geçim çok zor tatlım adam napsın tek kişinin çalışmasıyla çok zor oluyo benim eşim hamilelikten sonra daha bi üstüme geliyo bide düşük tehlikesi yaşadım ben arada hastalandım filan. görüyo adam hamile kadınları öğleye kadar yatıyolar hiç bi iş yapmıyolar yazık sana diyo ben sabah 6,30 kalkıp 7 de evden çıkıyorum gece de erken yatamıyorum zor oluyo ama çalışmasam daha zor olucak da o bunun farkında değil
ay slm dedim cevp alamadım bu kadar kalabalıkta bi slm alan insan yokmu ya
evet yaa cok zaman var..
bebek olduktan sonra da daha cabuk geçecek o 4 ay ve biz geçmesin isteyecez..
ayy miniklerimizi nasıl bırakıp işe yeniden baslıcaz yaa
ben şuan çalışmıyorum ama, bebiş doğduktan 1 yıl sonra falan iyi bir iş bulursam çalışmayı düşünürüm
yoksa tek maaşla birikim yapmak çok zor oluyor
ben 1 ay evde yattım kanama yüzünden gene geldik işe
evde yatıncada çok sıkıldım ama o zaman hiç kalkamıyordum şimdi heryeri geziyorum.
allahtan işim evime çok yakında sabah saat 8 de uyanıyorum.9 da da iş başı yapıyorum
tabi ev işleri de benim üzerimden gitti ben sadece çalışıp para kazanmaya odaklandım
ben 1 ay evde yattım kanama yüzünden gene geldik işe
evde yatıncada çok sıkıldım ama o zaman hiç kalkamıyordum şimdi heryeri geziyorum.
allahtan işim evime çok yakında sabah saat 8 de uyanıyorum.9 da da iş başı yapıyorum
tabi ev işleri de benim üzerimden gitti ben sadece çalışıp para kazanmaya odaklandım
keske o zamana kadar, doğum yapanlar için yeni bi yasa çıksa..evet ya kıyamam ki ben ona, bakıcı ellerine nasıl bırakayım:gitme:
2 kişi çalışınca çok rahat ediyorsun ama kadın da epey yıpranıyor. evde çalış işte çalış bana fenalık gelmişti
çalışmamak qibi rahatlık var mı yaaaaa
çalışmamak qibi rahatlık var mı yaaaaa
keske o zamana kadar, doğum yapanlar için yeni bi yasa çıksa..
mesela en azından ilk 1 yıl çalışmasalar ücretli kaydirigubbakcemile3
ya da tamam o çoksa bari 1 gün çalışıp 1 gün izin yapsak
yeter kız ne o nispet yapar gibi sigara tüttürmeler filan bebişlerimiz doğsun bizde çalışmıycaz inşallah
calısan arkadaslar doğumdaan sonra isi birokmayı düsünüyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?