2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız gitme benim bahçede var soğan maydonoz v.s:icecream:

neysebi koşu git de gel sonra buluşuruzkaydirigubbakcemile5

sayende resim eklemeyi öğrendim sen iste yeterkaydirigubbakcemile5

bana çok şey borçlusun:roflol: desene hadi sonra görüşürüz öpüldün canımkaydirigubbakcemile3

geldim beeennn
işyerindeyim ya bir ara kapatmam gerekti

kızlar birazdan doktora gidiyorum,inşallah herşey yolundadır.dua edin lütfen.

yesica sadece ikimiz varız sanırım dimi ???

yesica manava gitti aysey bende bi bakıp bakıp çıkıyorum şimdi gene çıkıcam sonra burda oluruz sende çalışıyosun galibakaydirigubbakcemile5

yesica manava gitti aysey bende bi bakıp bakıp çıkıyorum şimdi gene çıkıcam sonra burda oluruz sende çalışıyosun galibakaydirigubbakcemile5

evet canım çalışıyorum.ama saat 3 gibi çıkıyoruz bugün.

herkese selam...
yenı ısımler goruyorum ve eskı ısımler yok..neler oldu burada? bılgısı olan var mı?

millet nerde ya beni misafirle başbaşa bıraktınız yesica fotoğrafçıya mı gittin kızım ya :uhm::mymeka:sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

millet nerde ya beni misafirle başbaşa bıraktınız yesica fotoğrafçıya mı gittin kızım ya :uhm::mymeka:sempatiksalakcinnidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

he bebeğin vesikalık fotosunu çektirdim. oğlan doğmadan ehliyetini alacaz dasempatiksalakcinni

geldim sıraya geçin bakıyım. ya kızlar bu kendi fotomu çekmek beni deli etti-tatlicadiarzu- olduğu kadar idare ediverin göbüşlere ekliycem. :icecream:

olsun be bizbizeyiz bakalım çirkinmizsin güzelmisin :roflol:kız sonra resmi kaldır ha yoksa başkaları görür anlıyon dimi kız şaka yaptım dünyanın en çirkini de olsan cana yakınlığın yeter bea.s.:asigim:bayanssulusmile

yesica memeleket nere ben tokatlıyım:icecream:

bugün yine uğraştım şu resim işini yok yok yok olmuyo ya zıkkım :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…