hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani
hahay tabi patronlarda öyle diyodu zaten geçen konuşuyoruz diyoki bana sen yokken 4 ay nasıl idare edicez sabah seni alırız öğleden sonra çıkarsın olmazmı izin yapmasan -tatlicadiarzu- çüş dedim yani
bugün sizleri okumakla yetindim ama bişey dikkatimi çekti
sizin yosunlu popo muhabbetinden sobnra
bende mi öyle ama o reklamın yerinde erorr yazıyo silinmiş yani
sizde de öylemi
valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içindeinşallah istediğin gibi olur da eşin çalışmıyosa nasıl uzun izin yapıcanki hayat şartları çok ağır bebekten sonra daha zor olucak
bugün sizleri okumakla yetindim ama bişey dikkatimi çekti
sizin yosunlu popo muhabbetinden sobnra
bende mi öyle ama o reklamın yerinde erorr yazıyo silinmiş yani
sizde de öylemi
kapalı olanlarda çalışıyor sende işe gidince aç peçeni olmazmı kaydirigubbakcemile3ben çalışmıyorum ohhhh yan qelip yatıom walla zaten beni bu şekil işe alamazlar ben peçeliyim kaydirigubbakcemile3 alsalarda eşim kesinlikle çalıştırmaz yaw
valla öyle ya keşke devlette çalışsaydım diyorum amannnn kpss yide kazandım bi halt olmadıki yaaaaaaaa yerleşemedimmmmkızlar hepiniz öğretmen olsaydınız keyfinize diyecek yoktu ama ah bu özel sektör suyunuzu çıkartırlar öyle izin verirler
valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içinde
bebeğimi bırakacak kimsem yok diyebilirim mecbur kalırsak aileler var ama anneler bakamaz benim annem 2 toruna bakıyor k.validemin bel fıtığı var görümcem işitme engelli onlara bıraksam evleri ters yerde arabamızda yok emcbur bakıcı tutmam lazım onuda bebek minikken bırakamam zaten para vermek lazım e mecbur bir sene çalışamıycambelki doğuma kadar iş bulursa eşim daha da rahatlarız inşallah bulur...
2 kişi çalışınca çok rahat ediyorsun ama kadın da epey yıpranıyor. evde çalış işte çalış bana fenalık gelmişti
valla nasıl olcak bende bilmiyorum, evimiz kira değil Allah tan kendimizin, benim ve eşiminde ayrı ayrı önceden birikmiş paramız var, zaten 4 ay d.izni 1 ay yıllık izin 6 ayda ücretsz almayı düşünüyorum zaten mecbur almak zorundayım bu süre içinde
bebeğimi bırakacak kimsem yok diyebilirim mecbur kalırsak aileler var ama anneler bakamaz benim annem 2 toruna bakıyor k.validemin bel fıtığı var görümcem işitme engelli onlara bıraksam evleri ters yerde arabamızda yok emcbur bakıcı tutmam lazım onuda bebek minikken bırakamam zaten para vermek lazım e mecbur bir sene çalışamıycambelki doğuma kadar iş bulursa eşim daha da rahatlarız inşallah bulur...
selam canım ayy sabahtan beri derdimiz bitmedi bizim bi isme taktık, şimdide çalışıp çalışmamaya kaydirigubbakcemile3ay slm dedim cevp alamadım bu kadar kalabalıkta bi slm alan insan yokmu ya
canım evimiz kira olmasa belki okul çağına kadar çalışmayı düşünmezdim
ama kira olunca zor
neyseki kayınvaldem yakın bana, o mis gibi bakar çocuğuma
zaten o olmasa düşünmem çalışmayı
kapalı olanlarda çalışıyor sende işe gidince aç peçeni olmazmı kaydirigubbakcemile3
bende gitmiş valla yosun mosun hiç bişey yok
google error yazıyo sağda üstte ve üst köşede aynı
oda bana özel sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?