Bir de yılbaşı çekilişi hakkında, ben COSMOPOLI ye hediye alacağım ama hala özelden msg atamıyorum, adres bilgileri için mail adresimi vermem gerekiyor ama...
kızlarr meraklı melahatlerrr..:)))
amma merak ediyonuz cinsiyetleri :))
ben de merak ediyorum ama, öğrenene kadar da, bilmeme heyecanını yaşıyor olmak hoşuma gidiyor.. bööyle belirsiz bişi ya, çok heyecanlı kaydirigubbakcemile3
ben de psikopat mıyım neyim delikafadulden
bu arada göbüşlerinizi yağlamaya başladınız mı? Ben geçen hafta boyunca bunu araştırdım. Çeşitli krem isimleri veriyorlar ama hepside oldukça pahalı ve çatlakları kesin olarak engelleyen bir teknoloji henüz gelişmemiş. Ancak azaltabiliyorsunuz, bunu da aktarlardan alacağınız çeşitli yağların karışımları ile de yapabiliyormuşsunuz. Bu arada 3. aydan itibaren diyorlar haberiniz olsun...
günaydın kızlar. Benim göz altlarımda ve çenemde kırmızı noktacxıklar oluşmuş, sabah farkettim. Hamilelik maskesi dedikleri şey bu mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
ben de merak ediyorum ama, öğrenene kadar da, bilmeme heyecanını yaşıyor olmak hoşuma gidiyor.. bööyle belirsiz bişi ya, çok heyecanlı kaydirigubbakcemile3
bu arada göbüşlerinizi yağlamaya başladınız mı? Ben geçen hafta boyunca bunu araştırdım. Çeşitli krem isimleri veriyorlar ama hepside oldukça pahalı ve çatlakları kesin olarak engelleyen bir teknoloji henüz gelişmemiş. Ancak azaltabiliyorsunuz, bunu da aktarlardan alacağınız çeşitli yağların karışımları ile de yapabiliyormuşsunuz. Bu arada 3. aydan itibaren diyorlar haberiniz olsun...
canım valla ben badem zeytin bide kakao yağını karıştırdım sürüyorum bence en iyisi doğal olanı kremlerin içinde ne var onu bilmiyoruz bide ırsiyse zaten ne sürersen sür engelliyemiyosun:)
hahahahaah valla öleyiz galiba cidden :roflol:yafrüm akrepler olarakk acı cekmeyii yada bunun gibi sonunu bilmediginiz belirsiz duyguları hissetmyi seversiniz bundan zevk duyarsınızz:jeyyar:..kocişimden biliyorum
psikolor sizi:jeyyar:
heee tamam o zaman rahatladım valla kaydirigubbakcemile3Yokbe kuşum senden psikopatlar var merak etme. Sonuna kadar hiç öğrenmeyenler var. Bir ara bende niyet ettim öğrenmemeye süpriz olsun istedim ama benim eşim bu fikre şiddetle karşı çıktı :)
hamile kaldığımdan beri her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum.
pahalı kremlere de para vermeye hiç niyetim yok ne yapsak çatlıyorlar sonuçta.
kakao yağını duydum bir de onu alacağım bakalım nasıl olacak. bir de bol bol su için
bENİMİ ARADIN TATLIM sengözlerimebaksanab
hamile kaldığımdan beri her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum.
pahalı kremlere de para vermeye hiç niyetim yok ne yapsak çatlıyorlar sonuçta.
kakao yağını duydum bir de onu alacağım bakalım nasıl olacak. bir de bol bol su için
valla su içiyorumda sonra tuvaletten çıkamıyorum yaaa :)
benimde kesildi canım sanki hiç hamile değil gibi oluyorum bazen aşermeler dışında bide bazen baş ağrım tutuyo şiddetli
aynen.. valla hala daha gece wc ye kalka kalka, uykum bölüne bölüne helak oluyorum..
zaten işe gitmek için 06.30 da kalkmam yetmiyormus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?