2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve ortalık sakinleşir. Allah yardımcımız olsun, hep en iyisini umuyoruz.

inşallah canım bu aralar zaten şartelleri patlamış bir şekilde geziyor kimse bişey diyemiyor ben bile tırsıyorum bu aralarsenağlama

yaa valla kolay değil 9 ay taşı acılar içinde doğur neymiş ismi onlar koycak oldu yaa nezaketen fikir sorarım ama asla bildiğimden şaşmammm

tabiki bildiğinden şaşma kızım sana anne diyecek ona değil eline zaten fırsat geçmiş kendi çocuklarının ismini kuraydı seninkinden uzak kalsın

aferin kız kocana

asya ismini çok severim kızım olursa da koymayı planlıyordum
boşver kaynananın ismini senin çocuğunda kendi ismiyle yaşasın.
illa o ismi koyacak olan varsa da bir güzel doğursun koysun.

geçen gece de benim karnımda öyle bir sancı vardı, hatta uyku sersemi dedim ki adet mi olacağım.
sabah kalkınca hamile olduğum aklıma geldi ama ağrım da geçmişti sırnaşık şey

tatlı anneler hepınızı öpüyorum saolun gözrüşlerınınz ıcın ben
de hazırlanayım cıkıcam ıyı günler herkese
opuyorumnanaktan

geçen gece de benim karnımda öyle bir sancı vardı, hatta uyku sersemi dedim ki adet mi olacağım.
sabah kalkınca hamile olduğum aklıma geldi ama ağrım da geçmişti sırnaşık şey

ay allahım yine öldürdün beni gülmekten yaaa :roflol:

nerdesin gardaşım, sen gittin diye nasıl üzüldük ağladık burada biliyo musun?
kafama tülbentleri sardım geziyorum üzüntümden :roflol:
ay sorma 2 gündür tepemdeler.. işler çok yogun.. baktım size yetişemiyom kapattım ben de..
ama sonraaaa delikafadulden içimden bişilerrr özgeeee özgeeee geeeellllll dedii... geldim bir baktım ismim birçok kere zikredilmiş, çağırılmışım topikten delikafadulden

kaynanam biz küs olduğumuz zamandaa birie demişki yavrumun yavrusunun yarası yılan yavrusuu hem böyle dicek hemde şu ismi koydicekkk

kaynanam biz küs olduğumuz zamandaa birie demişki yavrumun yavrusunun yarası yılan yavrusuu hem böyle dicek hemde şu ismi koydicekkk

yaf bırakın şu kaynanaın ibiğini sıkayımklava:yemin ediyorum birgün kayınvalide olursam çocuğuma karışmıycam ya valla karışmıycam billa karışmıycam ve benim kaynanama ölümm ölümm nefret ediyorum o karıdan nefretttt

ahh benimkide bana neler yaptıııı sanki oğullarınıı aç susuz bırakıyozzz kimseden görmediği ilgiyi bizde görüyorlarr analarıda kıskanıyorr

ay kızlar ben çıkıyorum morelim çok bozuk gözyaşlarımı tutamıyorum ekranı göremiyorum az çıkamda uyuyayım uuuuuuufffffffffff

ahh benimkide bana neler yaptıııı sanki oğullarınıı aç susuz bırakıyozzz kimseden görmediği ilgiyi bizde görüyorlarr analarıda kıskanıyorr

HEHEH GELDIM KIZLARRR GECEN TUTTRDNZ PATATES DE PATATES KUMPRDE KUMPİR BARİ GİDİP BUGN YIYM DEDIM AFIYETLE:):)
EFET BU KAYNANALAR YOKMU KISKANIYORLAR:d:d
BUARADA BEBEK HABERNDEN SONRA DEGISEN KAYNVALIDE LER VAR BİDEE BZMKILER BEBEK HBAERNDN SONRA AYRI BI DEGSTILER SANRM KISKANCLK DAHADA ARTIYOR BILMYRM ARTIK:):)cokacimcoook:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

yaa evet arkadaşlar.. erkek anaları öyle olurmuş. oğullarını paylaşmak istemezlermiş..
hepsi değil tabi de çogu böyle olurmuş.. kendilerinden baska bir kadın daha seviliyor oğulları tarafından diye yaparlarmış bunu..
ay ne fena bişi yaa..
ben de öyle olacağımı hiiç zannetmiyorum.
çok şükür benim kaynanam da öyle oğlunu paylaşamayan bir insan değil.
o bakımdan sanslıyım

evet hepimiz saadet zinciri oluşturup elele tutuşup selena misali çağırdık seni.
hoşbeş aldın mı bu arada??

rahmetli babaannemin lafıdır bu da. annemin gözünün içine baka baka söylerdi bunu.
sonra da gelinlerden saygı bekliyorlarlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…