hadi ama kimse bana yorum yapmadı zaten canım çok sıkkın kilo veriyorum diye sizde yanlız bırakmayın beni ya
hadi ama kimse bana yorum yapmadı zaten canım çok sıkkın kilo veriyorum diye sizde yanlız bırakmayın beni ya
zaten kayınvaldeme güvenmesem hiç çalışmayı düşünmezdim
şükür ondan yana sıkıntım yok
slm millet nasılsınız ben doktordan geliyorum bebeğimin ensesine baktı 1,5 çıktı gayet iyi dedi bende 2 li test yapmıyacakmısınız dedim gerek yok gayet iyi gözüküyo gelişimi dedi ben direk 3 lü test yapıyorum dedi onada 14 ocağa gün verdi cinseyete gelince henüz çok erken dedi hem pozisyonuda uygun değil dedi birde elevit ve demir ilacı verdi bulantın geçince başla dedi bir gün birini bir gün birini alacaksın dedi kiloma baktı yine vermişim sürekli kilo veriyosun bu hiç bişey değil dedi ama önünde 2 haftan var daha dedi o zamana hiç bir sıkıntın kalmaz iştahında açılır dedi soya sütünü sordum bi bilgim yok dedi aranızda kullanan varmı arkadaşlar
benimki çok uzak 1 saatten fazla yol geliyorum şimdi evde olsam belki benimde canım sıkılır ama bebek olduktan sonra nasıl sıkılsınki onu bırakıp naısl gelicğimi bilmiyorum belki çocuk doğduktan sonra çalışmam artık.
slm millet nasılsınız ben doktordan geliyorum bebeğimin ensesine baktı 1,5 çıktı gayet iyi dedi bende 2 li test yapmıyacakmısınız dedim gerek yok gayet iyi gözüküyo gelişimi dedi ben direk 3 lü test yapıyorum dedi onada 14 ocağa gün verdi cinseyete gelince henüz çok erken dedi hem pozisyonuda uygun değil dedi birde elevit ve demir ilacı verdi bulantın geçince başla dedi bir gün birini bir gün birini alacaksın dedi kiloma baktı yine vermişim sürekli kilo veriyosun bu hiç bişey değil dedi ama önünde 2 haftan var daha dedi o zamana hiç bir sıkıntın kalmaz iştahında açılır dedi soya sütünü sordum bi bilgim yok dedi aranızda kullanan varmı arkadaşlar
bende çok kararsızm nasıl olck bilmiyorm çalışmadan yapamam amabebegımıde bırakamm bakack bıtek kayınvalide varrr ben en iyisi işten cıkayım dıyorm neolck yaa özle şirkette çalşmk ne kötü
uklacım umarım herşey istediğin şekilde olur:Saruboceq:üzüldüm valla
amin canım saol, valla eşim kombi dersem markaya gerek kalmaz belki ssanırım bilirsin ismini bilindik bi firma şimdi burda yazsam ismini belki uygun olmaz o firmanın inşaat firmasında çalışıyordu 11 yıl olmuştu teklif ve ihale departmanında, ihalelere hazırlanıyorlardı evrak işleri devletteki resmi evraklar felan sunumlarının yapılması ıso belgelerinin hazırlanması vs. odtü ve marmarada okudu ingilizceyi ve osmanlıcası varinşallah bebeğin uğurlu gelir de eşin iş bulur
bu arada eşinin mesleği ne?? belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar buradan da
köydeki kadınlar bebişlerini sırtlarına bağlayıp öyle tarlaya giderlermiş
benimki bi tembel bi tembel çok farkı bi yaşam tarzı var gece sabaha karşı yatar öğleden sonra 2 3 gibi kalkar sonra görümcemle beraber kahvaltıya otururlar 1,5 2 saat sürer o kahvaltı ne yemek yapar ne sabah kocasını kaldırır herkes kendi işini kendi yapıyo sen şanslısın
köydeki kadınlar bebişlerini sırtlarına bağlayıp öyle tarlaya giderlermiş
gözün aydın canım.ben hamile kaldığımdan beri içiyorum soya sütü sadesi güzel diill çikolatalısı ve vanilyalısı var onların tadı güzel.açtıktan sonra 5 gün içinde tüketmen gerekiyo ve zaten içiyosun 5 güne kadar
inşallah canım valla çok zor bir durum...
amin canım saol, valla eşim kombi dersem markaya gerek kalmaz belki ssanırım bilirsin ismini bilindik bi firma şimdi burda yazsam ismini belki uygun olmaz o firmanın inşaat firmasında çalışıyordu 11 yıl olmuştu teklif ve ihale departmanında, ihalelere hazırlanıyorlardı evrak işleri devletteki resmi evraklar felan sunumlarının yapılması ıso belgelerinin hazırlanması vs. odtü ve marmarada okudu ingilizceyi ve osmanlıcası var
daha önce ykb de de çalışmış, 3 yılda kültür aş de, illa aynı olması gerekmiyor tabi inşaat firmalarında iş bulmak çok zor
valla bu aralar ne olsa değerlendiriyor... aklınızda olursa sevinirim..
kaydirigubbakcemile3ay bi alemsinn o amaçla söylemedim yaao zaman bebiş bize bir çiftlik al hepimiz bebekleri sırtımıza bağlayalım orada çalışalım
ne dersin vereliniortak
kaydirigubbakcemile3ay bi alemsinn o amaçla söylemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?