2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben şuan çalışmıyorum ama, bebiş doğduktan 1 yıl sonra falan iyi bir iş bulursam çalışmayı düşünürüm
yoksa tek maaşla birikim yapmak çok zor oluyor

ben bu yıl 85 kpss puanıyla boşta kaldım yoksa bende çalışacaktım batman ilk geldiğimde iş buldu aşkım ama ben batmandan biraz tırstığım için yanaşmadım çalışmaya ama belki infaz koruma memuru olabilirim bakalım bi açıktan atama felan olursa ben çalışmayı çok seviyorum bekarken baya çalıştım

ay slm dedim cevp alamadım bu kadar kalabalıkta bi slm alan insan yokmu ya

ben 1 ay evde yattım kanama yüzünden gene geldik işe
evde yatıncada çok sıkıldım ama o zaman hiç kalkamıyordum şimdi heryeri geziyorum.
allahtan işim evime çok yakında sabah saat 8 de uyanıyorum.9 da da iş başı yapıyorum
tabi ev işleri de benim üzerimden gitti ben sadece çalışıp para kazanmaya odaklandım

evet yaa cok zaman var..
bebek olduktan sonra da daha cabuk geçecek o 4 ay ve biz geçmesin isteyecez..
ayy miniklerimizi nasıl bırakıp işe yeniden baslıcaz yaa

evet ya kıyamam ki ben ona, bakıcı ellerine nasıl bırakayım:gitme:

ben şuan çalışmıyorum ama, bebiş doğduktan 1 yıl sonra falan iyi bir iş bulursam çalışmayı düşünürüm
yoksa tek maaşla birikim yapmak çok zor oluyor

2 kişi çalışınca çok rahat ediyorsun ama kadın da epey yıpranıyor. evde çalış işte çalış bana fenalık gelmişti

canım ama ne kadar çok kazanırsan okadarda giderin olur rahmetli dedem hep derdi çok paranın çok derdi olur ama gerçekten artık sadece kendimiz için değil artık bir emanet geliyor bize onun için çalışıcan kısıcan biriktirican ne kadar zor olsada

benimki çok uzak 1 saatten fazla yol geliyorum şimdi evde olsam belki benimde canım sıkılır ama bebek olduktan sonra nasıl sıkılsınki onu bırakıp naısl gelicğimi bilmiyorum belki çocuk doğduktan sonra çalışmam artık.

keske o zamana kadar, doğum yapanlar için yeni bi yasa çıksa..
mesela en azından ilk 1 yıl çalışmasalar ücretli kaydirigubbakcemile3

ya da tamam o çoksa bari 1 gün çalışıp 1 gün izin yapsak

ya evde hiç insanın canı sıkılmıyor valla ev işi yemek derken zaman qeçio kalan zamanımızıda burda qeçirioruz zaten oh mis qibi akşamda kociş qelio zaten.. hele bide bebiş olunca kocişi bile qözümüz qörmez zaten kaydirigubbakcemile3

keske o zamana kadar, doğum yapanlar için yeni bi yasa çıksa..
mesela en azından ilk 1 yıl çalışmasalar ücretli kaydirigubbakcemile3

ya da tamam o çoksa bari 1 gün çalışıp 1 gün izin yapsak

hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani

teşk kızlar h.b bu kaçıncı oldu ondan isyan ettım ya bi konuya daldınızmı dünyayı görmüosunuz.bu topikte b, bunu yaşadım

calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz

çok isterdim hemde nasıl bırak doğum yapmayı şimdiden zor geliyo çalışmak.ama birdaha devlete kadrolu işe girmem mümkün deyil onun için cesaret edemiyorum istifa etmeye gerçekten hamile hamile çalışmak çok zor oluyo heleki 24 saat nöbet tutman gerekiyosa tek başına işkence oluyo resmen aahhhhhh ahh yarama bastın valla:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…