Benimde çarpıntım var zannediyorum resmen kalp atışlarımı hissetmeye başlıyorum öyle olunca hemen nabzımı ölçüyorum yada tansiyonumu ama hep normal çıkıyor. Çarşamba günü sordum doktora çarpıntım var sanıyorum ama nabzım hep normal çıkıyo diye. Oda hamilelikte böyle şeyler olur hassas olduğunuz için kalp atışlarınızı hissetmeye başlıyosunuz ama esasında o sırada bi hızlanma yok normalde duymadığınız için size çarpıntı gibi geliyodur takma kafana ama tansiyonunu ölçtürmek doğru bişey sık sık ölçtür dedi. Sende böyle durumlarda tansiyonuna ve nabzına baktır şekerim. Ama görüceksin ikiside normal çıkıcakkızlar benımde çarpıntım oluyor yaaaa sizdede oluyormu kasık agrm olyr arada ama normldır dıye dusnyrm ama carpntım ılerlermı acaba
gunde 1 kere falan denk gelebılıyor
bu arada patronum benı ısten cıkarmaktan vazgectı. bı ıthalat ıhracat fırması musterımız var onların ıslerı yogunlasıyormus naklıyat polıcesınıde buda en ıyı ben kesıyorum. tam zamanında hamıle kaldın o sırket ıslerı buyutmus sadece naklıyat ıcın ayrıca bı eleman lazım dedı. sen bızı ıdare edebıldıgın yere kadar et bı kısıyı daha alırız dedi.. bende bısey demedım ıyı bakalım dedım..
Benimde çarpıntım var zannediyorum resmen kalp atışlarımı hissetmeye başlıyorum öyle olunca hemen nabzımı ölçüyorum yada tansiyonumu ama hep normal çıkıyor. Çarşamba günü sordum doktora çarpıntım var sanıyorum ama nabzım hep normal çıkıyo diye. Oda hamilelikte böyle şeyler olur hassas olduğunuz için kalp atışlarınızı hissetmeye başlıyosunuz ama esasında o sırada bi hızlanma yok normalde duymadığınız için size çarpıntı gibi geliyodur takma kafana ama tansiyonunu ölçtürmek doğru bişey sık sık ölçtür dedi. Sende böyle durumlarda tansiyonuna ve nabzına baktır şekerim. Ama görüceksin ikiside normal çıkıcak
Bayıldım, süper bir doktor, 2 saat uğraştı adamcağız, çok ayrıntılı bilgi veriyor, onunla bir sonraki randevumuz 22.haftaya geliyor.
ben sana demiştim çok şeker diye valla 10 kere hamile kalsam hepsinde rıza beye giderim.
Bana kızıyo az soru soruyorum ve aklıma gelenleri yazmıyorum diye çok detaycı ama hiç pimpirikli değil insanı rahatlatıyor.senin sonuçlarınada çok sevindim bu arada şimdi hayırlısıyla 22 . Haftaki sonuçlarımızda güzel çıkar inşallah.
kalp atışım 100 un ustunede cıkıyor mutlaka bakıyrm
kızlar şimdi ikili test sonucumu aldım geldim hemen size yazıyorum
fB-hcg = 42.8 1.08 DÜZELTİLMİŞ MoM
PAPP-A = 1.58 1.02 DÜZELTİLMİŞ MoM
NT = 1.6
KOMBİNE RİSK : <1:10000 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA
İKİLİ TEST : 1:3538 CUT OFF DEĞERİNİN ALTINDA
YAŞ RİSKİ : 1:640
TRİSOMY 18 + NT <1:10000 CUT OFF DEĞERİN ALTINDA
değerin altında olmasımı iyiydi üstünde mi kızlar yorumlayabilirseniz sevinirim
ben sana demiştim çok şeker diye valla 10 kere hamile kalsam hepsinde rıza beye giderim.
bana kızıyo az soru soruyorum ve aklıma gelenleri yazmıyorum diye çok detaycı ama hiç pimpirikli değil insanı rahatlatıyor.senin sonuçlarınada çok sevindim bu arada şimdi hayırlısıyla 22 . haftaki sonuçlarımızda güzel çıkar inşallah.
SAOL CANIMMMM ÇOK TEŞEKKÜRLERkızlar bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.ukla senin de hamile olduğunu gördüm canım çok sevindim.seni de başka topiklerden tanıyordum canım hayırlı olsun bebişin...
casper testte negatif yazmıyormu ayrıca
altında olması canım . Senin yaşındaki ve senin değerlerine sahip 640 gebeden birinde dovn sendromu görülüyormuş ama sendeki risk 10.000 de 1 miş yani oldukça düşük bir değer
günaydın kızlar bugün hiç iyi diilim sanki midem ağzımda çok bulanıyo midem durdu durdu geçmesi gereken tarihtemi başladı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?