bencede canımm gitt harika olağan üstü şeyler var ama biraz tuzlu ama değerr adamlar kaliteli ve şık şeyler satıo mesela bak ben buna taktım kesinn alıcamm kaydirigubbakcemile3 rüyalarıma girio
kiz olursada naz ayaza yakin aklima geldi hemencecikkaydirigubbakcemile3
evet canım haklısın ben pantolon giydiğimde oturamıyorum çok sıkıyo kendime hamile kotu alcam karın kısmı sırf lastik çok rahat.
iyi akşamlar bayanlar....
komşular bana tuz testi yapmıştı erkek çıktı ..hayırlısı...
nasıl yaptılar banada yapmışlardı oğlumda oğlan dediler çıktı .
slm kızlar
canım çok çiğ köfte istiyor ne yediysem kesmedi benive batmanda etsiz çiğ köfte yok ne yapıcam salyalarım akıyor düşündükçee azıcık ucundan yesemm mii sizce çok zararı olur mu
slm kızlar
canım çok çiğ köfte istiyor ne yediysem kesmedi benive batmanda etsiz çiğ köfte yok ne yapıcam salyalarım akıyor düşündükçee azıcık ucundan yesemm mii sizce çok zararı olur mu
dktrumu aradım yeme diyo yedim diyede yanıma sakın gelme diyo ah ne yapsam oturup ekmeğin arasına acı bibier ekip yedim yine kesmedi turşu yedim aynı kocişte yok derdime derman olsun aaa bu nasıl bebek ya olmadık bişey istiyor evde tonlarca meyve var istemez en akla zarar şeyi istiyor
ayy tatlımm yaa zor ama yeme bakk dr yeme dioo bidee ahh bu bebeler yokmu ah yaramazlar
klava: ah ah intikamım acı olucak bi doğsun çiğ köfteyle karşılıycam kendisini süt beklerken neye uğradığını görsünn çok ayıp yani vallahi salya akıtıyorum dişlerim arasındanmafoldumbenkafamçokkarıştı
ahada ben çıkıyorum kızlar az süt içeyim belki geçer byy herkese
merhaba kizlar hastaniz geldi :))
bugun atesler icinde yattim yaa resmen.
bebis iceride pisti sicaktan.
benim de atesim yuzden bilinmez yani bir ben bilirim atesim oldugunu.baska birisi dokunsun bana buz gibiyim ama atesi olcunce 38 cikiyor.cok garibim ben yaa.atesim bile anormal. :)))
haklisin canim hayirlisi tabiki cinsiyeti belli olsun sana hatirlatirim.yerimsenibenhayırlısı olsun canım bunlar işin eylencesi rabbim bilir heşeyi...
ama genelde tutuyo bu yöntem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?