canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ve ortalık sakinleşir. Allah yardımcımız olsun, hep en iyisini umuyoruz.
yaa valla kolay değil 9 ay taşı acılar içinde doğur neymiş ismi onlar koycak oldu yaa nezaketen fikir sorarım ama asla bildiğimden şaşmammm
aferin kız kocanabenim kayınvalideme dün akşam cinsiyeti eşim söyledi direk isim yapıştırdı menderes kurun diye eşimde aynen şöyle dedi anne sakın isime karışmayın bebiş asla doğurmaz haberiniz olsun bizden getirmesi sizden sevmesi bu kadar dedi
kızlar sızce MEHRİ ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce
benim de sancılarım olmaya basladı kızlar..
böyle adet sancısı gibi..
dün akşam korktum hatta
koltukta sırtüstü uzanmıştım..
bir sancı girdi.. ay nooluyo dedim
hemen yan döndüm bacaklarımı topladım.. uyumusum o korkuyla
ay ben de geçmişe şööle bi göz attım.. daha da geriye gidemedim..
geçen gece de benim karnımda öyle bir sancı vardı, hatta uyku sersemi dedim ki adet mi olacağım.
sabah kalkınca hamile olduğum aklıma geldi ama ağrım da geçmişti sırnaşık şey
aferin kız kocana
yaa senin şu profil resmine bayılıyorumm :))))
ay sorma 2 gündür tepemdeler.. işler çok yogun.. baktım size yetişemiyom kapattım ben de..nerdesin gardaşım, sen gittin diye nasıl üzüldük ağladık burada biliyo musun?
kafama tülbentleri sardım geziyorum üzüntümden :roflol:
boşver boşver buna da şükür kızımaman ne aferini kedi olalı bir ciğer tuttu uyus şey Çok üzgünüm çoook
sana da göndereyim ama evdeki pc de o resimler.
hatta bir sürü var . akşama msj atarım
kaynanam biz küs olduğumuz zamandaa birie demişki yavrumun yavrusunun yarası yılan yavrusuu hem böyle dicek hemde şu ismi koydicekkk
kaynanam biz küs olduğumuz zamandaa birie demişki yavrumun yavrusunun yarası yılan yavrusuu hem böyle dicek hemde şu ismi koydicekkk
yaf bırakın şu kaynanaın ibiğini sıkayımklava:yemin ediyorum birgün kayınvalide olursam çocuğuma karışmıycam ya valla karışmıycam billa karışmıycam ve benim kaynanama ölümm ölümm nefret ediyorum o karıdan nefretttt
ahh benimkide bana neler yaptıııı sanki oğullarınıı aç susuz bırakıyozzz kimseden görmediği ilgiyi bizde görüyorlarr analarıda kıskanıyorr
ay sorma 2 gündür tepemdeler.. işler çok yogun.. baktım size yetişemiyom kapattım ben de..
ama sonraaaa delikafadulden içimden bişilerrr özgeeee özgeeee geeeellllll dedii... geldim bir baktım ismim birçok kere zikredilmiş, çağırılmışım topikten delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?