2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aslında bende öyle bir bebek odası almak istiyorum.benimde kız ama 2.bebeğimi 2 yıl sonra düşünüyorum.erkek olursa onda kullanamam.ay napacağımı bilmiyorum.kafam çooooook karışık.seninki kac haftalık???benimki 31+1 haftalık......

aSı KRALıÇE çOk ÇoK geçmiş olsun hiç sinirini bozma ama önemli olan o serum zaten süper faydalı..

Ewet testı bugun yaptırdım ama son 4 gun hep serbetli tatlılar ve dondurma yedim ayıptır sölemesiiiii

Belki yemesem daha az çıkardı.. Aman bi sorun çıkmasında..

Sen neden 2 defa yaptırdın?

ilkinde 156 çıkınca, haftaya tekrarlayalım dedi. ben düşük çıksın diye yürüdüm yarım saat yüklemeden sonra. 2. sonuç 106 çıktı. bu arada seninki ondan yüksek çıkmıştır muhtemelen. şerbet içmiş. 200 çıkmamış iyi ki:tomato:

sonuçların normal, gebelikte üst sınır 140, benimki 50likte 160 çıkmıştı, 100lük istedi 100lükte sorun yoktu, için rahat olsun yani...

Canım benımde nıyetım beyaz almaktı hanı 2. bebek erkek olursa onada kullanırım dıe ama bunu gorunce dayanamadım cunku cok ıcıme sındı ama sana fikrim ahşap olanlar var ben 1-2 yerde gördüm ahşap renginde ya da modelinde uzeri boş sade olanlarda var üzerinde hayvan desenleri olanlarda var onları bi araştır istersen. hani 2.ye kullanabilirsin.. Sen hangi şehirdesin?

geçmiş olsun canım
saol canım :1hug:
benim şeker problemim yok çok şükür
her sabah 1 kaşık bal da yiyorum
kara üzüm pekmezinide sölim de eşim alsın baribilmiyorumkismile saol cnm
bu arada hoşbuldmopuyorumnanaktan

inş.da başlamaz canım ya kötüü.. Ben bazen dayanamayıp şurup içiyorum.

inşallah canım yaa
bu durumdan çok şikayetci olan var qerçekten allah yardım etsin:Saruboceq:

kıslar yemeklere bakalım de mi artık? görüşürüz tekar

ama ben yemeğimi yaptım ya çayımla ya nescafem le geri dönerim şimdi yemek yemeye

kıss hamile hamile ne nescafesiiii

slm neydiyonus kıslar

yok bislere yasakkk sizlere afşyet olsun anacım...kıslar kaburga kaslarında agrı hisseden var mı..cocouk büyüdükce agrı oluyor bende.sanki kemiklerim batıyor sizdede oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…