2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarrr,
Öncelikle herkese iyi bayramlar diliyorum...
perşembeden beri evdeyim, yani izinliyim ama temizlikti bayram ziyaretiydi ancak vakit bulup girebildim.. geçmişi tam okuyamadım yine çok döktürmüşsünüz...
daemon bebişine çok sevindim bende salı gidip ikili test yaptırcam...
biz ilk gün anneme gittik orda kaldık kayınvalidemler biraz rahatsızdı gidemedik dün gittik,
bu günde benim evde full misafirim vardı çok yoruldum.. bu bayram kötü geçiyor bize ilk gün eşimin en yakın arkadaşlarının maalesef ölüm haberini aldık, tabi gece yarısı mahvolduk ben ağla ağla öldüm, bebişde perişan oldu (( gencecik delikanlıyı kaybettik 33 yaşında... hala da kendimize gelemedik... bayram zehir oldu yani bize anlıcanız...

neyse öle böle geçiyor işte... yarın son gün tatilin...
hepinize iyi geceler..

selam kızlar, uykum kaçtı yine... bu gün pikniğe gittik ve köpeğimle yakalama oynadık çok koşturdum. şimdi içim huzursuz, bebeğe bişi olmaz umarım koşuşturmakla benneyaptımki

Canim benim basiniz sagolsun Allah yardimciniz olsun cok uzucu gercekten. senağlama

herkese selam kimsecikler yok bende epeydir giremiyorum foruma geçmişi okuyamadım umarım herkes ve bütün bebişler iyidir arkadaşlar ben bu gün 13 haftaya girmiş bulunmaktayım çok şükür ama daha bir kilo ancak alabildim oda bir iniyor bir çıkıyor aç karnına tartılınca sabah aldığım kilo sadece 200/300 gr bebeğin gelişimi ultrasonda oldukça iyi ama acaba beslenemiyor mu diye de korkmaktan kendimi alamıyorum benim gibi olan var mı... salı günü de ikili teste gidice ense kalınlığını başka bir doktor ölçtü oldukça iyi burun kemiğinide gördü buda güzel bizim için dedi umarım herşey yolunda gider hepimiz için kendinize iyi bakın yorulmayın üzülmayin mutlu kalın hoşçakalın...

başınız sağolsun, allah kimsenin başına vermesin:gitme:

heyy haziran anneleriii....!! canlanın biraz yaaa.. nerelerdesiniz bakimm qezentiler kaydirigubbakcemile3

bu qün misafirim qelicekk arada bir bakarım inşallah bu qün eski performansınıza qeri dönmüş olarak bulurum sizi.. cnm arkadaşlarım hepinizi seviorum..opuyorumnanaktan

slm kızlar arifegünü dr a gittim büyük şans bebişin hareketlerinide gördümmm çok şükür
ara ara akıntıyla kanamam gelsede herşeyin yolunda olduna inanıyorum allahın izniyleee son tatil gününüz mutlu geçsin hepinizinnn

günaydın kızlar ay yine kimsecikler yokk neyse son gün yarın herkes full burda olur inşallah bu bayram hiç midem bulanmadı çok şükür sanırım bulantılarım bitti ve balayına girdim

selam kızlaarrrr...

leylacım ben burda komple agdayı 40 tl ye yaptırıyorum. sende yaptır bak cok faydasını goreceksın canım basta yanacak ama ıkıncıden sonra alısıyo ınsan..

uklacım basın sagolsun canım. hayat herseye ragmen devam edıyor kaybettıklerımızle ne yazıkkı..

bayramıda bıtırdık sayılır bızde ıkıncı gun kayınpederımın yanına gıttık esımın dedesı ve babaannesının yanına. dunde arkadaslarla gorustuk bıraz besıktas sahılde yuruyus yaptık. donustede annemlere ugradık annem ankaradan bu aksam gelıcek. babm ve ablam vardı yegenımde bıze gelmek ıstedı onuda getırdık. sabahta esımın patronu aradı dukkanı actım bugun gel dıye esımde ıse gıttı

bugunde bı arkadasımın nısanı var aksama gıdıp gıtmemekte kararsızım aksam esım yegenımı bırakıcak annemlere belkı o sırada benı bırakır donustede alır bı 1 saat ugramıs olurum ama gıtmek ıstedıgımden cok emın degılım. yarında ıs var. kocişimide ıse cagırdılar ya sınır oldummmmmmmmm

ya kızlar bişey sorucam dün eşimle biraz yaramazlık yaptık sabah uyandığımda acayip belim ağrıyodu tuvalete klaktım kahverengi bi akıntı geldi şimdiye kadar hiç böle bişey olmamıştı şimdi karnıma ağrıyo sizce bebeğe bişey olmuşmudur çok korkuyorum

canım korkma
ama doktora göörün mutlaka devam ediyomu kahverengi lekeler??????????
çok ta stres yapma

canım bı doktora gorun bncede ama panıkleme hemen doktor bı baksın bebgıne ıcın rahatlasın

devam etmiyo sadece sabah gittiğimde olmuştu bilmiyorum valla gitmelimiyim diye

banada aynı şey olmuştu belimde çok ağrımıştı sabah canım.sonradan devam etmediği ve karnım ağrımadığı için dr. gitmedim.devam etseydi gidecektim.bir dahada olmadı şükür.merak etme bişey olmamıştır inş.bu akıntıyı sürekli yaşayanlarda var.

inşallah canım iyi oldu gözü korktu artık rahat bırakır benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…