2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
off ya niemesajlar gitmiyo delirtcek bu site beni...

ay evet kızlar seneye inşallah bebişler kollarda bayram kutlarız...

ben geldimm.... ıkılı testımz bıttı cok sukur ama bnde bıttım. bebegım . seferde ensesını gosterdı.. ılkte yatmıs ensesının ustune olculemedı gıt gel gıt gel 8,30 dan 12 ye kadar surdu öldum resmen ıyıce stres oldum. neysekı 0,89mm cıktı ense kalınlıgı doktor cok guzel dedi..

kan sonuclarınıda bayramdan sonrakı pazartesı alıcam..

inşallah ikili test sonucunda qüzel çıkar canım benimkinin riski çok düşük çıktı yani çok iyi allaha şükür.. darısı başına cnm

saol cnm ınsallah ense kalınlıgı cok ıy ıdedı bakalım kanda bısey cıkmaz umarım. derın bı ohh cektım hastanede naıl sınırlendım 5. seferde gosterdı ya sen dog gostersem sana gununu dedım. sonra kocacımı aradım senın karnına nakıl yaptırcam dedım. o da dalga gecıyo benle.. bak benım cocugum herkesten farklı olur ıste boyle dıye kendıne pay cıkarıyo..

hehehe benim bebişte biraz zor qösterdi sırt üstü yatıodu ama seninki kadar çok uğraşmadık tabi ya sağlıklı olsunlar da yerim ben onları yaaaaa kaydirigubbakcemile3 yakında artık tekmelerinide bayağı hissetmye başlıcaz inşallah

daemon gözün aydın şekerim. umarım tahliller sonrasıda iyi olur. darısı diğer hamişlerin başına

Kızlarrr ben geldim deli yoğun işyeri ama dün geceden beri çok canım sıkkın
Yardımınıza ihtiyacım var doktoruma gidemedim tatile çıkmış adam
Yüzümde göz çevremde ve çeneme yakın yerlerde kırmızı benek benek bişeyler var çil değil ben gibi leke de değil
Hani afedersiniz teniniz emilir ya böyle :kedi: o tarzda bişeyler oluyo
Kılcal damar çatlaması desem benzemiyo, anlamadım gitti
Çok moralimi bozdu bu şeyler

daemoncum çok sevindim canım hadi kanda da birşey çıkmaz inşallah..

cosmo bu arada bazı hamilelerde lekelenme olurmuş yüzlerinde fln.. internetten bir araştır istersen

kıslar ben de göbüşümü ekledim göbüşler topiğine

cosmo hamilelerin bağzılarında böyle şeylerin olması normal cnm umarım yoğunlaşmaz..

Selam kızlar... ıki gündür neredeyse aralıksız uyudum. Arada bir kızım uyandırmasa sanırım hiç kalkamayacaktım. Göbişleriniz çok hoş görünüyor... Darısı başıma... :)

kızlar ben cıktım.. kocişle sinemaya gidecez. öpüyorum

geçen hafta kolumda olmuştu omzuma yakın iç tarafta kırmızı kırmızı iğne ucu batırmış gibi yani o büyüklükte ama birsürüydü belli bir yerde dr vücudunun başka yerlerinde varmi dedi yoktu geçer dedi 5 güne falan geçti ama neden olduğunu sormadım o önemsemeyince.aynı şeydenmi bahsediyoruz bilmiyorum

Kuzum aynı ya dedğn gibi iğne batırılmış gbi
Boynumda var mesela çok pis duruyodu millet yanlış anlar diye şal taktım
KAşıdığımı sandım ama baktım göz çevremde de var tırstım yani

haziran annelri bayramınız kutlu olsun şimdiden
bebekleriniz kollarınız da olur bi daha ki bayrama
inşallah o zamana kadar benim de yeniden gelir göbüşüme:))))))))))))
sağlıklı günler diliyorum kızlar bana da dua edin olur mu???????????????

saol canım seninde bayramın kutlu olsun.. qüzel duaların için saol .. inşallah senin için dua edicem Rabbim en yakın zamanda meleğinin müjdesini almanı nasip eder ve sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebeğini hayırlısıyla doğurursun bizede burdan müjdeleri verirsin :1hug:a.s.

sen daha önce düşük falan mı yaptın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…