beşiktaş ya da kadıköy olabilir.. vapurla fln kolay ulaşılabilecek yerler iki tarafta da oturanlar için..
ben bakırköyde oturuyorum ama kadıköye deniz otobüsüyle rahat gelirim
donmuş ürün değil dimi bu söyledikleriniz?? geçen hafta bir markette bulmuş eşim yeşil erik almış gelmiş saolsun ama donmuş olduğu için yiyemedim,buzunu çözüncede simsiyah iğrenç bişey oldu attık çöpe malesef.bu söylediğiniz yerlerin nerede olduklarını adres olarak verirmisiniz,buldurturuz bi şekilde cokacimcoook
merhaba gece kuşları
ben,m çok kötü belim ağrıyor hatta sağ böbreğime vuruyor böyle yürürken en ufak eğilirken yada dik durmaya çalışrıken belim daha doğrusu sağ tarafım kopacak gibi oluyor
kızlar merhabalar...
leyla,zeyhat geçmiş olsun ...
karın çatlakları için dr nevranın sitesinde 13. haftadan itibaren badem ve kakao yağı sürün diyordu
Benim göğüslerimde çatlaklar oluştu, doktoruma sordum badem yağı kullan dedi, fakat başkaları ile konuştuğumda sakın badem yağı kullanma kıllanma yapar dedi, o yüzden de lierac markasının bir ürünü varmış onu almaya karar verdim, Boyner'de kampanyası varmış bu aralar diye duydum
kızlar ben yakacık ta oturuyorum ona göre ortalarda bir yerlerde buluşalım
mesela yakacık ta laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
valla aynen sayfalar arasında gezmek ne güzelmiş yaohh be sitenin şöyle cevap yetiştiremediğim halini özlemişim
senı kan vermeye gonderdıgı kagıttamıydı
beşiktaş , kadıköy, bakırköy, taksim hepsi de bana uyar
yok mu arttıran??
evet canım, orada bir yere 0,9 yazmışti..
istersen sana gelelim
valla aynen sayfalar arasında gezmek ne güzelmiş ya
tüh bee hıc bakmadan saf gıbı verdım gıttı ayy ne bılıyım ben okurdum her zaman aslında ınceden boyle kagıtları bırden kendımı kan verılen yerde buluverdım nasıl uctuysam oraya gıttı valla artık dr soylerse ne ala enseyı
bende öyleyim canımselam kızlar salıdan beri raporluydum yine bugün başladım işime ama şu öksürüğümü bir türlü geçiremedim.. birde miğdem çok kötüü ne yesem çıkarıyorum
biz de kullanalım o kremi yahu
Ben bunları yazılı olarak istedim. Hepsini gönderdiler.
Aslında başta ense kalınlığını aynı anda ultrason çekimiyle birlikte söyledi. Ultrason çıktısında da yazıyor.
Sonraki kan testi için doktoru aradım, telefonda söyledi.
Arkasından da raporu faxladılar.
Sizin hakkınız zaten, bunları almak, kaç göç öğrenmeye ne gerek var ki?
bende öyleyim canım
yemekten geldim ama zor zaptediyorum midemiakannehir
saol canım yaa ultrason kagıdında ne dıye yazıyor pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?