SELAMMMMMMMMMMMM...........
herkes hosgelmıs... bugun sıte berbat yaaaaa
günaydın kızlar.. nasılsınız görüşmeyeli? herkesin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun.. ben uzun zamandır giremiyordum kanamam oldu 18 gündür yatak istirahati yapıyordum düşük riski vardı.. bugün işbaşı yaptım ama dünden beri de boğazlarım çok kötü hasta oldum mafoldumben
bugün tekrar gitcem doktora düşük riski geçti çok şükür ama lekelenme devam ediyorinşallah bir an önce kesilir...
kızlarrr site yine çok gıcık.2 saattir açamıyorum. kötükedihüso
bişi sorcam arkadaşlar,bilgisi olan varmı?sağlık ocaklarında gebeleri nasıl ve ne ile muayene ediyolar?yarın sağlık ocağına gideceğimde acaba bebeğimin kalp atışını falan duyabilirmiyim diye merak ettim.ne güzel olur duysam :Saruboceq:
canım çok qeçmiş olsun umarım lekelenmelerin biran önce sona erer.. benimde lekelenmem oluyor doktorum bana lekelenmen devam ettiği sürece düşük tehliken var demektir demişti.. ama ben daha önce 2 düşük yaşadım o yüzden olabilir belki.. qerçekten bu korku ve tehlikeyle yaşamak çok sinir bozucu bişey.. zaten hamilelik psikolojisi çok farklı bide üstüne bu korkular eklenince insan çığrından çıkıyor vallahi.. allah yardımcımız olsun..
SAĞOL CANIM AMİNN HEMDE NASIL KÖTÜ O KORKUYLA YAŞAMAKDOKTOR ULTRASONDAN BAKTI KANAMA YOLU KAPANMIŞ DEDİ LEKELENMELERE DE O İÇİNDE KALAN PIRTILAŞMIŞ KANDIR DEDİ.. BAKALIM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ... ŞİMDİ DE GRİP OLDUM 4 DE RANDEVUM VAR.. BİR ARKADAŞIM 5 AYLIK HAMİLE O DA DÜŞÜK TEHLİKESİ YAŞAMIŞ 2 AY YATMIŞ SONRA GRİP OLMUŞ ÖKSÜRMEKTEN KANAMASI OLMUŞ 2 GÜN HASTANEDE YATMIŞ.. ŞİMDİ HER ÖKSÜRDÜĞÜMDE O AKLIMA GELİYOR VE DAHA ÇOK TIRSIYORUM benneyaptımki
slm kızlar dktr dan yeni geldim bebişim bugün itibariyle 13+3 ve baş popo 73,8
ikili tarama testim iyi çıktı ense ise 1,1 oda iyiymiş ve bebişimin cinsiyeti % 99 erkek 2 dktrda aynı şeyi söyledi cinsiyet için 7, aya kadar sırt üstü yatabilirmişim ve kesinlikle çiğ köfte yeme dedi ama benim canım çok istedi o da etsiz ye dedi bakalım rabbim hepimizin bebişlerini hayırla kucağımıza almayı nasip etsin
SAĞOL CANIM AMİNN HEMDE NASIL KÖTÜ O KORKUYLA YAŞAMAKDOKTOR ULTRASONDAN BAKTI KANAMA YOLU KAPANMIŞ DEDİ LEKELENMELERE DE O İÇİNDE KALAN PIRTILAŞMIŞ KANDIR DEDİ.. BAKALIM İNŞALLAH BİŞEY OLMAZ... ŞİMDİ DE GRİP OLDUM 4 DE RANDEVUM VAR.. BİR ARKADAŞIM 5 AYLIK HAMİLE O DA DÜŞÜK TEHLİKESİ YAŞAMIŞ 2 AY YATMIŞ SONRA GRİP OLMUŞ ÖKSÜRMEKTEN KANAMASI OLMUŞ 2 GÜN HASTANEDE YATMIŞ.. ŞİMDİ HER ÖKSÜRDÜĞÜMDE O AKLIMA GELİYOR VE DAHA ÇOK TIRSIYORUM benneyaptımki
Sensicim benim dr da 2li yapmiyor insallah bu ayin 19-da 3lu teste randevum var.
ben de senin gibi mide muzdraibiyim :)) demin yemek yedim,uzerine de elma ve armut suyu ictim mideme oturdu.hemen cikti gitti ziyan oldu yemek :)) esim yeme artik diyor ziyan ediyorsun diyor alisverisi kaydirigubbakcemile3 ama sozde 2.trimester girmisim guya.nasil isse bu.herkeste farkli oluyormus.
geçen hafta bende grip oldum öksürükler filan derken inanılmaz cok kanamam oldu doktor %90 düşer dedi hatta:a015:
doktorum bana da aynı şeyi söyledi, şiddetli öksürük bebeğe olan basıncı arttırıp dışarı itiyor dedi:çok üzgünüm:
korkutmak istemem tabi seni ama benim de başıma geldi yani.
şimdi mümkün oldukça öksürürken karnımı kasmamaya çalışıyorum:gitme:
Kizlar site bende baya sorunlu ya bu gunlerde.
Benim doktorum ikili test yapmiyormus, uclu test yapiyormus oyle dedi.
Bu aralar acaip siskinlik var bende de ne yesem mideme oturuyor hala hastayim halsizlik ustune de okadar agirlik sanki 80 yasina gelmis nine gibi oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?