2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Özgecim senin ev netarafta iş ne tarafta ? Çok erken kalkıyormuşsun. Ben Libadiyede oturuyorum iş leventte köprü geçiyorum 07:15 de kalkıyorum 8 e doğru çıkıyorum

aynen.. valla hala daha gece wc ye kalka kalka, uykum bölüne bölüne helak oluyorum..
zaten işe gitmek için 06.30 da kalkmam yetmiyormus gibi

bu dert bendede var önceden yatmadan giderdim sabaha kadar tık yoktu şimdi gece 3 kere kalkıyorum hani böyle 10 dakika sonra gidiyim desem uyku haliyle felaket ağrım oluyor

Biraz rahatladım. Ama bizden başka herkes bişeyler hissediyo herhalde, cevap veren yok:)))

Bu haftalarda sizler ne belirtiler yaşıyorsunuz yazarmısınız

valla benim o eski bezginliğim gitti gibi sanki.. yine erken uykum geliyor ama eskisi gibi 9larda sızmıyorum.. biraz daha enerji geldi bana sanırım..
benim mide bulantım da olmamıştı, bir ara kısır ve etsiz çiğ köfteye aşerdim ama şimdi aş da ermiyorum..
belli bir rahatsızlıgım yok..
sadece çok ayakta kalınca kasık ağrım fln oluyor

Biraz rahatladım. Ama bizden başka herkes bişeyler hissediyo herhalde, cevap veren yok:)))

Ben de hissizleştim, zaten mide bulantılarım yoktu, baş dönmesi de kesildi, sadece sık sık tuvalet gitme ihtiyacı var halen.

Kızlar ben saydım bir gece 8 defa kalktığım oldu ama 14. haftaya girdiğimden beri normale döndüm.
Bilginize

aynen..bende krem falan alamam herseye bir sürü para gidiyo zatenoda eksik kalsın .bebeyagını kullanıyorum..suyunuda içtin mi ohh hiç bşiyimiz kalmaz

Kızlar ben saydım bir gece 8 defa kalktığım oldu ama 14. haftaya girdiğimden beri normale döndüm.
Bilginize

8 defa mı akannehirakannehir ben o kadar kalksam herhalde yatağı wc ye sererim
1 kere kalkmak bile işkence bana

bende her gece wc ye kalkıyorum sinir oluyorum.eskiden hiç kalkmazdım.
bir de yan komşumuz çok horluyor , wc ye kalkıp gelince bir de onun sesini duyuyorum hepten uykum kaçıyor
ayy ne fenaymış.. benim de arada kocam horluyor ondan uyuyamıyom kaydirigubbakcemile3

Özgecim senin ev netarafta iş ne tarafta ? Çok erken kalkıyormuşsun. Ben Libadiyede oturuyorum iş leventte köprü geçiyorum 07:15 de kalkıyorum 8 e doğru çıkıyorum
canım evim bakırköyde benim, iş de gaziosmanpaşa da..
işbaşı da 08.00de oldugu için mecburen o saatte kalkmam gerekiyor :gitme:

bu dert bendede var önceden yatmadan giderdim sabaha kadar tık yoktu şimdi gece 3 kere kalkıyorum hani böyle 10 dakika sonra gidiyim desem uyku haliyle felaket ağrım oluyor
offf sorma yaa ben de en az 3 kere kalkıyorum.. sabah kalkınca bir daha giriyorum. sonra işe gelmek üzereyken tekrar geliyor bir de işyerinde giriyorum kaydirigubbakcemile3

benim bulantım yoktu ama çok şiddetli yanmam vardı o artık çok azaldı

karın çatlakları için dr nevranın sitesinde 13. haftadan itibaren badem ve kakao yağı sürün diyordu

bi an hayal ettimdekaydirigubbakcemile3

bnm bu hayal gücü cok hızlı calısıyor yahukaydirigubbakcemile3

8 defa mı akannehirakannehir ben o kadar kalksam herhalde yatağı wc ye sererim
1 kere kalkmak bile işkence bana

Sorma şekerim bende düşündüm zaten bidahaki hamileliğimde ilk işim eve küvet yaptırmak olucak orda yatarım artık :)
Neyseki artık normale döndü ama son üç ay daha beter olacakmış haberiniz olsun.

Bu arada benim hiç bulantım kusmam yada başka türlü bi belirtim olmadı sadece gece tuvalete kalkmak bide uykumun gelmesi. Ama uyku halide yavaş yavaş geçmeye başladı.

Aş ermiyorum ama herkesin yediğinde gözüm kalabiliyo :)

ben bikere cok hılı kalp atıslarını hissettimm..babası telefonda arıyordu bende uyuyordum resmen telefonun sesine degil kalp atıslarını hssedişime uyandım..öyle hazılıydıki karnımdan fırlıcakmıs gibi..cok ilgincti ya

kızlar yatmaya yakın sıvı tüketmeyin ben en başlarda geceye kadar içiyodum ama şimdi yatmaya 1 saat kala falan azalttım çok içmiyorum şimdi rahatım ama gündüz sorun oluyo o kadar onada katlanıyorum artık ne yapayım

ay işte aynı ben

Kızlar uzun bır aradan sonra merhaba herkese. Aslında geÇen hafta dÖndÜm ızınden ama sıtedekı problem nedenıyle bır tÜrlÜ gıremedım. Herkes ıyıdır ınŞ.? Ben yaklaŞık 2,5 haftadır gıremıyorum. KÖtÜ haberler yok dımı? Aman olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…