2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu haftalar normalmi bilmem göbüş büyüyo kızımda böle olmamıştım hiç hakkaten her hamileliği deişik geçiyo insanın

bende oğlumda olmamıstım ama onu doguralı 11 yıl oluyor :) karnım oğlumda hiç yoktu bunda çıkıo sanki göbek kıyafetlerim belden olmaz oldu.

ahh ahh yiyince de keske yemesem bu kdr diyorsun valla..
ben saat başı acıkıyorum ya buda korkunc bişi..

OLSUN SUREKLI BULANTI VE CIKARMAKTN IYDR DAHA VITAMINLERIME BASLAYAMADM BULANTILRDN BEBEGIME YAZIK DIILMI HIC VİTAMN ALAMYORsenağlamasenağlamasenağlama

valla kızlar benim eşim ben yiyeyim diye elinden geleni yapıyo kendi hiç bişey istemiyo aşkım benim ya sabah işe giderken muzun üstüne yazı yazmış aşkım seni çok seviyorum sabah bunu ye tamammı diye

eskidende böyle olsa hadi dicem bizimki yeni başladı gebelik psikozunamı giriyo ne

ay ne bilim biraz önce aklıma geldide yazim dedim yine sinirlenince söylim dedim sizede

canım benim eşimde aynıydı şimdi demeden bişey yapmıcak nerdeyse :) kocalara ne olduysa artık zamanla anlıcaz dert etme

OLSUN SUREKLI BULANTI VE CIKARMAKTN IYDR DAHA VITAMINLERIME BASLAYAMADM BULANTILRDN BEBEGIME YAZIK DIILMI HIC VİTAMN ALAMYORsenağlamasenağlamasenağlama

yazık olmaz olurmu bende başlayamadım ama bu gece alıcam valla gece içnce sabaha geçer diye düşünüyorum yazık bebişşlere ya açlar sürekli

alıyodur canım o alıyodurr.. sömürüyodur seni merak etme

takma kafana, direk söle ozaman gel şunlarıda sen hazırlada azcık ben dinleneyim yoruldum diye. valla ben söylüyorum çayını felan kendi demliyo ben kendi istediğimi alıyorum, meyve felansa getirip yanında soyuyorum çok üşeniyorsam sen yap diyorum..

WALLA BENDE SÖLÜYORUM UTUSUNU BİLE KENDI YAPIYOR CUNKU İŞTEN EVE GİTTGMDE AYAKKTA DURAMAZ HALDE OLUYORM ODA SIMDILK SOLENMEDN YAPIYOR HERSEYI BANA BILE HIZMET EDIYOR SADECE BEN AGLYIP ZIRLYNCA BIDE YEMEYINCE SENI BIDAHA HAMILE BIRAKMICM DIYOR:):):)kaydirigubbakcemile2

yaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı
sayfadayken F5 e bas canım sayfan direk yenilenir

valla kızlar benim eşim ben yiyeyim diye elinden geleni yapıyo kendi hiç bişey istemiyo aşkım benim ya sabah işe giderken muzun üstüne yazı yazmış aşkım seni çok seviyorum sabah bunu ye tamammı diye
benimkiden geceden bana soruyo hengi meyvelerden koyayım çantana diye
birde akşam dönünce şunları yedim diye sayıyorum kafamçokkarıştı

kızlar hani güneşimin şu yazma özürü var ya
kızzzz sakın kusura bakma ha
aslında uzun bir cümle yazın ve kesinlikle ünlü harfleri kullanmayın
göreceksiniz okunmasında bir sorun olmuyor
ne yazıldığı rahatlıkla anlaşılıypr
bunu bir arkadaş yapmıştı bana
gayet düzgün bir şekilde okumuştum
bilginize..........

kızlar valla her yazıya bende bende diye cevap vermek istiyorum . Bu aralar ben yiyeceklerimi kimseyle paylaşmaktan hoşlanmıyorum ödüm kopuyo mesela meyve falan yerken bi lokma isteyecekler diye :)

Benim kocişde dün akşam gözlerimi yaşarttı 4 senedir birlikte yaşıyoruz 1,5 yıldır evliyiz ilk defa dün gece ben söylemeden ve hiçbirşeyin yerini sormadan bulaşık makinesini boşaltı. Kocama kacaman alkış yolluyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…