leyla okudum geçmiş olsun aman dikkat et kendine ateş önemli hamileleikk döneminde ya kızlar bende bğün çok kötü oldum yengemin bebek mevlüdü vardı oturamadım doğru dürüst bide kahvaltı yapmadan çıktım evden başımın ağrısından ve midemin bulantıısndan bayılıcaktım az kalsın şuanda bişe başımda örtü bağlı mafoldumben neyseki şimdi daha iyim
leyla hiç sorma ya okadar kötü oldumki bayılcaktım az daha bi yandan o kalabalık bi yandan çocuk sesi bi yandan açlık çok kötü oldum giymişim bide topuklu ev ayakkabılarını zemuszemus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şık olcaz diye hastanelik olcaktık az kalsın
iyi akşamlar yılın en güzel anneleriiiiiiii,çalıştığım ve malumunuz sürekli yorgunluk hissettiğim için ancak akşamları ziyaret edebiliyorum sayfamızı,bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı ben çooooookkk merak ediyorum acaba neyimiz olacakkkk
iyi akşamlar yılın en güzel anneleriiiiiiii,çalıştığım ve malumunuz sürekli yorgunluk hissettiğim için ancak akşamları ziyaret edebiliyorum sayfamızı,bebeğinin cinsiyeti belli olan var mı ben çooooookkk merak ediyorum acaba neyimiz olacakkkk
merhaba gece kuşları
ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor
geçmiş olsun canım neden oldu ki öyle bazen benimde çok ağrır çok yayakta durup yorulunca dikkat et kendine
zeyhatçım daha önce de böyle birşey olmuş muydu neden oldu ki
kızlar merhabalar...
leyla,zeyhat geçmiş olsun ...
merhaba gece kuşları
ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor
kızlar merhabalar...
leyla,zeyhat geçmiş olsun ...
canım olmuştu ardından kanama başlıyodu böyle olunca şu an kanma yok ama gelecek diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?