2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi ama kimse bana yorum yapmadı zaten canım çok sıkkın kilo veriyorum diye sizde yanlız bırakmayın beni ya

benim ablam öğretmen kağan doğmadan önce 3 aylık izin sonre bir 3 ayrdaha tm 1,5 yıl gitmedi maaşınıda tıkır tıkır aldı ablam sonra ders proğramını düzeltti haftanın 2 günü gidiyor oda yarım gün

hadi ama kimse bana yorum yapmadı zaten canım çok sıkkın kilo veriyorum diye sizde yanlız bırakmayın beni ya

bende 1 kilo vermişim canım boşver kiloyu sıkıntı yapma bebeğin sağlıklı bir şekilde qelişiyorsa senin kilo alıp vermen o kadarda önemli değil canım doktorumda bana aynen bu şekil söyledi o yüzden rahatım..:1hug:

zaten kayınvaldeme güvenmesem hiç çalışmayı düşünmezdim
şükür ondan yana sıkıntım yok

benimki bi tembel bi tembel çok farkı bi yaşam tarzı var gece sabaha karşı yatar öğleden sonra 2 3 gibi kalkar sonra görümcemle beraber kahvaltıya otururlar 1,5 2 saat sürer o kahvaltı ne yemek yapar ne sabah kocasını kaldırır herkes kendi işini kendi yapıyo sen şanslısın

gözün aydın canım.ben hamile kaldığımdan beri içiyorum soya sütü sadesi güzel diill çikolatalısı ve vanilyalısı var onların tadı güzel.açtıktan sonra 5 gün içinde tüketmen gerekiyo ve zaten içiyosun 5 güne kadar

bende çok kararsızm nasıl olck bilmiyorm çalışmadan yapamam ama bebegımıde bırakamm bakack bıtek kayınvalide varrr ben en iyisi işten cıkayım dıyorm neolck yaa özle şirkette çalşmk ne kötü

daha 3 ayını yeni doldurdun bu aralar kilo verirsin ama bundan sonra alırsın gibi geliyor bana.
artık kusmalarda duracak. eski komşum hamileyken 10 kilo vermişti düşün.
ama şimdi topaç gibi kızı var.

köydeki kadınlar bebişlerini sırtlarına bağlayıp öyle tarlaya giderlermiş

evet çok kötü bebeği bırakıp gelmek çok zor ama evde kalıpda sıkıntı çekmekte zor Allah yardımcımız olsun

uklacım umarım herşey istediğin şekilde olur:Saruboceq:üzüldüm valla

inşallah canım valla çok zor bir durum...
inşallah bebeğin uğurlu gelir de eşin iş bulur
bu arada eşinin mesleği ne?? belki yardımcı olacak arkadaşlar çıkar buradan da
amin canım saol, valla eşim kombi dersem markaya gerek kalmaz belki ssanırım bilirsin ismini bilindik bi firma şimdi burda yazsam ismini belki uygun olmaz o firmanın inşaat firmasında çalışıyordu 11 yıl olmuştu teklif ve ihale departmanında, ihalelere hazırlanıyorlardı evrak işleri devletteki resmi evraklar felan sunumlarının yapılması ıso belgelerinin hazırlanması vs. odtü ve marmarada okudu ingilizceyi ve osmanlıcası var
daha önce ykb de de çalışmış, 3 yılda kültür aş de, illa aynı olması gerekmiyor tabi inşaat firmalarında iş bulmak çok zor
valla bu aralar ne olsa değerlendiriyor... aklınızda olursa sevinirim..

kişilik meselesi aslında
bide benim kayınvaldem çok hareketlidir, dinçtir, 60 küsür yaşında ama hiç göstermez
50 lilerinde gibi

konu bebek olunca tüm anneler hassas tabi bu konuda dilerim herkes bir çıkış yolu bulur

neymiş bu soya sütü mrk ettım bilmiyorm hoş ben norml sütü bile göremeye dayanamıyrm midem cok bulanyr

inşallah dediğiniz gibi olur çünkü toplam 7 kilo oldu yani beni gören hamile değilde hasta zannediyo

hımm inşaat işinde çalıştı demek . neyse aklımızda olsun da ne olur ne olmaz.
inşallah gönlüne göre bir iş bulur.

canım ben soya sütünü aradım bugün bulamadım sen nerdden alıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…