aynen.. valla hala daha gece wc ye kalka kalka, uykum bölüne bölüne helak oluyorum..
zaten işe gitmek için 06.30 da kalkmam yetmiyormus gibi
Biraz rahatladım. Ama bizden başka herkes bişeyler hissediyo herhalde, cevap veren yok:)))
Bu haftalarda sizler ne belirtiler yaşıyorsunuz yazarmısınız
Biraz rahatladım. Ama bizden başka herkes bişeyler hissediyo herhalde, cevap veren yok:)))
hamile kaldığımdan beri her banyodan sonra bebeyağı sürüyorum.
pahalı kremlere de para vermeye hiç niyetim yok ne yapsak çatlıyorlar sonuçta.
kakao yağını duydum bir de onu alacağım bakalım nasıl olacak. bir de bol bol su için
Kızlar ben saydım bir gece 8 defa kalktığım oldu ama 14. haftaya girdiğimden beri normale döndüm.
Bilginize
ayy ne fenaymış.. benim de arada kocam horluyor ondan uyuyamıyom kaydirigubbakcemile3bende her gece wc ye kalkıyorum sinir oluyorum.eskiden hiç kalkmazdım.
bir de yan komşumuz çok horluyor , wc ye kalkıp gelince bir de onun sesini duyuyorum hepten uykum kaçıyor
canım evim bakırköyde benim, iş de gaziosmanpaşa da..Özgecim senin ev netarafta iş ne tarafta ? Çok erken kalkıyormuşsun. Ben Libadiyede oturuyorum iş leventte köprü geçiyorum 07:15 de kalkıyorum 8 e doğru çıkıyorum
offf sorma yaa ben de en az 3 kere kalkıyorum.. sabah kalkınca bir daha giriyorum. sonra işe gelmek üzereyken tekrar geliyor bir de işyerinde giriyorum kaydirigubbakcemile3bu dert bendede var önceden yatmadan giderdim sabaha kadar tık yoktu şimdi gece 3 kere kalkıyorum hani böyle 10 dakika sonra gidiyim desem uyku haliyle felaket ağrım oluyor
kaydirigubbakcemile38 defa mı akannehirakannehir ben o kadar kalksam herhalde yatağı wc ye sererim
1 kere kalkmak bile işkence bana
bende her gece wc ye kalkıyorum sinir oluyorum.eskiden hiç kalkmazdım.
bir de yan komşumuz çok horluyor , wc ye kalkıp gelince bir de onun sesini duyuyorum hepten uykum kaçıyor
Kızlar ben saydım bir gece 8 defa kalktığım oldu ama 14. haftaya girdiğimden beri normale döndüm.
Bilginize
ben de bebe yağı sürüyorum, off oda cok güsel kokuyo yaa.. banyoda sürüyorum bende.. hep nemli tutuyo, süper..
kakao ben de bilmiyom ama badem yağı göbüş tüylerini besleyebilir kaydirigubbakcemile3 soonra goril gibi gezmeyelim kaydirigubbakcemile3
8 defa mı akannehirakannehir ben o kadar kalksam herhalde yatağı wc ye sererim
1 kere kalkmak bile işkence bana
Sorma şekerim bende düşündüm zaten bidahaki hamileliğimde ilk işim eve küvet yaptırmak olucak orda yatarım artık :)
Neyseki artık normale döndü ama son üç ay daha beter olacakmış haberiniz olsun.
Bu arada benim hiç bulantım kusmam yada başka türlü bi belirtim olmadı sadece gece tuvalete kalkmak bide uykumun gelmesi. Ama uyku halide yavaş yavaş geçmeye başladı.
Aş ermiyorum ama herkesin yediğinde gözüm kalabiliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?