farkettirmeden kafana tuz serpiyolar..sonra ilk ağzına mı burnuna mı dokunuyosun ona bakıyolar...
ama kızım da da erkek çıkmıştı ama kızım olmuştu
demi bencede güzel isim.ben daha düsünmedim.esimle ortak bir noktada bulusabilsek isim konusunda gidip gidip kurtlar vadisindeki isimleri sayiyor bana:1shok: memati abdüley midir nedir.daha birsürü bisey tabi bende deliriyorum.delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 aaa evett güzell naz yalancı yarimdeki naz geldi aklıma onun gibi asi gıcık kız olmasınn kaydirigubbakcemile3
ayy cnmm yaa geçmişş olsunnn doktora gittinmii?
gecmis olsun leylacim.merhaba kizlar hastaniz geldi :))
bugun atesler icinde yattim yaa resmen.
bebis iceride pisti sicaktan.
benim de atesim yuzden bilinmez yani bir ben bilirim atesim oldugunu.baska birisi dokunsun bana buz gibiyim ama atesi olcunce 38 cikiyor.cok garibim ben yaa.atesim bile anormal. :)))
merhaba kizlar hastaniz geldi :))
bugun atesler icinde yattim yaa resmen.
bebis iceride pisti sicaktan.
benim de atesim yuzden bilinmez yani bir ben bilirim atesim oldugunu.baska birisi dokunsun bana buz gibiyim ama atesi olcunce 38 cikiyor.cok garibim ben yaa.atesim bile anormal. :)))
demi bencede güzel isim.ben daha düsünmedim.esimle ortak bir noktada bulusabilsek isim konusunda gidip gidip kurtlar vadisindeki isimleri sayiyor bana:1shok: memati abdüley midir nedir.daha birsürü bisey tabi bende deliriyorum.delikafadulden
hayir canim gitmedim hic halim yoktu aradim doktoru.c vitamini ignesi yap dedi.
ates icinbi ilac verdi hamilelere hicbir zarari yokmus.
bi de ates olunca sirkeyle ve ya alkolun icine aspirin katip ovmak lazim vucudu.atesi dusuruyor.
eger yrina kadar inmezse atesim baska bi tedaviye basliycak.
gecmis olsun leylacim.
yok canim dra gitmedim,test yaptik eglencesine.azize söyledi iste makasa oturursan kiz,bicaga oturusan erkek diye.bende hemen denedim.esim ben görmeden koydu bunlari.bende gittim oturdum.makas cikti onu konusmustuk canim.leylacim insaallah cabucak atlatirsin.bu durumda hastalik cok zor.ilac falan da almadigimiz icin.insaallah cabucak iyilesirsin.coksagol canim,gecmisi okuyamadim ama yaziladan anladigim kadariyla kizin mi olucak senin?dr/a mi gittiniz?
afiyet olsun canim.opuyorumnanaktankızlarrr ben yemek yicemm hadi öpüorumm siziii
yok canim dra gitmedim,test yaptik eglencesine.azize söyledi iste makasa oturursan kiz,bicaga oturusan erkek diye.bende hemen denedim.esim ben görmeden koydu bunlari.bende gittim oturdum.makas cikti onu konusmustuk canim.leylacim insaallah cabucak atlatirsin.bu durumda hastalik cok zor.ilac falan da almadigimiz icin.insaallah cabucak iyilesirsin.
geçmiş olsun leylacım, bebeğe birşeycik olmaz korkma sıcak sıcak yatar yuvarlanır içerde :ecrin_bebek:
ılık duş almak da ateşini düşürebilir. bende bu aralar çok korkuyorum grip olmaktan
geçmişş olsunnn canımm yaaa mafoldumben
yok canim dra gitmedim,test yaptik eglencesine.azize söyledi iste makasa oturursan kiz,bicaga oturusan erkek diye.bende hemen denedim.esim ben görmeden koydu bunlari.bende gittim oturdum.makas cikti onu konusmustuk canim.leylacim insaallah cabucak atlatirsin.bu durumda hastalik cok zor.ilac falan da almadigimiz icin.insaallah cabucak iyilesirsin.
kızın olcak sanırım senin benim ilk hamileliğimde ne kadar çok yedim sana kolay etsiz çiğ köfte tarifi vereyim ince bulguru ısla şişsin 3 patates haşla kabunu soy haşla çabuk oluyo tavada soğanı kavur salça baharat kimyon yağıda bol koy sonra patatesi ez çatalla bulgura kat soğanları falan güzelce yuğur maydonoz soğan doğra sık çiğ köfte gibi afiyet olsunn yalnız bi uyarı çok fazla acı yemek hamilelikte çocuk doğunca kabızlık çok çekiyooooklava: ah ah intikamım acı olucak bi doğsun çiğ köfteyle karşılıycam kendisini süt beklerken neye uğradığını görsünn çok ayıp yani vallahi salya akıtıyorum dişlerim arasındanmafoldumbenkafamçokkarıştı
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evde de kimse yooki bu testi bende deneyeyim
eşim mesaide gelsinde yapalım bunu. doktorlara söylesek bu yaptıklarımızı bizi hastanenin önünden geçirmezler valla delikafaduldendelikafadulden
leyla okudum geçmiş olsun aman dikkat et kendine ateş önemli hamileleikk döneminde ya kızlar bende bğün çok kötü oldum yengemin bebek mevlüdü vardı oturamadım doğru dürüst bide kahvaltı yapmadan çıktım evden başımın ağrısından ve midemin bulantıısndan bayılıcaktım az kalsın şuanda bişe başımda örtü bağlı mafoldumben neyseki şimdi daha iyim
evde de kimse yooki bu testi bende deneyeyim
eşim mesaide gelsinde yapalım bunu. doktorlara söylesek bu yaptıklarımızı bizi hastanenin önünden geçirmezler valla delikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?