Sorma şekerim bende düşündüm zaten bidahaki hamileliğimde ilk işim eve küvet yaptırmak olucak orda yatarım artık :)
Neyseki artık normale döndü ama son üç ay daha beter olacakmış haberiniz olsun.
Bu arada benim hiç bulantım kusmam yada başka türlü bi belirtim olmadı sadece gece tuvalete kalkmak bide uykumun gelmesi. Ama uyku halide yavaş yavaş geçmeye başladı.
Aş ermiyorum ama herkesin yediğinde gözüm kalabiliyo :)
evet ya son aylarda yandım allah deriz artık.hasta bezi bağlarız biz de napalım
benimde aş ermem hiç olmadı diyebilirim. ama dediğin gibi ne görsem ağzıma atıyorum.
karnım tok ya da aç hiç farketmiyor ağzım sürekli dolu
bu dert bendede var önceden yatmadan giderdim sabaha kadar tık yoktu şimdi gece 3 kere kalkıyorum hani böyle 10 dakika sonra gidiyim desem uyku haliyle felaket ağrım oluyor
zeynep kız sen de komşuymuşsun bize
canım evim bakırköyde benim, iş de gaziosmanpaşa da..
işbaşı da 08.00de oldugu için mecburen o saatte kalkmam gerekiyor
ÖZGEÇAY canım kıyamam benim ev orda gel gece bizde yat.kaydirigubbakcemile3gaziosmanpaşa da nerde çalışıyorsun? evle iş arası mesafen çok faazlaymış.
e o zaman bidahaki buluşmaya benide çağırım hatta bence genel bi istanbul buluşması düzenlesekmi acaba ne dersiniz??
Tubiş istanbulda olsan söylerdim ama oralarda nerden bulunur bilmiyorum. Burda bebek manavında bide istiklaldeki balışçılar çarşısının manavında herşey bulunuyor yoksa bile söylüyosun getirtiyolar.ama orda nasıl bulursun bilemedim.
hadi ya:gitme:
kocişim dün is.tdan izmire gecti..ay dün aklıma gelseydi söylerdim vallahi:gitme:
merhabalar kızlar nasılsınız bugun ıkılı test yaptırdım bana bıraz anlatılanlardan farklı geldı bu ense kalınlıgı falan vermedı anlamadım dr odasında her zamankı gıbı baktı sızınkıler nasıl oldu merak ettım nasıl yapıldı bır kacınız anlatırsanız sevınırım
Özgecim senin ev netarafta iş ne tarafta ? Çok erken kalkıyormuşsun. Ben Libadiyede oturuyorum iş leventte köprü geçiyorum 07:15 de kalkıyorum 8 e doğru çıkıyorum
e o zaman bidahaki buluşmaya benide çağırım hatta bence genel bi istanbul buluşması düzenlesekmi acaba ne dersiniz??
bence yılbasından sonraki hafta sonu buluşalım, yeni yıl buluşması olur ne dersiniz?aslında istanbul buluşmasını 1 ay öncesinden konuşuyorduk ama
bulantılar filan var diye es geçtik 3 ayı dolduralım öyle yaparız demiştik
bence zamanı gelmiş gibi dimi kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?