2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beni de listeye eklermısınız? Daemon a mesaj yollamak ıstedım ama henuz boyle bır hakka sahıp degılmısım :)
sat 10 eylul
hamıle kaldıgım kılo:53
yas:30

sevra benim eşim de öyle ya
sinir oluyorum bazen
anam ben mi hamileyim o mu belli değil

az önce hazır kekler var ya dankekin fln.. büyük olanlardan..
onların yarısını yedim.. akannehir
diğer dilimleri de buradakilere verdim ama onlarda da gözüm kaldı :kedi:

Beni de listeye eklermısınız? Daemon a mesaj yollamak ıstedım ama henuz boyle bır hakka sahıp degılmısım :)
sat 10 eylul
hamıle kaldıgım kılo:53
yas:30

eklerım canımm hemen..

sevracım belkıde sen falza alıngansın olabılır mı? benım esımde normalde bana yardım eder kı halada edıyor aslında ama benden bısey ıstedıgınde artık zoruma gıdıyo. sımdı aradı gecen gun ırmık helvası ıstemıstım ama unuttun bugun yaaprsın artık dedı bende sınırlendım adamcagızın suratına kapattım telefonu halbukı ne var bunda...

esmerın kısırları benımdır benım olacak kımseye yar etmem

ya birde dün akşam o işten gelmeden aradım dondurma istedim mc donaldstan al dedim yani eve geliş yolunu 25 dk kadar uzatır bu durum biraz ters tarafta kalıyo m.c.ama sonuçta altında araba yağmurda yürümüyorya akşam bana şey dio e ben senin bir dediğini iki etmiyorum bak dondurma dedin hemen getirdim lütfen sende duyarlı ol ya sanki çok bişi yapmış dondurma getirmiş altı üstü gerçi duyarlı ol falan dediği konuda haklı akşamları 3 nefes sigara içiyorum bunu istemiyo ama verdiği örneğe takıldım kaldım hiç bişi istemedim hamile kaldım kalalı rahatsız olmasın dedim hoş canımda bişi istemedi amaaaa bu gece yarısı kumpir isticek canım hissediyorum artık nerden bulur bilmem kötükedihüso

bu haftalar normalmi bilmem göbüş büyüyo kızımda böle olmamıştım hiç hakkaten her hamileliği deişik geçiyo insanın

benim de birden pörtledi 1-2 haftadır. 2.ler çabuk çıkıyormuş.

bu arada ben artık 1 saat erken çıkıyorum kızlar. hamişler ssk kanununa göre7,5 saat çalışıyormuş yaa. bizim ik'ya sordum bööle bişi var mı diye. var erken çıkmanız lazım dediler. o zaman "hadi canım dedim bölüm müdürümü bilgilendirin bi zahmet" akşam küçük müdür geldi şekero hanım erken çıkabilirsiniz diye hehe, mutluyum oğlumla 1 saat fazla vakit geçirebilicem hehe

anova cığım geçen yaz bir kan verdim
yine gebelik için di tabi negatif çıkmıştı o
sorma tam 1 hafta kolumu sakladım milletten
morfin mi almış diyecekler diye
hava sıck uzun kolda gi,yilmiyor
hemde sızlıyodu valla mosmor ne kelime
resmen çürümüştü kolum
o hemşirenin salaklığından damarı tam bulmadan alıyorlar kanı
ondan oluyorr

az önce hazır kekler var ya dankekin fln.. büyük olanlardan..
onların yarısını yedim.. akannehir
diğer dilimleri de buradakilere verdim ama onlarda da gözüm kaldı :kedi:

MAŞALLAH DE YA KENDINE NAZAR DEGDIRCEN ALLAHIM BENDE BÖLE DELİGİBİYEMEK İSTİYORUM DOYA DOYAAAA(kaydirigubbakcemile3

yaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı

ohhhhh maşallah çik tabi valla tüm haklarını kullan
çünkü hamile kalana kadar onlar bizi kullandı şimdi sıra bizde

daemon canım amma havva ya soktun kız beni
bak özgeyle archimim kreş açacakmış
bizde kısırcı mı açsak neeee

MAŞALLAH DE YA KENDINE NAZAR DEGDIRCEN ALLAHIM BENDE BÖLE DELİGİBİYEMEK İSTİYORUM DOYA DOYAAAA(kaydirigubbakcemile3

ahh ahh yiyince de keske yemesem bu kdr diyorsun valla..
ben saat başı acıkıyorum ya buda korkunc bişi..

sevra benim eşim de öyle ya
sinir oluyorum bazen
anam ben mi hamileyim o mu belli değil
eskidende böyle olsa hadi dicem bizimki yeni başladı gebelik psikozunamı giriyo ne

ay ne bilim biraz önce aklıma geldide yazim dedim yine sinirlenince söylim dedim sizede

yaa kızlar ben bu sayfada kalınca yenı msjları goremıyorum ancak sayfadan cıkıp tekrar gırmem gerekıyo sızede aynısımı oluyo yada varmı bunun bır yontemıı

valla ben mouse nin sağ tuşunu tıklayıp tazele diyorum yenileniyo

12+5 canım doktor 2 hafta sonra bir şeyin kalmaz diyo ama bana bi ömür sürecekmiş gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…