sende mi yapamadın yaaasempatiksalakcinni
güzelim bi anlat yaptığın adımları. bakalım nerde takılıyosun. stres yapma kafamçokkarıştı
o yaptı ama senin için çıpınıyos burdasempatiksalakcinnilaelaelaelaelae
tesekkurler bende ıyıyım. Evet artık bu zamanlarda hep yorgun hıssedıyor ınsan kendını ama neysekı ıkı ay kaldı bıraz daha sıkacagız dısımızı..merhaba iyidir işte şuan çalışıyorum onun yorgunluğu var bide uykusuzum gözümden uyku akıyo walla... Siz nasılsınız?
ben de aman aşağı da gördüm ama tahmin ettim geçmiştedir diye. Canım hiç sorma. Karışık durumlar biz de anlayamadık. Gidenler de olmuş gönderilenler de.
wallahi o konuda yorum yapmıyorum artık.çünki burada yazılanları site yöneticimiz kontrol ediyor.onun için sözlerimize dikkat etmek lazım.
hoşgeldin ben de kahramanmaraştayım canım a.s.
kızlar bu sırada topik çok hızlı ilerliyor. kk da daha önceki katıldığım topiklerde bu kadar sayfa ve akıcılık görmemiştim. allah bozmasın :)
eklenti bölümünü açtım resim yükle diyo yükledim yüzde 50 lere geliyo gidiyo ama sonra tekrar açtım ama yok olmuyo yani bi açtım resmi yükledim pencereyi kapattım tekrar yükledim anam nerde takılıyom ya:umursamaz::gitme::gitme:
aaa süper vallaa. kk da ilk defa maraştan biriyle konuşuyorum. çalışıyorsun galiba.
kaç senedir maraştasın canım?
anova ticker üstüne dört gözle bekleniyorsun yazmışsın onu nası yaptın???
ANOVA ticker üstüne dört gözle bekleniyorsun yazmışsın onu nası yaptın???
hıh başladık yineakannehirakannehir
ben de:) bikaç aydır burdayım. işten ayrılıp gelim yani oldukça yabancıyım. çok sevindim artık yalnız değilim. sen de maraşlı değilsin sanırım
yok hayatım ben maraşlıyım. eşim antepli ama maraşta yaşıyoruz.
daha çok yenisin maraşta ama gördüğün üzere maraş küçük bir yer. hemen alışırsın. istersen ben sana eşlik ederim.
eşinden dolayımı maraştasın?
sen nerede çalışıyosun?
öptümmm
delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?