2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli, bende cuma ikili test için gittim ama drum yoktu o gün çalışmıyomuş, bende iş yerinden izin aldığım için başka bi doktora gittim tekrar izin almak istemedim, bebiş çok tatlıydı, ama tembel hiç kıpırdamıyodu oturmuş keyif yapıyordu, dr çok uğraştı oynasın diye ense pilisini ölçemiyodu, çok az hareket etti ama dönmedi sonra nasıl oldu anlamadım iki arada bi derede tamam dedi, nasıl ölçtü anlamadım, içime sinmedi kendi dr uma yaptıramadım diye ense pilisini 1,4 olarak gördüm ama ablam vardı yanımda o da 1,04 hatırlıyorum ben dedi sizin paylaşımlarınızdan ikisinin de normal olduğunu anlıyorum, sonuçlar perşembe belli oluyo bakalım artık, hepimiz için hayırlısı olsun...

benimde pantolonlarım çok sıkıyo ama bence gazdandır bebek çok küçük daha.

artık göbekler büyüyor bence gaz diyipte dar pantolonlar giymeyin, ne olur ne olmaz
ben şu anda 1 tane pantolonumu giyebiliyorum. o da eskiden bol geliyordu şimdi belimi sıkmaya başladı yavaş yavaş. alışveriş vakti geldi artık

amin canım...sanada inşallah ama erkek bambaşka olunca görürsün asıl aşkın işte o olcak ozaman.

oo eşimm çatlarr kıskançlıktann kaydirigubbakcemile3 ayy erkek olursaa ismi bile hazırr kesinlikle ayaz düşünüorumm çok hoşuma gidiyooo kızdaa pekk bi düşündüğüm isim yok suan aklımda onuda eşim düşünüoo hala bulamadı karar veremio tuğçe, ecrin ,melisa dioo bakalımm

ayy kızın olcak allahın izniyle...
valla.ay cok sevindim.erkek de olsa farketmez gerci.saglikli olsunda.ama esimin gönlüde kizdan yana,kayinvalideminde ve hatta kendi babam da kiz istiyormus.anneme demis bakalim hayirlisi, sagliklisi olsun da canim hic farketmez.haftaya belki ögrenirim cinsiyetini.ya benim hic midem bulanmadi.cok nadir.ve kizi olanlarda bunu söyledi bakalim.

hayırlısı olsunn canımmm ama değer bence normall allah korusun 3ten fazla olursa sorun oluyomuss bende haftaya gidicem ikili test için

evet canım haklısın ben pantolon giydiğimde oturamıyorum çok sıkıyo kendime hamile kotu alcam karın kısmı sırf lastik çok rahat.

evet canım haklısın ben pantolon giydiğimde oturamıyorum çok sıkıyo kendime hamile kotu alcam karın kısmı sırf lastik çok rahat.

bende onlardan almayıı düşünüorumm ya şu düşük riskim bi azalsın atlatalım su riskli dönemi ebruya gidicemm çok şık hamile kıyafetleri var bu sezonn bayıldım

slm kızlar bu akşam kalabalığız

bende onlardan almayıı düşünüorumm ya şu düşük riskim bi azalsın atlatalım su riskli dönemi ebruya gidicemm çok şık hamile kıyafetleri var bu sezonn bayıldım

evt haklısın ebruya bende bayıldım bi şubeside bursada var ben de gidicem ama kotlarından umarım bulurum çok şık duruolardıkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar bayanlar....
komşular bana tuz testi yapmıştı erkek çıktı ..hayırlısı...

kiz olursada naz ayaza yakin aklima geldi hemencecikkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar bayanlar....
komşular bana tuz testi yapmıştı erkek çıktı ..hayırlısı...

nasıl yaptılar banada yapmışlardı oğlumda oğlan dediler çıktı .

hayırlısı olsun canım bunlar işin eylencesi rabbim bilir heşeyi...
ama genelde tutuyo bu yöntem.

evt haklısın ebruya bende bayıldım bi şubeside bursada var ben de gidicem ama kotlarından umarım bulurum çok şık duruolardıkaydirigubbakcemile3

bencede canımm gitt harika olağan üstü şeyler var ama biraz tuzlu ama değerr adamlar kaliteli ve şık şeyler satıo mesela bak ben buna taktım kesinn alıcamm kaydirigubbakcemile3 rüyalarıma girio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…