2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada göbüşlerinizi yağlamaya başladınız mı? Ben geçen hafta boyunca bunu araştırdım. Çeşitli krem isimleri veriyorlar ama hepside oldukça pahalı ve çatlakları kesin olarak engelleyen bir teknoloji henüz gelişmemiş. Ancak azaltabiliyorsunuz, bunu da aktarlardan alacağınız çeşitli yağların karışımları ile de yapabiliyormuşsunuz. Bu arada 3. aydan itibaren diyorlar haberiniz olsun...

kızlarr meraklı melahatlerrr..:)))
amma merak ediyonuz cinsiyetleri :))
ben de merak ediyorum ama, öğrenene kadar da, bilmeme heyecanını yaşıyor olmak hoşuma gidiyor.. bööyle belirsiz bişi ya, çok heyecanlı kaydirigubbakcemile3
ben de psikopat mıyım neyim delikafadulden

Bense cinsiyetinden çok, hareketleri için heyecanlıyım, bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum, acaba nasıl bir şey?

delikafaduldendelikafadulden
bende merak ediyorum ama ne zaman öğrenirsemde olur. öyle çatlama durumları bende de yok
hala hamileliğe alışamadım belki ondandır bu hallerim

canım valla ben badem zeytin bide kakao yağını karıştırdım sürüyorum bence en iyisi doğal olanı kremlerin içinde ne var onu bilmiyoruz bide ırsiyse zaten ne sürersen sür engelliyemiyosun:)

Canım aynını yaşadım ben ve nasıl korktum anlatamam
ama 2 gune kalmaz kendlğnden geçti
ne olduğunu anlamadım bile hala muallakta yani
günaydın kızlar. Benim göz altlarımda ve çenemde kırmızı noktacxıklar oluşmuş, sabah farkettim. Hamilelik maskesi dedikleri şey bu mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

yafrüm akrepler olarakk acı cekmeyii yada bunun gibi sonunu bilmediginiz belirsiz duyguları hissetmyi seversiniz bundan zevk duyarsınızz:jeyyar:..kocişimden biliyorum

psikolor sizi:jeyyar:

Benim göğüslerimde çatlaklar oluştu, doktoruma sordum badem yağı kullan dedi, fakat başkaları ile konuştuğumda sakın badem yağı kullanma kıllanma yapar dedi, o yüzden de lierac markasının bir ürünü varmış onu almaya karar verdim, Boyner'de kampanyası varmış bu aralar diye duydum

canım valla ben badem zeytin bide kakao yağını karıştırdım sürüyorum bence en iyisi doğal olanı kremlerin içinde ne var onu bilmiyoruz bide ırsiyse zaten ne sürersen sür engelliyemiyosun:)

evet öyleymiş ama azaltılabiliyormuş, benim annemin karnı maşallah harita gibi, o da hamileliğinde ilk günden beri yağlamış ama olmuş işte. Ben de portakal+kakao+badem yağını karıştırdım spreyli kolonya şişesine koydum sabah akşam pehlivan gibi yağlanıyorum, ama rahatlatıyor beni özellikle göğüslerimi. Bir de çok güzel kokuyor

Yokbe kuşum senden psikopatlar var merak etme. Sonuna kadar hiç öğrenmeyenler var. Bir ara bende niyet ettim öğrenmemeye süpriz olsun istedim ama benim eşim bu fikre şiddetle karşı çıktı :)

hamile kaldığımdan beri her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum.
pahalı kremlere de para vermeye hiç niyetim yok ne yapsak çatlıyorlar sonuçta.
kakao yağını duydum bir de onu alacağım bakalım nasıl olacak. bir de bol bol su için

yafrüm akrepler olarakk acı cekmeyii yada bunun gibi sonunu bilmediginiz belirsiz duyguları hissetmyi seversiniz bundan zevk duyarsınızz:jeyyar:..kocişimden biliyorum

psikolor sizi:jeyyar:
hahahahaah valla öleyiz galiba cidden :roflol:

Yokbe kuşum senden psikopatlar var merak etme. Sonuna kadar hiç öğrenmeyenler var. Bir ara bende niyet ettim öğrenmemeye süpriz olsun istedim ama benim eşim bu fikre şiddetle karşı çıktı :)
heee tamam o zaman rahatladım valla kaydirigubbakcemile3

valla su içiyorumda sonra tuvaletten çıkamıyorum yaaa :)

ben de bebe yağı sürüyorum, off oda cok güsel kokuyo yaa.. banyoda sürüyorum bende.. hep nemli tutuyo, süper..

kakao ben de bilmiyom ama badem yağı göbüş tüylerini besleyebilir kaydirigubbakcemile3 soonra goril gibi gezmeyelim kaydirigubbakcemile3

benimde kesildi canım sanki hiç hamile değil gibi oluyorum bazen aşermeler dışında bide bazen baş ağrım tutuyo şiddetli

Biraz rahatladım. Ama bizden başka herkes bişeyler hissediyo herhalde, cevap veren yok:)))

Bu haftalarda sizler ne belirtiler yaşıyorsunuz yazarmısınız

aynen.. valla hala daha gece wc ye kalka kalka, uykum bölüne bölüne helak oluyorum..
zaten işe gitmek için 06.30 da kalkmam yetmiyormus gibi

bende her gece wc ye kalkıyorum sinir oluyorum.eskiden hiç kalkmazdım.
bir de yan komşumuz çok horluyor , wc ye kalkıp gelince bir de onun sesini duyuyorum hepten uykum kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…