selam diyom ve cıkıyom kızlar dr gidiyoz dualarınız bizimle olsun kızlar ikili test için gidiyom bakalım hayırlısı gelince yazarım k.i.b
hayır şöyle bir durumvar alllah hamileliği anneye vermiş bu görevi ama cinsiyeti erkeğe vermiş yani cinsiyeti o ilk damlayla erkek belirlermiş yani erkek olursaa bu senin eşinle ilgli inş kız olurr dua edicemmm
daemon ekliyo kızlar.. şimdi yok sanırım ona özel mesaj atın isterseniz.
ama buraya 100 mesaj yazmadan özel mesaj gönderilemiyordu galiba ya
hadi canım gelir gelmez yaz haberleriselam diyom ve cıkıyom kızlar dr gidiyoz dualarınız bizimle olsun kızlar ikili test için gidiyom bakalım hayırlısı gelince yazarım k.i.b
selam diyom ve cıkıyom kızlar dr gidiyoz dualarınız bizimle olsun kızlar ikili test için gidiyom bakalım hayırlısı gelince yazarım k.i.b
yaa benimm karnımm çok şiştii resman hamile olduğumu herkez anlıyorr
otobüsde yer veriyorlarrr
cnmm sağ ol bugün üye olduğum için bilmiyorum birincisi özel msj nerden atılır ikincisi yaa ben böyle yazışıyorumyaa hep sayfayı gğncellemem gerekiyor benden sonra kim ne yazdı diyee yaptığım doğrumu yada başka yol varmı
eee süpermiş:):):1ninca::CüvCüv:
cnm çok erken değilmi ben hamile pantalonu kazağı giyorum şişkinliğimdenn(( şişko olcammm
hepimiz giyiyoruz canım merak etmecnm çok erken değilmi ben hamile pantalonu kazağı giyorum şişkinliğimdenn(( şişko olcammm
benimki de oğlumu hep yavrumun yavrusu diye seviyo. acaba lafı tamalamadan mı bırakıyoç zaten sinir oldum karı bayramdam 2 hafta önce burdaydı. dün telefonda had yılbaşı geçsinde yine geliriz diyo. istemiyorum yaa istemiyorum. bi huzur ver kadın ya... kızdım yine heee
hepimiz giyiyoruz canım merak etme
benimki de oğlumu hep yavrumun yavrusu diye seviyo. acaba lafı tamalamadan mı bırakıyoç zaten sinir oldum karı bayramdam 2 hafta önce burdaydı. dün telefonda had yılbaşı geçsinde yine geliriz diyo. istemiyorum yaa istemiyorum. bi huzur ver kadın ya... kızdım yine heee
çok çok tşk lerrrrrrrhmmm
özel mesaj, kişinin nickinin yanında yeşil ya da sarı nokta var ya.. ona tıkladıgında, kişiye özel mesaj yaz çıkar ona tıklayıp gönderebilirsin..daemonu da burada 1. sayfada bulabilirsin.
evet sürekli sayfayı refresh yapmak gerekiyor yeni yazılanları görebilmek için canım
ne kadarlık oldun sen ben 14.haftam daha bişi yok ama ben sureklı kusuyorum bulantı problemım varnormladen dahada kotu eridi göbüşüm
delikafaduldendelikafadulden
en iyi kaynana ölü kaynana diye boşuna dememişler
benimkide iyidir ama birşeye taktı mı takar. şimdi evdeki kediye taktı. neymiş ben kanama geçirmişim nedeni kedi olabilirmiş
dedim ben zaten kedi beslediğimi doktora söyledim hemde ne alakası var kanamayla kedinin. kedi benden daha çok aşılı. 1 hafta geçiyor gene aynı muhabbete başlıyoruz kaldığımız yerden.
sanki ben kediyi bebeğimden çok düşünüyormuşum gibi oluyor ama ne yapayım. ne derlerse desinler
14+2 benim ama görsenn karnım sipsivri yanlar gemişliyor hergün bebe yağı sürüyommmm
valla mehri bana mehdiyi hatırlattı erkek ismi gibi ya ne bilim ben pek beğenmedimkızlar sızce MEHRİ ısmı nasıl bır ısım benım öz kaynanam bız evlenmeden önce vefat ettıgı ıcın kızım olursa büyük ıhtımal koymak ıstıcekler hayır dersem tartısma cıkar ama ben pek begenmıyorum asya ıstıyorum .. güzel bır ısım mı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?