2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bazen cok fazla gerilebiliyorlar iş yerinde...üzülmee sana belli etmesede hatasını anlar..

Slm kislarr ben geldim aski memnu bitti damladim hemen zemuszemus

Sen yine dogumdan önce tasiniyosun canim ben lohusayken tasincam 6 inci ayin basinda dogum yapicam sonuna ev tasicam nasi becerceksemmm bilmiyorumkismile
silam gelmissin ama yakalayamadim seni.ayyy ev deme ev isi olursa bizim sen biliyorsun burayi ok.lerlerse temmuzda bende tasiniyorum

hımm çak ağzına bitane :mymeka:şaka haaaa boşver be her evde olur ben kale almam mesela sonra bişey yokmuş gibi davran canını sıkmaya değmez el oğlu işte biz eşimle evlendiğimiz sene birbirimizi yiyoduk hergün kavga ediyoduk ama şimdi bi saniye bile ayrılamıyoz sadece evlendiğimz sene oldu o da birbirimizi tanımak için di herhalde ama şimdi birbirimizin yoluna ölüyoz canım aşkım:kedipuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

su tasınma işleriiii cok zor ya.yok cevreye alıs ortama alısss evin derdi baska...zamnla alısıcaz napalım..ama evimin içi cok güzell temiz bu yüzden cok mutluyummm

bazen cok fazla gerilebiliyorlar iş yerinde...üzülmee sana belli etmesede hatasını anlar..

canım kendi işini yapıyor. akşam 5 ti bugun eve geldiğinde. çoğu kadının kocası akşamın 8 lerinde 9 larında geliiyor işten. altında arabası var. otobüs dolmuş yorulmuyor. nedir onu bu kadar yoran anlamıyorum. herkes üstüne düşşeni yapıyo evliyken. çocuk gelince daha zor olacak. çocuk benim gibi köşede susup oturmaz ki. çok şükür diyeceğine. canım çıkıyo yüzünü bi kere güldürebilmek için. ben söylenmiyorum hiç bişeye ev temizliğimi bile kendim yapıyorum daha geçen hafta çıktım tepelere mutfak dolabı sildim. onun anas 7 aydır gelecek ben hamileyim diye temizlik yapıcak sözde. sesimi çıkarmıyorum nerde anan diye bi de üstüne beni arayıp laf sokuyo. dün sabah hastaneye gittik apar topar sabahın köründe aradı hastaneye gidiyoruz dedik bi ne oldu demedi. beni de arayıp sormadı iyimisin diye ne anasına ne kız kardeşlerine eziyetim var gel dediler mi gidiyorum. sınavım bile olsa.... kalmaya gelseler başımın üstünde yerleri varcanım çıkıyo çarşaf havlu yıkamaktan. ben susuyorum hayatımdan memnun değilim demiyorum ona ne oluyo

of çok yazdım gece gece. sizin de kafanızı şişirdim. insanın konuşacak kimsesi olmayınca böyle patlıyo kusura bakmayın kızlar

su tasınma işleriiii cok zor ya.yok cevreye alıs ortama alısss evin derdi baska...zamnla alısıcaz napalım..ama evimin içi cok güzell temiz bu yüzden cok mutluyummm

ayyyyyyyy taşınma işini bana sor 3 kere taşındım eşimin yüzünden devletin yüzünden anam ah esenler ah kasımpaşa ençok sevdiğim yer kasımpaşa deniz kenarında oturuyodum ooooof ooof

olsun canım ya burda bişey paylaşmıycaksa konuşmayacaksak kimle dertleşcez anlat anlat açılırsınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

uygun bir zamnda otur karsılıklı duygularınızı paylasınn..emin ol işe yarayacaltır..susmak insanı iyice mahvediyor..ama karsılıklı konusmak daha iyidir

ona bişey denmiyo ki... anası da süper.. kız kardeşleri de.... babası da...kendi hepsinden süper :) bana sorsanız ben şok oluyorum onların yaptıklarına da neyse...
neler oluyo da ben ses çıkarmıyorum. insanlar şaşırıyo "ben senin yerinde olsam" ile başlayan cümleler hep başkalarından. ben de dır dır sevmiyorum. susuyorum sakince uyarıyorum. o zaman da suçlu ben oluyorum.
bizim ev kocaman 140 metrekare var belki daha çok... düşünün sadece. herkes yardıma geliyo sorarsam. ama gelenim gidenim hiç yok. 1 kere oldu o kadar... o da eşimin annesinin benim annemlere göstermelik yaptığı bişey.doğru düzgün temizlik bile yapmadı o gün

şey gibi hani bu kız bunlara nasıl gelin olmuş allah geline yardım etsin derler ya öyle bişey sende yüz vermesen şunlara kaynanasından çekmeyen binde bir herhalde allah yardım etsinCADIARZU canımguclubacismile

sen niye kendini bukadar yoruyorsun.bu aylarda dikkatli olmalisin canim.moralinde düzgün olmali.yapma sunun surasinda ne kaldi.inan canim onlarda bunalima giriyor,biz hamilelikte ne yasarsak hemen hemen eslerimizde yasiyor.karnindaki bebegini düsün ve hicbirseyi kafana takma

hosbulduk sedefcim.gercekten bizim icin daha iyi tecrübelisin yani.senden bilgi aliriz daha iyi olur bizim icin.

veririm canım gerçi annelik meslek sırrı ama neyse size vericem şaka hepimiz birbirimizle bilgi alışverişnde buluncaz canım inşaallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım kaç aylık hamilesin

şey gibi hani bu kız bunlara nasıl gelin olmuş allah geline yardım etsin derler ya öyle bişey sende yüz vermesen şunlara kaynanasından çekmeyen binde bir herhalde allah yardım etsinCADIARZU canımguclubacismile

ya aslında kadının hiç bi sıkıntısı yok . görenler ay ne güzel kaynanan var diiyo. çünkü insanların yanında ben gelinimi çok seviyorum her işini yaparım. yemeğini de yaparım. çamaşırını da yıkarım. temizliğini de yaparım falan diyo. ama mesela yılbaşından önce evime babanem gelicekti. kadın yaşlı. dedem de yeni vefat etti. yanlız kalmasın diye 1 hafta çağırdım. o zaman çok ihtiyacım vardı yardıma. babanem de gelmeden 2 hafta önce de dedim ki " anne 2 hafta sonra babanem gelicek. evim biraz pis bana yardıma gelir misin." aaa tabi canım hemen gelirim bilmem ne dedi sonra da ses kesildi. e bende 50 kere arayıp söylemeyim diyorum neyse 1 hafta kala aradım açmadı telefonu. babanem geldi ben temizliği de kendim yaptım tabi. babanem 1 hafta kaldı gitti üstünden zaman geçti 2 hafta kadar hanımefendi öyle aradı dedi ki aa ben o hafta kuzeninizin bebeğine bakmaya gittim seni de arayamadım kızım. bööööö diye kalıyo insan. sana haftaya geliyim dedi yine yok yine yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…