2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet ya son aylarda yandım allah deriz artık.hasta bezi bağlarız biz de napalım
benimde aş ermem hiç olmadı diyebilirim. ama dediğin gibi ne görsem ağzıma atıyorum.
karnım tok ya da aç hiç farketmiyor ağzım sürekli dolu

ben de ben de laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kıslar yesil erikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerden bulabilirim ya

canım evim bakırköyde benim, iş de gaziosmanpaşa da..
işbaşı da 08.00de oldugu için mecburen o saatte kalkmam gerekiyor

ÖZGEÇAY canım kıyamam benim ev orda gel gece bizde yat.kaydirigubbakcemile3gaziosmanpaşa da nerde çalışıyorsun? evle iş arası mesafen çok faazlaymış.

bu dert bendede var önceden yatmadan giderdim sabaha kadar tık yoktu şimdi gece 3 kere kalkıyorum hani böyle 10 dakika sonra gidiyim desem uyku haliyle felaket ağrım oluyor

çok ilginç ama aslında vücut kendini gece kalkmaya alıştırıyormuş bu şekilde. Muhtemelen eskidende aynı şekilde tuvaletiniz geliyordu ama o zamanlar annelik hormonunuz yoktu.

özel gaziosmanpaşa hastanesinde calışıyorum canım..
topkapıdan, habipler tramvayına biniyorum rahat geliyorum aslında ama yine de evet uzun bir yol...

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız bugun ıkılı test yaptırdım bana bıraz anlatılanlardan farklı geldı bu ense kalınlıgı falan vermedı anlamadım dr odasında her zamankı gıbı baktı sızınkıler nasıl oldu merak ettım nasıl yapıldı bır kacınız anlatırsanız sevınırım

Tubiş istanbulda olsan söylerdim ama oralarda nerden bulunur bilmiyorum. Burda bebek manavında bide istiklaldeki balışçılar çarşısının manavında herşey bulunuyor yoksa bile söylüyosun getirtiyolar.ama orda nasıl bulursun bilemedim.

hadi ya:gitme:

kocişim dün is.tdan izmire gecti..ay dün aklıma gelseydi söylerdim vallahi:gitme:

canım normal bakıyo zaten ultrasonda.. o sırada ölçmüştür o enseyi sen farketmemişsindir..
kan testi istemiştir bir de..
onun sonuçları çıkınca hepsini birden yorumlayacaktır.. söylememiş olabilir sana henüz ense kalınlıgını..
benimki de söylememişti, ben yazdıgı kağıttan okumustum

Özgecim senin ev netarafta iş ne tarafta ? Çok erken kalkıyormuşsun. Ben Libadiyede oturuyorum iş leventte köprü geçiyorum 07:15 de kalkıyorum 8 e doğru çıkıyorum

delikafaduldenbende libadiyede oturuyotum...

aslında istanbul buluşmasını 1 ay öncesinden konuşuyorduk ama
bulantılar filan var diye es geçtik 3 ayı dolduralım öyle yaparız demiştik
bence zamanı gelmiş gibi dimi kızlarr

Kızlar ben bankaya ordan da yemeğe gidicem gidip bi bankadakileri haşlayasım var yine iki hesabımı birbirine karıştırmışlar sinir oldum. Sonra gelince şu buluşma olayına bi el atmayı düşünüyorum. Yeni bir başlık açıp.

selam kızlar geçmişi okuyorum hala bitiremedim
ne var ne yok
ofis bu gün buz gibi bi türlü ısınamadı donuyorum
zaten h.sonu boğazlarımdan rahatsızdım zor düzeldim
tekrarlamasa bari...

çok kötüyüm birde sabahtan beri midem çok bulanıyor

kızlar resmimi beğendiniz mi kimse farketmedi mi ya lmaz::umursamaz::umursamaz:

aslında istanbul buluşmasını 1 ay öncesinden konuşuyorduk ama
bulantılar filan var diye es geçtik 3 ayı dolduralım öyle yaparız demiştik
bence zamanı gelmiş gibi dimi kızlarr
bence yılbasından sonraki hafta sonu buluşalım, yeni yıl buluşması olur ne dersiniz?
mesela 10 Ocak Pazar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…