2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
of artık sonra denerim olmuyo bilgisayarı kırıcam kızlar şimdilik bana müsade sonra görüşürüz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.

güzelim bi anlat yaptığın adımları. bakalım nerde takılıyosun. stres yapma kafamçokkarıştı

eklenti bölümünü açtım resim yükle diyo yükledim yüzde 50 lere geliyo gidiyo ama sonra tekrar açtım ama yok olmuyo yani bi açtım resmi yükledim pencereyi kapattım tekrar yükledim anam nerde takılıyom ya:umursamaz::gitme::gitme:

kızlar biraz dinlenin yada yazın ben sonra okurum telefon çalıyo öptüm hepinizi:asigim:

merhaba iyidir işte şuan çalışıyorum onun yorgunluğu var bide uykusuzum gözümden uyku akıyo walla... Siz nasılsınız?
tesekkurler bende ıyıyım. Evet artık bu zamanlarda hep yorgun hıssedıyor ınsan kendını ama neysekı ıkı ay kaldı bıraz daha sıkacagız dısımızı..

ben de aman aşağı da gördüm ama tahmin ettim geçmiştedir diye. Canım hiç sorma. Karışık durumlar biz de anlayamadık. Gidenler de olmuş gönderilenler de.

wallahi o konuda yorum yapmıyorum artık.çünki burada yazılanları site yöneticimiz kontrol ediyor.onun için sözlerimize dikkat etmek lazım.

hıım baya karısık yanı neyse gorunce sasırdım bende ne oluyor dıye...

kızlar bu sırada topik çok hızlı ilerliyor. kk da daha önceki katıldığım topiklerde bu kadar sayfa ve akıcılık görmemiştim. allah bozmasın :)

ANOVA ticker üstüne dört gözle bekleniyorsun yazmışsın onu nası yaptın???

canım bilg mı yavaş çalışıyo. yani çok yüklü olması da olabilir bilg yavaş çalımasına neden. diğer paylaşım sitelerine ya da maili ne yükleyip yükleyemediğini de denersin boş vaktinde. üzülme çözeriz

aaa süper vallaa. kk da ilk defa maraştan biriyle konuşuyorum. çalışıyorsun galiba.
kaç senedir maraştasın canım?

ben de:) bikaç aydır burdayım. işten ayrılıp gelim yani oldukça yabancıyım. çok sevindim artık yalnız değilim. sen de maraşlı değilsin sanırım

anova ticker üstüne dört gözle bekleniyorsun yazmışsın onu nası yaptın???

valla yapalı cok olmustu ama.. Yanlış hatırlamıyorsan tarıhı falan sectıgın yerde kare ıcınde yazabılecegın bır yer vardı bır dene olmazsa..

ben de:) bikaç aydır burdayım. işten ayrılıp gelim yani oldukça yabancıyım. çok sevindim artık yalnız değilim. sen de maraşlı değilsin sanırım

yok hayatım ben maraşlıyım. eşim antepli ama maraşta yaşıyoruz.
daha çok yenisin maraşta ama gördüğün üzere maraş küçük bir yer. hemen alışırsın. istersen ben sana eşlik ederim.
eşinden dolayımı maraştasın?
sen nerede çalışıyosun?

öptümmm

evet canım aynen öyle eşimin işinden dolayı maraştayım. küçük bi yer ama işte alışması kolay olmuyor. çok sevinirim eşlik edersen tabi. ben mühendisim artık bebek bekliyorum o yüzden tekrar işe başlamak istemedim burda. bi doğsun sonra artık. sen nerde çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…