2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç sorma bacım çokk karışık çokkafamçokkarıştı

hııııııııı sen dünyalısın ve amerika ingiltere v.s hakkatten çok karışıksın kızkaydirigubbakcemilesırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden

sdef ben de yükleyemiyorum. aklıma geldi seninkiler 12MP makineyle mi çekildi? acaba onun için mi yüklenmiyobilmiyorumkismile

sdef ben de yükleyemiyorum. aklıma geldi seninkiler 12MP makineyle mi çekildi? acaba onun için mi yüklenmiyobilmiyorumkismile

hoşgeldin boş sayfaya benim ki samsung 8.1MP bilmiyorum ki sen belki ekrana mı sığmıyon kız şaka bi yana orda yazar galiba dimi sempatiksalakcinniolumunekankayizsmilesırnaşık şey

hızlıresim.com dan yapabiliyon mu ayyyyyyy desene bebiş doğunca göremicem:dilcikar:

hoşgeldin boş sayfaya benim ki samsung 8.1MP bilmiyorum ki sen belki ekrana mı sığmıyon kız şaka bi yana orda yazar galiba dimi sempatiksalakcinniolumunekankayizsmilesırnaşık şey
hee ekrana sığmadım ancak 12 MP lik kameraya sığabildim:1ninca: kıs kesin ondan seninkide yüksekmiş. dur bakem. peki hızlı resim falan bi de ondan deniyim dün bulduğumuz link sende mi hala

anaaaaaaa oldu kız bak bu benim mavişim:dance:

canım anladım şimdi. max 5 MB diyor benimkiler 5 ten büyük. azcık kırpacam sen de kırp hadeeesempatiksalakcinni

yesica şifre falan girme ha öyle olmuyo

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
az önce yükledim geçmişe bak pamik napıyon kız nerdesinkaydirigubbakcemile5

burdayım canım nerde olucam sositososito bu aralar pek canım girmek istemiyor ikide bir laptopun sarjı bitiyor sinir oluyorum :mymeka: bende masa üstünden girdim bu sefer oh be dünya varmış :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…