2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yengemde hemşire canım devlet hastanesinde nöbetleri çok feciydi biliyorum canım...

valla bende heççç öle bi reklam yok yaww

niye be sohbet ede ede çapa yaparız soğanı kırıp ayranla içeriz.
organik yaşam hem de
farmville uğraşacağımıza gerçeğini yaparızdelikafadulden

valla en mantıklısı her iş yerinde bir kreşş olmalı birgün başbakan olursam bu konuyu söz değerlendiricamm:lepi:

kıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cok mutluyummmmmmmhihoyyyt

kıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:teytey::teytey::teytey::teytey: gözün aydın birtanem

gözün aydın canım çok sevindim ben bugün gittim ama erken henüz cinsiyet için dedi

neymiş bu soya sütü mrk ettım bilmiyorm hoş ben norml sütü bile göremeye dayanamıyrm midem cok bulanyr

canım kutusunun üzerinde soya içeceği yazıyor alpro soya yazıyor zaten çok fazla marka seçeneği yok ithal hepsi kalsiyum ve b vit zengin bi içecek tadi güzel sıcak çikolatanın soğuk olanını düşün öle işte

gözn aydn allh saglık versin

heh bu 3. oğluşumuz topikimizdeeee
gözün aydın canımmmma.s.

kızlar doktorunuz randevuları ne sıklıkla veriyo beni bi dahaki 5 hafta sonra çok uzun değilmi

kızlar ben çok acıktımm bişeyelr yiyip qeliommmmmmmmmmmm
tubicik senin adına çok sevindim tatlım

canım ben soya sütünü aradım bugün bulamadım sen nerdden alıyosun

büyük marketlerde var canım kipa vs süt reyonunda çok fazla bulundurmuyorlar reyonda en büyük markette bile 7_8 tane görüyosun ama görevlilere sor onlar reyonda yoksa bile depodan getiriyo

canım bana 1 ay sonra gel dedi yani ocak ilk hafta ama ben bu ayın 15 de yani salı günü gidicam belki memlekete gideriz izin var mı diye sorucam

gözün aydın canım, hayırlı bir evlat olur inşallah alkisalkisalkis

hadi hayırlı olsun. vatanına milletine anasına babasına hayırlı evlat olsun
ömrü uzun düğünü güzün olsun:dance::dance:

kızlar doktorunuz randevuları ne sıklıkla veriyo beni bi dahaki 5 hafta sonra çok uzun değilmi

bende en uzun arayı bana veriyor sanıyordum
bi aksilik olmadıkça beni hep 4 haftada bir çağırıyor çok zor geçiyor

valla ben kendi dr bundan tam bir ay önce gittim ama arada 2 kere 2 li test için hastaneye gittim orda görüdüm bebişimi p.tesi randevum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…