2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizimki avrupa kanalından tekrarını seyrediyoo..su teknolojıyı bazen hiç sevmiyom

Benimki de kurtlar vadisini izliyor ayyyy bide kendine cips cerez alıo offfffffffff o ciplerde bütün evi kötü kokutuo Bende nip tuck'ı izliyordum bitti e2 deki diziler bizimkiler gibi 3 saat surmuyokı 45 dk da bitiriyorlar .. Askı memnuya bakar uyuklarım ---

ayyyyyyyy uyuyamam çamaşır makinası var onu beklıcem de asıcam offfffffff

offfffffffffff nedir senden cektigimiz kurtlar vadisiiiii..........

kıslar ben birde bu ay tasınıyommm evle ugrascammm hem içimde heyecan var hemde altından kalkamıcam diye korkuyommm toplanın bna yardıma gelinnn

kız bende izliyom ya itler vadisini reklam olunca bitter çikolatayı açıyom zap zupkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

kıslar ben birde bu ay tasınıyommm evle ugrascammm hem içimde heyecan var hemde altından kalkamıcam diye korkuyommm toplanın bna yardıma gelinnn

evin yakın olsun gelmeyen sen olsun kız valla gelirim emme benim 2 dene bebem varkaydirigubbakcemile

Slm kislarr ben geldim aski memnu bitti damladim hemen zemuszemus

Sen yine dogumdan önce tasiniyosun canim ben lohusayken tasincam 6 inci ayin basinda dogum yapicam sonuna ev tasicam nasi becerceksemmm bilmiyorumkismile

kız nerdesiniz bitteri mi izliyonuz o bitti yasempatiksalakcinni

ne bu kızlar hamile kalınca ev dar mı geldi sığmıyomusunuz kız çok mu kilo aldınız hakkatten niye taşınıyonuz:roflol::roflol:

sıla lohusayken zor olur ya hastalanırsın kısımmm baska zamn mı bulamadın...ben dogum yaptıgımda söylee bebişimle keyif yapmak istiyomm..tabi sıpam izin verirse....

sedef bavulunuuu topla atla gel hataya şimdiden işlere koyulakkk dogurana kadar anca bitiririrz:)

abooooooo taaaa hataydamısın kız anam evim yakın olsa gelirim de şeyyyyyyy benim kedimin mama vakti geldi de:jeyyar::jeyyar::lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

öf dizi bitsin diye bekledim o kadar şimdi de beyfendi gitti yattı. bi de kavga etti benle ben bu gün çok kötüyüm kimse benle ilgilenmiyo

bu kadar mıyız ya gece kuşları nerdeklava:

öf dizi bitsin diye bekledim o kadar şimdi de beyfendi gitti yattı. bi de kavga etti benle ben bu gün çok kötüyüm kimse benle ilgilenmiyo

canım niye kavga ettiniz ya dizi yüzünden mi acebbilmiyorumkismile

bizimki avrupa kanalından tekrarını seyrediyoo..su teknolojıyı bazen hiç sevmiyom

tubicik avatardaki resim kim acaba abooo yğiğdin malı meydanda gezer aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslar yaa su cocougum ileri zakaglı konusunu okuyordum insan böye durumlarda üzülsünmü sevinsin mi bilmiyor

kimse benle ilgilenmiyo dedim. gel yanıma otur iki kelime laf konuşalım dedim. öööf sen bilgisayarına mı bakıyosun nereye bakıyosan bak dedi kızdı yattı hastayım ben zaten yemeğimi bile yapamadım bugün. sürekli bişey istiyosun dedi geldi işten kendisi sordu bişey istermisin diye. domates çorbası dedim. uğraşamam dedi peki dedim ay nazım da yok ki hiç anlamıyorum derdi ne bütün gün iş peşinde koşuyomuş. benle ilgilenicek hali kalmıyomuş. e koşmadan nası para kazancak

sedef o resmi nette buldum ama oglusum dogunca böyle bir pozunu bende cekecegimmm resme bakıp bAKIPP oglusumu hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…