bu haftalar normalmi bilmem göbüş büyüyo kızımda böle olmamıştım hiç hakkaten her hamileliği deişik geçiyo insanın
ahh ahh yiyince de keske yemesem bu kdr diyorsun valla..
ben saat başı acıkıyorum ya buda korkunc bişi..
eskidende böyle olsa hadi dicem bizimki yeni başladı gebelik psikozunamı giriyo ne
ay ne bilim biraz önce aklıma geldide yazim dedim yine sinirlenince söylim dedim sizede
OLSUN SUREKLI BULANTI VE CIKARMAKTN IYDR DAHA VITAMINLERIME BASLAYAMADM BULANTILRDN BEBEGIME YAZIK DIILMI HIC VİTAMN ALAMYORsenağlamasenağlamasenağlama
alıyodur canım o alıyodurr.. sömürüyodur seni merak etmeOLSUN SUREKLI BULANTI VE CIKARMAKTN IYDR DAHA VITAMINLERIME BASLAYAMADM BULANTILRDN BEBEGIME YAZIK DIILMI HIC VİTAMN ALAMYORsenağlamasenağlamasenağlama
bende oğlumda olmamıstım ama onu doguralı 11 yıl oluyor :) karnım oğlumda hiç yoktu bunda çıkıo sanki göbek kıyafetlerim belden olmaz oldu.
ben sana yakınım.her türlü kısır kabulümdür kaydirigubbakcemile3
olur canım bi gün buluşalım tanışalım seninle.... bu arada senin ev ne tarafta? biz gümüşlerde oturuyoruz ama uygun bir ev arıyoruz bulursak taşınacağız inşallah bebiş iyice büyümeden..
ya kızlar dün akşam sinir oldum kocama belim ağrıyo biliyo işten gittim ütü yaptım onun ütülerini yemek yedik eve geçtik kahve istedi içmek için yaptım bizimki uzanıyo bu arada ben mutfakta bişilerle uğraşıyorum işte kuru yemiş falan hazırlıyorum içerden bana sesleniyo bırak hayatım yaa gel film izleyelim bunları kim getirecekte yiyeceksek artık sonrada meyve istedi e hazırlarmısın hayatım ay sinir oldum hiç bişi demedim hadi farkettirmeyeyim dedim çünkü hiç böyle diildi hamile kalmadan önce bile bişi ben yapıyorsam başka bişi mutlaka o yapardı gerçi ufak tefek şeyler bunlar ama yinede yardım ederdi adama bişiler oldu gebelik yaramadı yada ne bilim ben bişimi deniyo acaba üzerimde hiç anlamadım
kanı alan kişiye bağlı canım aslında elbette morarmamalı
o zaman bu hemşirede vardı bişiyler bide 3 tüp kan aldı yaa... gözüm görmesin bi daha onuklava:
seve seve çokta güzel yapar annemben sana yakınım.her türlü kısır kabulümdür kaydirigubbakcemile3
bakalım artık bu akşamda bakcak gözlemlicem şöyle bicanım benim eşimde aynıydı şimdi demeden bişey yapmıcak nerdeyse :) kocalara ne olduysa artık zamanla anlıcaz dert etme
yaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı
bende aynı şekilde görüyorum yeni sayfayı
takma kafana, direk söle ozaman gel şunlarıda sen hazırlada azcık ben dinleneyim yoruldum diye. valla ben söylüyorum çayını felan kendi demliyo ben kendi istediğimi alıyorum, meyve felansa getirip yanında soyuyorum çok üşeniyorsam sen yap diyorum..
seve seve çokta güzel yapar annem
bakalım artık bu akşamda bakcak gözlemlicem şöyle bi
bende aynı şekilde görüyorum yeni sayfayı
canım sayfayı yenilemen gerekiyor yeni yazıları görmek için. ya mouse ile sağ tuş yap yenile de, yada kısaca F5 tuşuna bas
alıyodur canım o alıyodurr.. sömürüyodur seni merak etme
sayfadayken F5 e bas canım sayfan direk yenileniryaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı
benimkiden geceden bana soruyo hengi meyvelerden koyayım çantana diyevalla kızlar benim eşim ben yiyeyim diye elinden geleni yapıyo kendi hiç bişey istemiyo aşkım benim ya sabah işe giderken muzun üstüne yazı yazmış aşkım seni çok seviyorum sabah bunu ye tamammı diye
olur canım bi gün buluşalım tanışalım seninle.... bu arada senin ev ne tarafta? biz gümüşlerde oturuyoruz ama uygun bir ev arıyoruz bulursak taşınacağız inşallah bebiş iyice büyümeden..
gümüşler nerdeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?