2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
atlatıcaz işallah

kızlar yemek işi tamam. eşim kapıyı çalana kadar sizleyim. ben yemek yedim şimdi ayıp olmasın diye onla da yiycemcokacimcoook

canım peynir daha beter yapar seni. hem akşam öyle geçiştirilir mi? bebişi düşün bari senağlama

bunalıma girmiş gibiyim hiç keyfim yok biraz toparlanıyım yoğurt çorbası yapıcam kendime. dün sabahtan beri böyle bi türlü kendime gelemedim hala taş gibi karnım. oğluşum da kuduruyo

Selam kızlar size bir sorum olacak.. karnımın sol tarafında garip bir acıma var sizde de böyle olan var mı? tam göbek deliğimin 5-6 cm sol tarafından karnımın yanına kadar olan bölümde ara ara bir acıma hissediyorum neden acaba??

Canım geçenlerde banada öyle oldu..

ama geçti kendiliğinden devam ederse druna sor ama belkide içinde çok hareketlendiyse canını yakmıstır..

Aaa doğru aşkı memnu var gerçi benimde dizim var iyi ki hatırlattın ama bakarım yıne ben buraya nip tuck başlar şimdi..

Bu gece zaten fazla kalamam dün gece buradaydım sabah da 8 de kalktım koca gun oturamadım inş. muhabbet koyu olmazda kaçarım hehehe

guclubacismile

ayyyy bnmkide kurtlar vadisini izliyoooo deli olcam su diziyeee..cok sıkıcı yahuu

ayyyy bnmkide kurtlar vadisini izliyoooo deli olcam su diziyeee..cok sıkıcı yahuu

evet yaa içim geçmiş işte sıkıntıdan burda konuşunca da kızıyo. öyle hareketsiz bi şekilde oturuyoz kediyle 12 ye kadar da devam ediyo daha çok var bitmesine:Çoküzgünümçoook:

sigortayımı attırsak napsak

ay valla bilmiyorum ki naapsak sigortayı attırsam bu sefer laptopa sarkacak kaydirigubbakcemile3

dogru diyonnn en iyisii sus pus oturmaya devam...bşi söylesek sen haftanın yedi günü dizi izliyon bn bir gün bırakta izliyim diyo...napalımm anacım

ben normalde dizi de izlemiyorum. parmaklıklar ardında izliyodum beyfendinin kurtlar vadisi yüzünden izlenmiyo. elli kere değiştiriyo kanalı başlamışmı bakıyım dşye izlediğimden de bişey anlamıyorum kaydirigubbakcemile3 ben de bıraktım dizi falan izlemiyorum diye kızdım. şimdi bi tek bazen hanımın çiftliğine bakıyorum onda da denk gelirsem anca ne zaman bilmiyorum

carsamba canım ailemi izle..cok güzel ve eylenceli bir dizi...tam aile dizisi..digerlerini seyredince strese giriyorum ama bunu seyredince keyifleniyorum tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…