selam kızlarrr,
Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum...
perşembeden beri evdeyim, yani izinliyim ama temizlikti bayram ziyaretiydi ancak vakit bulup girebildim.. geçmişi tam okuyamadım yine çok döktürmüşsünüz...
daemon bebişine çok sevindim bende salı gidip ikili test yaptırcam...
biz ilk gün anneme gittik orda kaldık kayınvalidemler biraz rahatsızdı gidemedik dün gittik,
bu günde benim evde full misafirim vardı çok yoruldum.. bu bayram kötü geçiyor bize ilk gün eşimin en yakın arkadaşlarının maalesef ölüm haberini aldık, tabi gece yarısı mahvolduk ben ağla ağla öldüm, bebişde perişan oldu(( gencecik delikanlıyı kaybettik 33 yaşında... hala da kendimize gelemedik... bayram zehir oldu yani bize anlıcanız...
neyse öle böle geçiyor işte... yarın son gün tatilin...
hepinize iyi geceler..
selam kızlarrr,
Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum...
perşembeden beri evdeyim, yani izinliyim ama temizlikti bayram ziyaretiydi ancak vakit bulup girebildim.. geçmişi tam okuyamadım yine çok döktürmüşsünüz...
daemon bebişine çok sevindim bende salı gidip ikili test yaptırcam...
biz ilk gün anneme gittik orda kaldık kayınvalidemler biraz rahatsızdı gidemedik dün gittik,
bu günde benim evde full misafirim vardı çok yoruldum.. bu bayram kötü geçiyor bize ilk gün eşimin en yakın arkadaşlarının maalesef ölüm haberini aldık, tabi gece yarısı mahvolduk ben ağla ağla öldüm, bebişde perişan oldu(( gencecik delikanlıyı kaybettik 33 yaşında... hala da kendimize gelemedik... bayram zehir oldu yani bize anlıcanız...
neyse öle böle geçiyor işte... yarın son gün tatilin...
hepinize iyi geceler..
ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?