cnm çok erken değilmi ben hamile pantalonu kazağı giyorum şişkinliğimdenn(( şişko olcammm
bizimde uğurumuz haziranevet haziran en güzel ay..
kısmetse bizimkinin doğum tarihi de evlilik yıldönümümüze denk geliyor..
tabi günü gününe doğması çok zor ama kısmet..
bize bizim bütün özel zamanlarımız hazirandır kocişle..
haziranda sözlendik, haziranda nişanlandık ve haziranda evlendik..
insallah haziranda da bebişimiz olacak opuyorumnanaktan
aaaaaaaa süperhehe bende tık yok neyse buhaftadn sonna belkı baslar şişmeler
:uhm:
tutamıyolar çenelerini tutamıyolar. herşeyi çok biliyolar ya. ben aslında bu kadar takık değildim ama son geldiğinde çok sinir etti beni hala kinim geçmedi. kötü niyetlere sokuyo beni. "annesi falan hstalansa da ona baksa gelemese diyorum içimde sonra da töbe töbe çekiyorum" içimdeki şeytanı uyandırıyo bu kadın. kendim korktum vallakötükedihüso
14+2 benim ama görsenn karnım sipsivri yanlar gemişliyor hergün bebe yağı sürüyommmm
14+2 benim ama görsenn karnım sipsivri yanlar gemişliyor hergün bebe yağı sürüyommmm
yaa sen ne şekersin böyleee hem resim hem sennn don atlett ayy güldürdünn ben aldım bi kot beli ayarlanmalıı çok güzel zuhalden aldımm biraz uçuk ama güzel neler var bi görsenizzzzhamile pantolonu aldım ama lastiği hala büyük geliyor.
eski pantolonlarda küçük geliyor. en sonunda don atletle gezeceğim
all bende de okadar k.validem ısrarla ben senin çocuğunu kız hisediyorum diyor o dedikçe ben gıcık oluyorum birde bana dedi ya sizin seçtiğiniz isimleri beğenmezsek diye bende biz annes,yle babasıyız dedi e bizde dedesiyle babaannesiyiz dede ee dedim ne olmuş yani, biz ismi belirledik başka düşüncemiz yok dedim.. sustu biraz da bozuldu...hamileyiz ya hiç bunların canlarını sıkmayalım susalım yok valla illaki canını sıkıcak bişey buluyolar..valla kaynatalar eskı kafalı olunca cok zor oluyor bıde kadın ölmüs yanı bız yerı gelcek o cocuga kzıcaksınb bagıracaksın hepsı ona gıtcek sonra alıncaklar bılmıom. kız cocuklarını cok severım ama su ısım konusu yüzünden oglum olsun ıstıyorum yınede hayırlısı ..
bu arada bende 14+2 yım
hehehe bende bu aralar kaynanam dahil herkese gıcığım
terör estiresim geliyor bazen, kimseye tahammül edemiyorum
iyi niyetli lafları bile dokunmaya başladı. umarım doğumdan sonra geçer bu durum
yaa sen ne şekersin böyleee hem resim hem sennn don atlett ayy güldürdünn ben aldım bi kot beli ayarlanmalıı çok güzel zuhalden aldımm biraz uçuk ama güzel neler var bi görsenizzzz
:roflol::roflol:yavru yani eşim yavrusunun yavrusu yani bizim bebiş yarısı yılan yavrusu yani ben:))))))
Siz kaynanadan çekiyorsunuz, ben kayınpederden. Ne zaman onlara uğrasam "Geliiiiiin, oğlumu geç saatlere kadar çalıştırıyorsun, ah oğlum, vah oğlum" diyor. En son tepem attı "Al oğlunu da başına çal" deyip çektim kapıyo çıktım. O zamandan beri gitmiyorum onlara.
sekero çalışıyormusun şuan evdemisin bilmiyorum ama evdeysen agrılarım varde yat canım kalkma bırak her işi ona bak keyfine bir hafta kalacaksa 3 günde yollara düşerler
tabi iş yapmayı sevmiyorsa canım
yaa sen ne şekersin böyleee hem resim hem sennn don atlett ayy güldürdünn ben aldım bi kot beli ayarlanmalıı çok güzel zuhalden aldımm biraz uçuk ama güzel neler var bi görsenizzzz
zuhal nerde ya
yaa şişmek güzeldee ben bi 4,5 aylık gibi oldummm:))) doğumdan sonra nasıl kilo vercezzz ayy hepimiz arka arkaya doğurcazz ne güzellllllllllll
aaaaaaa izmirli nasıl bilmezsin hamile diyince akla zuhal gelirr kemeraltındaa
yok yook. hastayım diye bahane eder faydam olsun der 1 ay kalacaksa 3 ay kalır mazallah. çalışıyorum zaten, Allahtan. Aslında iyi hoş da. beni sürekli görümcemle karşılaştırıp yeriyor. bi de kendine göre hata olan (örn. gelirken peynir alır mısın diye kocamı aramam gibi) en ufak bi harekette beni azarlamaya kalkıyor. Ben de lafı ağzına tıkıyorum, dayanamazsam. böyle durumlarda bende film kopuyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?