2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak bende tam tersi ekşi yiyodum içimi bastırıyo diye of ya ne zormş annelik valla tam cennetlik analar

bak bende tam tersi ekşi yiyodum içimi bastırıyo diye of ya ne zormş annelik valla tam cennetlik analar

uzak dur eksiden canim
tatli seyler yemeye calis ki,biraz yukselsin.
cayi sekerli ic mesela aklima gelenlerden.
ya da sute seker kat,ve ya bal kat.bali sade de tuketebilirsin.
mideni rahatsiz etmezse cikolata ye.siyah cikolata.

kızlar baş ağrısı olan yada artan varmı? günlerdir başım ağrıyor..her gün ilaç içmeyede korkuyorum dr um 4 e kadar iizn verdi ama yınede almıyorum.

artık siteyide bi rahat bıraksalar ya chati kapadılar zaten tadımız kalmadı

kızlar baş ağrısı olan yada artan varmı? günlerdir başım ağrıyor..her gün ilaç içmeyede korkuyorum dr um 4 e kadar iizn verdi ama yınede almıyorum.

bas agrisi bu haftalarda olur diye okumustum ben.
canimiz ne kadar yansa da yine de fazla ilac almamaya gayret gostermeliyiz.
ne kadar zarari yok dense de bilemedigimiz bi zarari ola bilir.

kizlar bi de aklima gelmisken bugun yasadigim olayi anlatayim size.
universitede dediler ki,mastr yapmak isteyenler icin MBA ve TEMPUS programiyla sinavlar varmis.isteyen katilabilir.ben de basvurmak istedim,internetten formu doldurdum,istedigim bolumleri sectim ve onlaylatmam lazimdi.arkadasimla gittim ve bana orda gicik dedi ki,bu diplomasini alanlara ait diye son siniflar yanliz akademiye verebilir.olur dedim,ben denemek istiyorum dedim.oranin yillik parasi ne kadar biliyomusun sen dedi bana?hayir bilmiyorum,sitenizde de yazmiyo dedim.dalga mi gecmeye geldiniz siz,gezmeye mi geldiniz dedi bana.bilmiyorsunuz ama sinava girmek istiyorsunuz.nasil yani anlamadim diyorum.oranin yillik parasi turk lirasiyla yaklasik14 milyar dedi.bisey demedim.cunku sinirlenince kilitleniyorum ben.arkadasim da hamileyim diye gel dedi cikalim.ciktik geldik ama kendimi cok asagilanmis hissetdim gercekten...sinirlerim bozuldu yaa.offfff

üzme kendini bi kaç dengesiz yüzünden canım.açıklama yapmak zor gelmiş demekki gıcığa.ilaç içinde bende aynı şeyi düşündüğüm için içmiyorum umarım geçer yakında bu agılar:Saruboceq:

tansiyon benim çıkıyo düşmesi daha kötü diyolar baş ağrısı tansiyon çıkınca öldürüyo beniii tuzlu şeyler çıkartıyo tansiyonuuuu tuzlu yemen lazım ben düşsün diye limon yiyommm

Günaydın kızlar ...
Yoğun tempolu bir qüne MERHABA ..
diyerek başlıyorum çünkü bu qünüm biraz yoğun qeçicek sanırım..
doktorum beni cinsiyeti için bu ayın 17sinde çağırmıştı ama ben dayanamıyorum
buqün qidicem cinsiyetini öğrenicem inşş
o olmazsa başka hastaneye qidip yine öğrenicem =)
ve eşimle dün konuştuk ehliyet almaya karar verdim..
hamilelik sürecimde ne kadar doğru bilmiyorum ama
doğum yapmadan ehliyetimi almak istiyorum
çünkü bebiş oldukdan sonra zorlaşacağını düşündük eşimle..
buqün qidip işlemlere falan başlıcam ne kadar sürer bilmiorum..
temiz kağıdı vesikalık resim vs...
o yüzden qaliba yoğun bi qün olucak qibi qörünüyor
evdende erken çıkıcam çıkmadan önce size bir merhaba demek istedim..
erken dönersem yazarım..
öpüldünüz....... opuyorumnanaktan

günaydıınnn......
ay düzelmiştir insallah site artık

günaydın günaydın günaydın
dün beni illet etti bu site umarım bugün düzelir

tatlı cadı eğer kendini iyi hisediyosan al ehliyetini, dediğin gibi ilerde alamazsın

kız archimim sen hani işyerinden giremiyordun açmışlar mı yoksa delikafadulden

Günaydın kızlar tam 2 gündür siteye girmek için uğraşıyorum bırak forumun açılmasını ana sayfa bile açılmıyor en son dün öğleden sonra bakım yazısı çıkmaya başladı. Bende kimse girememiştir sanıyodum ama yazışmalar devam etmiş bana yine geçmişi okumak düşüyo anlaşılan :)

Kizlar ben fark ettim de hangi gunler banyo yapsam ertesi gun daha kotu oluyorum,
midem daha cok bulaniyor daha cok kusuyorum. Sanirim hafif de olsa
usudugum direk vucutuma vuruyor bilemiyorum artik. :bbo:

tansiyon benim çıkıyo düşmesi daha kötü diyolar baş ağrısı tansiyon çıkınca öldürüyo beniii tuzlu şeyler çıkartıyo tansiyonuuuu tuzlu yemen lazım ben düşsün diye limon yiyommm

canım benim tansiyonun yükseği iyi değildir
sen bence doktorunla konuş tansiyonunun yükseldiğini ona göre önlem alın

Kizlar ben fark ettim de hangi gunler banyo yapsam ertesi gun daha kotu oluyorum,
midem daha cok bulaniyor daha cok kusuyorum. Sanirim hafif de olsa
usudugum direk vucutuma vuruyor bilemiyorum artik. :bbo:

belki psikolojik de olabilir senin durumun.
1-2 kere banyodan sonra fenalaştıysan artık her banyo yapışında kötü olacağını düşünürsün
mide bulantısı da insanı mahvediyor, umarım en yakın zamanda kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…