tamam işte dedik ya kız, o zaman daha adam olmamışlardı şimdi adam oldular o yuzden ilk bayramları sayılır hepsinin
hakkaten demişsin de serde tez canlılık var ya,
atlamışız hemen lapin gibi. kaydirigubbakcemile3
evet ya birlikte ilk bayramımız
keşke elimizi de öpseler ne güzel olurdu
doğsalarda bayramlarda güzel güzel süslesek onları, bak şimdi nasıl heveslendim
slmmmm kıslarr
ayy bugün cok mutluyummm..yarın kocişim geliyooo..vazgectik kayınvaldemlere gitmekten evde bas basa güzel bir bayram gecircez:asigim:..
bugün agda yaptırıcaktım vazgectimm sanki hamilelikte canımız daha mı yanıyo baanamı öle geldii..kaslarımı bıyıklarımı aldırıp birde fön ektirdimmi fıstık gibi olurumzemuszemus
nasıl rahat etcem bilmilyom ama idare etcez cünkü dün makinayla denedim cok cnm yandı((
aman nasıl olsaa su aylarda kocişimle kardes kardes geciniyoss bişi olmazkaydirigubbakcemile3
haaa bu arada size uyarılarımıda yapayım dedim:dilcikar:
bayramda;
esmer, özge, arcihim ,ukla ve diger calısıan anneler evde iyi dinlenin..stresinizi atınsengözlerimebaksanab
daeomon kaynanandan uzak durÇok üzgünüm çoook
bebiş bayramda cok yeme kermes olayını hatırlatırımcokacimcoook
rahatsız olan arkadaslarımız lütfen morelinizi bozmayınn bebişlerinize dikkat edin...
sadece bebiş degil hepimiz yiyeceklerimize dikkat edelim kıslarrr!
yigenlerimin hepsini öpüyorum size öpücük yoknaniknanik
herkesin bayramını kutluyorumm tatlılarımı hazırlayın gelcemm:jeyyar:
El öptürmeyin kızlar.
Televizyonda bir programda, özellikle küçük çocuklar, ellerdeki mikroplardan çok fazla etkileniyorlar, el öptürmeyin, hatta çocuklarınızı öptürmeyin demiş.
Hiç olmaması mümkün değil tabii.
Psikopata bağlamanın alemi yok ama önüne gelene öptürmeyin, onun bunun elini de öptürmeyin.
şaka olsun diye dedim ben onu yoksa henüz el öptürme yaşına gelmedik yerimseniben
bırak el öptürmeyi çok falz sarmaş dolaş da olmak istemiyorum kimseyle. allah korusun hasta olsak ilaç da alamayız.
bu bayramda da öpmeyiversinler
arkadaşlar herkese bebişleriyle ve sevdikleriyle iyi bayramlar.
inşallah seneye kurban bayramında hepimiz kucağımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?