2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlarrrr.herkes iyidir umarım.
geçmişi okumaya niyetim var ama bakalım,işim de var biraz.
aslında gönüllü biri önemli olayları bana bir özetleyiverse süper olur kaydirigubbakcemile3

bayramda 4-5 sayfa bişi yazıldı kızlar, geçmişten korkmayın kaydirigubbakcemile3

Kızlar hadi anladık bayram teleşı falan bayramda çok az konuşmuşsunuz. Ama bugünde pek sessiz herkes acaba bu seferde biriken işleremi daldınız ??

günaydın kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli? herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun.. ben uzun zamandır giremiyordum kanamam oldu 18 gündür yatak istirahati yapıyordum düşük riski vardı.. bugün işbaşı yaptım ama dünden beri de boğazlarım çok kötü hasta oldum mafoldumben
bugün tekrar gitcem doktora düşük riski geçti çok şükür ama lekelenme devam ediyor inşallah bir an önce kesilir...

geçmiş olsunnn...

kızlarrr site yine çok gıcık.2 saattir açamıyorum. kötükedihüso
bişi sorcam arkadaşlar,bilgisi olan varmı?sağlık ocaklarında gebeleri nasıl ve ne ile muayene ediyolar?yarın sağlık ocağına gideceğimde acaba bebeğimin kalp atışını falan duyabilirmiyim diye merak ettim.ne güzel olur duysam :Saruboceq:

canım geçmiş olsun.bende merak etmiştim seni sesin çıkmayınca.düşük riskinin geçmesine çok sevindim.

sayfa görüntülenemiyormuş.

kafayı yedirtti, uyuz etti, bu kaçıncı deneme ya.......

günaydın kızlar ben geldim ama yine kimsecikler yok bu site yine tambelliğe yatıyorrr yaaaa

canım geçmiş olsun.bende merak etmiştim seni sesin çıkmayınca.düşük riskinin geçmesine çok sevindim.

canım çok teşekkür ederim.. geçti ama bakalım şu lekelenmeler de bitse daha çok rahat edeceğim.. bende bebişin kalp atışlarını duymadım daha en sonki muyanemde doktora sordum kalp atışlarını duyamıyormuyuz diye o da duyulabilir ama çok tehlikeli bebeğe frekans verdiğimiz için düşüğe kadar yol çar onun için kalp atışlarını görmemiz yeterli demişti canım..

SELAMMMMMMMMMMMM...........

herkes hosgelmıs... bugun sıte berbat yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…