2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doktorunuz randevuları ne sıklıkla veriyo beni bi dahaki 5 hafta sonra çok uzun değilmi

bence normal hasta deilizki sıksık doktora gidelim ztn çok fazla ultrasona girmekde iyi deil diye biliyorm

kıslarrrr hastaneden gerliyorummmmmmm bebişimi gördümmmmm herseyi cok saglıklı veeeeeeeeeee oglusum olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

cok mutluyummmmmmmhihoyyyt

gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle gelsin

soya sütü dediğnzmi bulantıya iyi geliyor kızlar

neyse kızlar ben çıkıyorum yemek filan yapıcam daha akşam görüşürüz inşallah öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi

bu arada hala bulantıları devam eden varmı?

bennn, sabahları kesin oluyor birde öğlan yemekten sonraaa asla wc ye gidemiyorummm

kızlar az önce ofise 2 bayan geldi
adımı söylediler sizmisiniiz diye evet dedim
biz anne çocuk sağlığı merkezinden geliyoruz dediler
domuz gribi aşısı için bir form vardı bir sürü soru sordular
kaçıncı gebelik ilk gebelik yaşı oğlumun yaşı kan grubu bir sürü ıvır zıvır
bende aşı olmayı düşünmüyorum dedim
siz bi doktorunuza tekrar danışın dedi
yarın bize uğrayın bebeğin kalp atışlarını dinleyelim tansiyonunuza kilonuza filan bakarız dediler
sizi her konuda yönlediririz . ne zaman hangi aşıyı olmanız lazım hangi testler ne zaman yapılıyo takip eder bilgilendiriz dediler. şaşırdım yani beni nerden buldunuz dedim bilgisayardan çıkıyor dediler. ilginç şaştım valla
uzun oldu kusura bakmayın

tubiciğim canım gözün aydın
rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah

canım çalışma kartlarına baktın mı lmaz:

kızlar bende saatlerdir pc başındayım heryerim tutuldu
çıkayımda uzanayım biraz :hulya:

evet benimde bulantılarım devam ediyor dktrum 18, haftaya kadar kaybolur dedi bence bu gidişle 40 haftayı tamamlıycam:sinifsinif:

ofyaaaa çok kötü ben tam azaldı sanmıstımkı yıne bulanyr cıkartıyrm en kotusu cıkarnca bidaha o şeyi görmek adını bile duymk ıstemyrmm böle nasıl gitck hamılelık hadı 3 ay bebek kendını korur dedılr ama 3 aydn sonra nasıl onavitamn vercm bebişimee yazk en cok:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…