benim yengemde hemşire canım devlet hastanesinde nöbetleri çok feciydi biliyorum canım...uklacım ben devlette çalışıyorum 8 senelik hemşireyim inan hiç rahat diill çalışma şartlarımız ben son bir aydır rahatım biraz oda gündüzleri şuanda çalıştığım yerdeki arkadaş raporlu uzun zamandır onun için ben bakıyorum ama gündüz burda çalışıyorum burdan akşam çıkıp yataklı birimlere geçip ordada gece nöbetine kalıyorum sabaha kadar tek başına birsürü hasta nöbetlerimi kadın doğum servisinde tutuyorum yani bakıyorum hamile bulantısı var hastaneye yatmış e bende hamileyim benimde bulantım var ve 24 saattir ayaktayım bu kimsenin umrunda olmuyo.öğretmen arkadaşım var o çok memnun öğleden sonra gidiyo 2 derse giriyo akşam evde hafta sonlarıda evde benim ne bayram tatilim var ne hafta sonum 24 saat nöbet tutuyorum habire onun doğumu yaz tatiliyle birleşiyor zaten uzun zaman gitmicek okula oooff offf çocuğumu öğretmen yapcam
valla bende heççç öle bi reklam yok yawwbak üstte..
yağ yakıcı
inceltici
sıkılaştırıcı
ayda 10-12 kilo verin qibi şeyler yazıo yanında ..
ayrıca yeni sayfaya qeçtiğimizde ilk mesajın hemen yanındada var bi tane
mesela senin bu mesajının yanında duurooooooooooo
ıyyyyyyyy :roflol: -tatlicadiarzu-
niye be sohbet ede ede çapa yaparız soğanı kırıp ayranla içeriz.
organik yaşam hem de
farmville uğraşacağımıza gerçeğini yaparızdelikafadulden
kıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cok mutluyummmmmmmhihoyyyt
benim yengemde hemşire canım devlet hastanesinde nöbetleri çok feciydi biliyorum canım...
neymiş bu soya sütü mrk ettımbilmiyorm hoş ben norml sütü bile göremeye dayanamıyrm midem cok bulanyr
kıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
heh bu 3. oğluşumuz topikimizdeeeekıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canım ben soya sütünü aradım bugün bulamadım sen nerdden alıyosun
kızlar doktorunuz randevuları ne sıklıkla veriyo beni bi dahaki 5 hafta sonra çok uzun değilmi
valla ben kendi dr bundan tam bir ay önce gittim ama arada 2 kere 2 li test için hastaneye gittim orda görüdüm bebişimi p.tesi randevum ...kızlar doktorunuz randevuları ne sıklıkla veriyo beni bi dahaki 5 hafta sonra çok uzun değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?