olmuyor,dışardayken reflü olunca öyle yapıyorum..
şimdilik hoşçakalın,salata yapayım,sofrayı hazırlayayım,kocam gelmek üzeredir..
hergün o daha ayakkabısını çıkarırken yemekleri koyuyorum,nasıl bir açlıksa:))))))
bende henüz miğde reflü leri başlamadı bilmiyorumkismile
140 a kadar iyi diye biliyorum ben ben de yaptırdım dün ama sonucumu alamadım hala
blacksiya senin bebek odası takımın çook güzelmiş.nerden aldın???kaç para tuttu hepsi ??
eH iyi bari ben sınırda kalmışım inş. ilerleyen dönemlerde çıkmaz daha fazla.. Peki bizler bir daha yaptırcaz mı bu testleri? Bilginiz var mı?
kııııııız duymuyonuz mu neyse ben kaçar:icecream:
eH iyi bari ben sınırda kalmışım inş. ilerleyen dönemlerde çıkmaz daha fazla.. Peki bizler bir daha yaptırcaz mı bu testleri? Bilginiz var mı?
canım sınır 140 ama en son ne zaman yediğinde önemli. ben iki defa 50 lik yükledim. bir hafta arayla. biri 156 ikincisi 106 çıktı neye güvenecem şaşırdım. sen yinede şekerliler ve hamur işleri konusunda dikkatli ol.
bi daha şeker testi yok bildiğim kadrıyla. o da hani şeker hastaları her ilacı kullanamıyo ya o yüzden yapılıyo. acil bi durum anında yanlış ilaç kullanmamak için. çünkü sadece hamilelikte çıkan hamilelik bitince geçen bi şeker hastalığı türü varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?