- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #13.961
evet ama ben 2 yıldır denizlide yaşıyorum.. sürekli gelip gidiyorum işte izmire hatta nasipse yılbaşında geleceğim..
aynen valla bende ayaz yada yagız dedım erkek olursa
annemle babam ne o öle bırı cok soguk bebek adı gıbı
buz gıbı olur dıolar.yagız a da aynen senın dedıgın gıbı at adı deyılmıydı o dedıler.:umursamaz:
ayy valla içimizi rahatlattın yaaa çok saol canımmmmyerimsenibenCANIM HİÇ MORALİNİZİ BOZMAYIN AYNI DURUMU YAŞADIM DIŞ GEBELİKTEN ŞÜPHELENDİLER BENİMDE REGLMİ 3 GÜN GEÇMİŞTİ VE DEĞERİM 67.6 YDI DR.ŞAŞIRMIŞTI VE ULTRASONDADA KESEYİ GÖREMEYİNCE KESİNLİKLE DIŞ GEBELİK DENİLDİ. İKİ HAFTA DAHA GEÇİRDİK KESE GÖRÜNMEDEN VE EN SONUNDA KESEMİZ BELİRDİ .ÜZMEYİN KENDİNİZİ AYNI YAŞADIĞIM DURUM BU BENDE ÇOK ÜZÜLDÜMMM AMA DR.LAR EN KÖTÜ İHTİMALİ DEĞERLENDİRİRLER HER ZAMAN
BEN HİÇ SANMIYORUM DIŞ GEBELİK OLDUĞUNU HAYIRLISI OLSUN HAKKINDA İNŞALLAHHHHHH VE HİÇ ÜZÜLMESİNNNNlmaz:
aynen valla bende ayaz yada yagız dedım erkek olursa
annemle babam ne o öle bırı cok soguk bebek adı gıbı
buz gıbı olur dıolar.yagız a da aynen senın dedıgın gıbı at adı deyılmıydı o dedıler.:umursamaz:
ayy valla içimizi rahatlattın yaaa çok saol canımmmmyerimseniben
burdayımmm delikafaduldenbugün özge yok mu?? daemon da rahatsızdı ondan da ses yok merak ettim.
ahh burdayım anacıımm..Özge nerde yaaaa İŞİmİ youndur nedır bugun ztn kız bıktı İŞten Özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bana çin takviminde erkek çıktı ama , bakalım daha belli değil bizimkinin cinsiyeti
ali ismi de içimde ukde kaldı, ahh baba yaa adını niye ali koymuşlar ki. bana mani oldun şimdi :sinifsinif:
:roflol::roflol:
yoktur kurban yerimseniben
aa valla ya kendi derdime düştüm ikiz gız gardaşımı unuttum
kesin 9 katları tırtıklıyodur masa altlarında az sonra gelir sırnaşık şey
archimim ikiz kız gardaşın nerde
gözükmüyo bu gün
gelinnnnnnnn nerdesin kızzzzzzzzzzzzzz
KIZLAR BİRŞEYYY SORCAM BEN BENİM BEBİŞİN OLDUĞU YERDE ARASIRA YANMA AĞRI TARZI BİRŞEY OLUYOR CANIM YANIYORRRRRRRR
KIZLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YAZSINNNNNkafamçokkarıştı
KIZLAR BİRŞEYYY SORCAM BEN BENİM BEBİŞİN OLDUĞU YERDE ARASIRA YANMA AĞRI TARZI BİRŞEY OLUYOR CANIM YANIYORRRRRRRR
Bazen bende de hafif ağrı oluyor..Ama kısa kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?