2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merhaba,
eğer araç kullanmayı hiç bilmiyorsan direksiyon öğrenme süreci çok stresli geçebilir canım ama hamileyken bile araç kullanabiliyor olmak büyük bir avantaj ki bebek doğduktan sonra eminim çok daha faydasını görürüz.benim tavsiyem kursa yazıldıktan sonra direksiyon kursu başlayıncaya kadar boş bir arazide en azından arabayı kullanmayı öğrenmen yönünde olacak çünkü kurslarda genelde arabayı kaldırmayı öğrendikten birkaç gün sonrasında trafiğin içerisine atıyorlar,zaten araca hakim olamıyorsun birde işin içerisine başka araçlar ve trafik kuralları giricinde çok strese giriyorsun ki sen hamilesin stres yaşamamalısın.ama öğrendikten sonrası çok keyifli oluyor :smiley-cool:

Canim sanirim hafif te olsa belim usuyor yoksa dusunmedigim halde sabah cikartiyorum tekrar ertesi gun sabah bulantilarim aslinda kesildigi halde.
Birde benim usutmem henuz tam gecmedi ya hala cok oksurugum, aksamlari oksurdukce daha cok bulanti sariyor, ben oksurugume care bulmam lazim.

Iki gun once gittim bebegim kalbini dinlerken bile hisirti geldi bi an korktum ya doktor bebek iyi dedi sanirim benim vucutumdan gelen hisirtiydi. kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın,

nihayet bugün siteye girebildiğime inanamıyorum.

Günlerdir sinir etti. İnşallah yine aynı şey olmaz.

günaydın kızlarrr
iki gündür grip olmuş evde yatıyordum
bu gün geldim işe
fena öksürüyorum ama ayyyy varya öksürdükçe karnım sızlıyo valla
ama bu gün nispeten daha iyiyim
umarım ben yokken sorun filan olmamıştır herkesler iyidir inşallah

geçmiş olsun esmercim, bende grip olmaktan çok korkuyorum. ilaç da alamıyoruz malesef
sen yokken buralarda birşey olmadı merak etme . biz de siteye giremedik yerimseniben

oh be kavustuk sonunda kızlarr...hoşgeldinizz..

bu arada tubicik bayramda kocası geldiğinden beri görünmüyor.. :jeyyar:

günaydın kızlar.bişey sorucam yaa.2-3 gündür göğüslerimdeki acı azaldı.daha önce dokunduğumda çok kötü acıyordu ama şimdi daha az.bende endşelendim neden acaba.hormonların seviyesi artık değişiyormuş bulantılar falan azalıyor.hamilleliğin en rahat dönemine giriyormuşuz sitelerde yazdığına göre.ondanmı acaba dersiniz.

kız ahuuu sen de hoşgeldiinn

hosbulduk canım saol cok kotu gunler gecırdım daha yenı yenı toparlandım malum bulantılar benı mahvettı 3 kılo verdım kusma hıc yok benımkıde bır tuhaf degılmı yanı bulantı var kusma yok sen nasılsın ıkılı testın yapıldımı

sharkcım valla olabilir herkesin rahatlama dönemi değişiyor herhalde..
benim hala çok acıyor mesela dokunamıyorum..
zaten hayatımda görmediğim göğüslere sahibim şu anda.. kaydirigubbakcemile3
acıyo diye onun bile tadını cıkaramıyorum.. bide soğukta fln sızlıyo çok fena..
acıması azaldıysa belki senin artık rahat dönemin gelmiştir..
doktor randevun yakınlarda mıydı en son ne zaman gittin

geçmiş olsun esmercim, bende grip olmaktan çok korkuyorum. ilaç da alamıyoruz malesef
sen yokken buralarda birşey olmadı merak etme . biz de siteye giremedik yerimseniben

sağol canım
evet ilaç da alamıyoruz
ıhlamur portakal limon filan hallettik işte
umarım sizler hasta filan olmazsınız

randevum salı günü gidicem canım.ikili testimde haftaya.bakalım hayırlısı.insan küçücük şeyden bile nem kapıyo bu dönemde ne zormuş ya anne olmak.gerçe çok şükür hiç bulantı çekmedim kusmadım ama.

benim yaklaşık 3 haftadır göğüs ağrılarım azaldı.
eskiden dokunamazdım , üzerine yatamazdım şimdi gayet iyiyim
dediğin gibi hamileliğin en güzel dönemine giriyoruz, benimde eskisi gibi huzursuzluklarım kalmadı. şimdi habire yemek yemekten gözümü açamıyorum

valla bende ne bulantı oldu ne kusma.. arada bir oluyor bulantı ama çok nadir yani..
ben kilo vermedim aksine alıyorum valla
ikili testim yapıldı, ense kalınlıgı iyi çıktı, kanların sonucu da yarın cıkacak bakalım hayırlısı olsun

Shark, hamileliğin rahat dönemi dediğin 2. trimester'da farklı durumlar yaşamamız olası tabii. Ama şu da var, bir gün bir günü tutmuyor. bugün 14. haftayı tamamladım ben, bende bir süredir olmayan o karıncalanma, kaşınma, sızlama hissi aksine bugün var.
Takma bunları ya, önemli şeyler değil bence..:ecrin_bebek:

ıyı ne guzel masallah dıyelım nazar degmesın gogus agrında bır hafta sonra cok cok azalır benım 1 heftadır fılan azaldı 12 haftadan sonra azalıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…