ARKADAŞLAR MERHABA
bende 11+5 günlük hamileyim. Ama 4-5 gündür ne bulantım, ne karın ağrım,ne ancım kaldı. Hiç bir şey hissetmiyorum, normalmişim gibi.
Her nekadar bu haftalar öyle olur denilsede tedirgin oldum. Sizler nasılsınız, belirtileriniz var mı?
Günaydın kızlar, ben her gece abuk sabuk rüyalar görüyorum, hamilelikten önce nerdeyse hiç görmezdim (yada hatırlamazdım), şimdi ise her gece film seyreder gibiyim, böyle durumda olan var mı acaba?
Günaydın kızlar, ben her gece abuk sabuk rüyalar görüyorum, hamilelikten önce nerdeyse hiç görmezdim (yada hatırlamazdım), şimdi ise her gece film seyreder gibiyim, böyle durumda olan var mı acaba?
Herkese günaydın...Bende geçen hafta ikili teste gittim ama dr söylemedi cinsiyetini, prensip olarak 15. haftadan önce söylemezmiş. yılbaşından sonraya kaldı yani.
ya benim canımhala çağla istiyo ya((
geçiyo demekki canım. devam edecek diye bir şey yokki
benim gün içinde bulantım fazla kalmadı ama sabah kalvaltıyı yapar yapmaz hiç kaçarı yok lavabodayım mide yanması ekşime devam vallaha geçmedi onlar
Bir de yılbaşı çekilişi hakkında, ben COSMOPOLI ye hediye alacağım ama hala özelden msg atamıyorum, adres bilgileri için mail adresimi vermem gerekiyor ama...
mide kazınması dışında hiç bir şey hissetmiyorum. kesilince garip geldi
Herkese günaydın...Bende geçen hafta ikili teste gittim ama dr söylemedi cinsiyetini, prensip olarak 15. haftadan önce söylemezmiş. yılbaşından sonraya kaldı yani.
kslar ya bebişlerinizin cinsiyetlerini kacıncı haftada ögrenmeye basladınız..ay bnm bebiş 12+4 belli olur muuuu..nasıl heyecan bastı yaaa artık kuzumu ismiyle sevmek istiyorumm
Şekerim sabret biraz daha dediğim gibi 15. hafta öncesinde söylenenlerde yanılma payı oldukça yüksekmiş. Çünkü 11 ve 12 . haftalarda penis ve kilitoris birbirine oldukça benziyormuş sadece açıları farklıymış. Buda yanılmaya neden olabilen bişeymiş bide geç döllenme falan olanlar da var zaten onlarda daha oluşmamış bile olabiliyo o edenle en sağlıklısı 15-16. hafta ve sonrası
evet yaa sakin olun, bu saatten sonra cinsiyet değişmeyecek nasıl olsa, olan oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?