2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evt gördüm bunu canım çok beğendim bende.

slm kızlar
canım çok çiğ köfte istiyor ne yediysem kesmedi benive batmanda etsiz çiğ köfte yok ne yapıcam salyalarım akıyor düşündükçee azıcık ucundan yesemm mii sizce çok zararı olur mu

evet canım haklısın ben pantolon giydiğimde oturamıyorum çok sıkıyo kendime hamile kotu alcam karın kısmı sırf lastik çok rahat.

bende hala alacağım lastikli pantolon ama fırsat bulamadım henüz. 1 ay evde yattım 1 haftadır iyiyim onu da misafirlerle geçiriyorum
bakalım ne zaman dış dünyaya geri döneceğim

kızlar ben çıkıyom herkeze iyi akşamlarr...

nasıl yaptılar banada yapmışlardı oğlumda oğlan dediler çıktı .

farkettirmeden kafana tuz serpiyolar..sonra ilk ağzına mı burnuna mı dokunuyosun ona bakıyolar...
ama kızım da da erkek çıkmıştı ama kızım olmuştu

slm kızlar
canım çok çiğ köfte istiyor ne yediysem kesmedi benive batmanda etsiz çiğ köfte yok ne yapıcam salyalarım akıyor düşündükçee azıcık ucundan yesemm mii sizce çok zararı olur mu

ayy bilmemkii ne desemm doktoru ara sorr cnm

slm kızlar

kısır yapsan ya da mercimekli köfte, belki azaltır isteğini bilemiyorum

dktrumu aradım yeme diyo yedim diyede yanıma sakın gelme diyo ah ne yapsam oturup ekmeğin arasına acı bibier ekip yedim yine kesmedi turşu yedim aynı kocişte yok derdime derman olsun aaa bu nasıl bebek ya olmadık bişey istiyor evde tonlarca meyve var istemez en akla zarar şeyi istiyor

ayy tatlımm yaa zor ama yeme bakk dr yeme dioo bidee ahh bu bebeler yokmu ah yaramazlar

ayy tatlımm yaa zor ama yeme bakk dr yeme dioo bidee ahh bu bebeler yokmu ah yaramazlar
klava: ah ah intikamım acı olucak bi doğsun çiğ köfteyle karşılıycam kendisini süt beklerken neye uğradığını görsünn çok ayıp yani vallahi salya akıtıyorum dişlerim arasındanmafoldumbenkafamçokkarıştı

ahada ben çıkıyorum kızlar az süt içeyim belki geçer byy herkese

mafoldumben

merhaba kizlar hastaniz geldi :))
bugun atesler icinde yattim yaa resmen.
bebis iceride pisti sicaktan.
benim de atesim yuzden bilinmez yani bir ben bilirim atesim oldugunu.baska birisi dokunsun bana buz gibiyim ama atesi olcunce 38 cikiyor.cok garibim ben yaa.atesim bile anormal. :)))

ayy cnmm yaa geçmişş olsunnn doktora gittinmii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…