bende sancı hissediyorumm .
Canım tam bebeğin nerde olduğunu bilmiyorum ama, kasıkla göbek arasındaki bölgede arasıra bende de yanma oluyor. Ama sonra geçtiği içn pek önemsemiyorum. Bebek kendine yer edinmeye çalışıyor, diğer organlara da baskı yaptığı için olabilir diye düşünüyorum.
HERKEZİN FARKLI DEMEKKKİİİİ :bbo:
kızlar günaydın bebişiniz geldi valla direk daldım geçmişi okumadım
ozasfa ankaralımısın sen de..gördüğüm ikinci ankaralısın..kimse yok ankaradan yaa....
kızlar sızce MEHRİ ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce
kızlar bunlar iyigünlermizz. bakalım nelerle karşılaşcazzz ayy hamile olduğum günden beri herşeyden korkar oldummm nedensee. ama şöyle bir baktığımızda en güzel ayda doğurcazz kocam nisanda ben mayıs kismetse bebiş haziran:))))))))
kızlar bunlar iyigünlermizz. bakalım nelerle karşılaşcazzz ayy hamile olduğum günden beri herşeyden korkar oldummm nedensee. ama şöyle bir baktığımızda en güzel ayda doğurcazz kocam nisanda ben mayıs kismetse bebiş haziran:))))))))
evet cnmm izmirliyimm ama ankarada yaşıyorummm
evet ankaradan çok yok genelde istanbullllllll izmir
Hoşeldin bebiş, naber nasılsın? Ben de seni bekliyordum sormak için. Sizin oralarda durumlar nasıl? Olaylar falan var mı?
kesinlikle katılıyorum..iyide şöyle bir durumvar her acıyı çeken sensin bu hak en çok sana ait eşinle ortak bir karar asla istemediğin birşey yaptırma göbek adı olarak koy ama yaptırma asya süper bir isim bencee tüm acıyı biz çekcez yok onun yok bunun adı aslaaa yaa
evet haziran en güzel ay..
kısmetse bizimkinin doğum tarihi de evlilik yıldönümümüze denk geliyor..
tabi günü gününe doğması çok zor ama kısmet..
bize bizim bütün özel zamanlarımız hazirandır kocişle..
haziranda sözlendik, haziranda nişanlandık ve haziranda evlendik..
insallah haziranda da bebişimiz olacak opuyorumnanaktan
mrb. canım evet var olaylar eşim habire olaylarda bugün biraz durgun burası hiç çıkmıyorum evden ancak eşim gelirse o da resmi kyafeti indirip öyle geziyor yoksa yakarlar alimallah
kesinlikle katılıyorum..
kaynanası kendi doğursun da koysun o zaman hayret birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?