Uklacım canını sıkma bende dün senin yaşadıklarını yaşadım bir süredirde rahmimde gerilmeler ve kasıklarımda ağrı hissediyorum ara ara. Benimde kontrolüm cuma günüydü dayanamayıp dün gittim doktora. Bebiş gayet iyiymiş o kasılma gerginlik ve ağrılarda rahim büyüdüğü için oluyormuş. Çok normalmiş. Seninde bebişin gayet iyidir annesi o dünyanın en güvenilir yerinde biliyosun sen içini ferah tut.
ya benim şirket sarıgazi tarafında ama ataşehire yakın sayılırım arabayla..15 dk felangeçmiyor canım ama bir ara indirim yapıyorlardı diye biliyorum. Ataşehir memorialin yakınında acıbadem ve jhon hopkins polikliniğide var diye kalmış aklımda. Senin iş yerin ne tarafta.
günaydın kızlarrrr
Figen canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin diyorum inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın..
Nergiscim sizinde başınız saolsun çok acı bir durum.. Allah geride kalanlarına ömür versin...
ya kızlar dün akşam ben tvde şu ölen askerleri seyrederken çok üzüldüm ağladım birde biliyorsunuz dün iş yerinde çok sıkıldı canım, akşam ben üzülüp ağlayınca garip kasılmalarım oldu karnımda
eşimde keşke izlemeseydin niye böle oldun kendini çok kastın dedi ama resmen yarım saat huzursuz ve ağrılı oturdum kanepede, bebeğime bişeymi oldu acaba diye kendimi alamıyorum
sabah gerçi bulantım vardı ama tabi eskisi kadar yoğun bulantılar yaşamıyorum, tedirginim 2 li teste gittiğimizde geçen hafta bebeğim çok sağlıklıydı bişey yoktur dimi kızlar dr randevum p.tesi olucak 3 gün var işte neyapcam bilemiyrum şimdi iş yerindeyim işyerimde merkeze uzak neyapsam acaba:sinifsinif:
ya benim şirket sarıgazi tarafında ama ataşehire yakın sayılırım arabayla..15 dk felan
evet mikro ile oldu ilk denememizde tuttu sükürler olsun :)
hisar da benim eski hastanem kaydirigubbakcemile3Hisar ve erdem hastaneleri vardı hani dedim memoriale göre daha ucuzdur diye ikinci köprü yolunda otoban kenarında hani belki orayada gidebilirsin diye aklıma gelmişti.Gitmeye karar verirsen muhakkak hangisine gideceksen önceden telefon aç doktor olmayabilir yada müsait olmayabilir birde öğle saatine denk getir böylece işyerinde problem olmaz. Ama bence sen içini rahat tut kuşum yoktur bebişini bişeysi
bi bakayım canım,hisar da benim eski hastanem kaydirigubbakcemile3
hisara gideceksen ayşe kara vardır ona git.. randevu yo derlerse ısrar et aradan alın acil olabilir durumum fln de, zorla biraz çirkeflik yap kaydirigubbakcemile3
alırlar eşşek gibi kaydirigubbakcemile3
yine almazlarsa bana söyle, ben orayı arar aldırırım zorla
erdem i çok tavsiye etmiyorum kızlar bu arada haberiniz olsun..
oraya da danışmanlık veriyorum da ordan biliyorum :kedi:
ay yalnız farkettim de sağlık sektörünü ele geçirmişim :kedi:
Bende nedense erdem - hisar- medical park- medicana- hospitalyum-medipol gibi hastanelere hiç güvenmiyorum. Ama bunların içinde tercih yapmam gerekirse medicalpark yada hisarı seçerdim herhalde
qünaydın haziran anneleriiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
Bende nedense erdem - hisar- medical park- medicana- hospitalyum-medipol gibi hastanelere hiç güvenmiyorum. Ama bunların içinde tercih yapmam gerekirse medicalpark yada hisarı seçerdim herhalde
benim abim medipolde dr canım daha öncesinde alman hastanesinde ve siyamiersekde çalıştı ,
medipolde hiç bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım (abim yokkende)
kadın doğumda hakan apaydın var o çok iyi bir dr,
erdem ve hospitalyumu bende beğenmiyorum.
off hala tedirginliğim geçmedi önce bi abimi arasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?