2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben hayatimda bikini bolgesine agda yaptiramadim.koltukaltiayaklar,biyik yeri filan hepsi tamam yapiyorum ama oraya cesaret ettim bikere cok canim yandi.kendim yapmisdim,ama kuaforde de yaptirmaya utaniyorum.manikurcum yaptir dedi,hic utanmana gerek yok,birazdan da karnin buyuyecek filan yapamiycaksin ama bilmiyorum.daemoncum altina kadar mi yapiyor agdayi,yoksa uzerini mi ay utandimmm:kedi:
evet ya o aci tat anlatilmaz yasanir :))) bugun ilac almadim henuz iyi gibiyim,midem cok az agriyor yani idare eder.sen tansiyonu naptim?olcturdunmu?ama bu haftalarda bas agrisi normalmis.

senin de bayramin kutlu olsun canim,insallah gelecek sene bayrama kadar bebegin seninle olur.

benim belim kalınlastıı karnım baya bir büyüdü..bugün denedigim kazaklardan bellii..sinir oldum ya(zaten belim kalındı iyice kalıslamıs..ben hep belimin yanlarından kilo alırdım daha ikisenedir rahat etmiştim verdim diye şimdi yeniden almaya basladım..(of of

arkadaşalr yardımınıza ihtiyacım var.doktoruma ulaşamıyorum internetten yeni gördüm down tarama sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bilgileri gönderebilirmiyim.yerimde duramıyorum.kime sorucam yaa...

bende de oldu iyneliyorlar sanki ama dodagimin her iki kenarinda oldu.kucuktu,uzerine dudak balsami vurdum gecti.
resim eklesene tubi yaa.sevelim gobusunu.ben de bugun tartildim 41.5 olmusum.1 kilo daha vermisim.bakalim vere vere nereye gidicez :)

Slm kizlar simdiden hepinizin bayrami mubarek olsun.

Ben dunden beri iyiyim halsizligim azaldi ve kusmuyorum meger beni hasta eden sey aldigim vitamin hapiymis.Doktorum vitamin hapini icme ondanda olabilir demisti dun ve bugun icmedim sukur daha iyiyim ve dunden beri kusmadim.Centrum Materna vitamin hapi iciyordum simdide bebegim vitamin hapi olmadan acaba tam vitamin alirmi diye dusunuyorum kafam karisti iyice ya..

Pazartesi doktora gidicem o zaman konusucam benim gibi centrum vitamin alan varmi yada kizlar siz hangi vitamin hapini aliyorsunuz ?Yanliz ben Almanyada yasiyorum turkiyr ilaclariyla burasi farklimidir bilmiyorum ?

kizlar kilolar ne durumda?cok kilo alan var mi?

Ben 59.5 kiloyla hamile kaldim suan 56.5 kiloyum tersine veriyorum amainsallah bulantilarim bitsin bende baslarim yavas yavas almaya ...

Sen ne durumdasin canim sanirim sende kilo veriyosun ben gibi ...

Ben 59.5 kiloyla hamile kaldim suan 56.5 kiloyum tersine veriyorum amainsallah bulantilarim bitsin bende baslarim yavas yavas almaya ...

Sen ne durumdasin canim sanirim sende kilo veriyosun ben gibi ...

evet senle ayni durumlardayiz,ben 10. haftamda da boyle olmusdum,bulantidan degil de midemin agrisindan rahatsizligindan kusuyordum,ya da kendimi zorla kusturuyordum ki midem rahatlasin.o zaman dr folik asiti kesti ve rahatladim.
2 hafta once kontrolum vardi vitamin yazdi bana Integral Mamma diye.icerisinde folic asit,demir,kalsiyum,vitamin c,b,pp ve s gibi yararli seyler vardi.dune kadar her gun 1 tane ictim,ama son 3-4 gunde bitirdi beni.dr aradim yine kes dedi ilaci 1 haftalik.simdi ben de senin gibi endisedeyim ya bebege yeterince vitamin gitmiyorsa diye.
kilomsa canim 44du.bugun yine tartildim.41.5 olmus.sanirim bu son 2 gundur daha beterdim ondan oldu.

sizlerle haziran annesi olacaktım(((((((
kalbi durmuş bebeğimin aldılar 15 gün önce

anladım canım sakın üzülme.. ben daha önce 2 kez düşük yaptım .. bu üçüncü hamileliğim .. böyle durumlarda dua edip qüçlü olmak lazım meraklanma rabbim meleğini tekrar sana qönderir.. hemde sağlıklı bir şekilde.. ve bir dahaki sefere inşallah bebeğini kucağına almak nasip olur canım..:1hug:

iiyimm bitanemm şükür kanamam durduu şimdilik ama dikkat etmeye çalışıorum ayağa kalkmıorumm sen nasılsınnn

merhaba beyza88 . sende benim gibi kanama sorunu yaşıyorsun sanırım. bende 9+3 hamileyim ve 2 haftadır ara ara kanamam oldu sonra kahverengine döndü gerçi bende tedavi sonrası büyüyen myomdanda kaynaklanıyor olabilir dedi dr ama tehlikeli ve sürekli yatmam gerekli. senin durumun nedir cnm?

ahh canımm ya gecmiş olsunn bnmde birden kanama oldu dra gittimm gerizekalı nasıl dr olmus bilmiorum yasın kaç dedi 21 dedimm bu yasta cocuk yapıosunuz sonra kanama oluyoo sen kendin cocuksun bebek yapıosun demezmi delirdim dr u deiştiricem nasıl bir tıp anlayışı bu anlamadım ama durdu kanama şimdi ama ayağa kalkmıorum iş yapmıorum bi dersaneye etüt öğretmenliği olarak girmiştim deneme süresindeydim cıktımm yoksa derslerede giricektim neyse nasip deilmiş mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…