- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #14.101
biz şimdilik sadece bi ana kucağı aldık 2. ayımda almıştım tabi erken ama internette uygun bulunca alalım bi kenarda dursun dedik..bebek arabasını doğumdan sonraya bırakabilirim bilmiyorum..
ya benim arkadaş sabah bahsetmiştim 2.kan testini yaptırmış şimdi sonucu almış
90 a düşmüş, 1. test sonucu 96 dı
üzüldüm yaaa...
biz şimdilik sadece bi ana kucağı aldık 2. ayımda almıştım tabi erken ama internette uygun bulunca alalım bi kenarda dursun dedik..bebek arabasını doğumdan sonraya bırakabilirim bilmiyorum..
ya benim arkadaş sabah bahsetmiştim 2.kan testini yaptırmış şimdi sonucu almış
90 a düşmüş, 1. test sonucu 96 dı
üzüldüm yaaa...
Amin canım Allah Razı olsunniyimişş benim özel sağlık sig. olsa hiç düşünmedenn izmirde kent hast var orda yapardımmm hep dua ediyorum kızlar her namazımda allahım hayırlı ellerde hayırlı sağlıklı birşeklide doğum yapmayı nasip et diyee sizler içinde ettim bizim gib olan herkezin ALLAH yardımcısı olsun:CüvCüv:
saol canım aminnallah yardımcısı olsun cnm ya
ben de hepsiburada.com'da ana kucağı gördüm, şu anda kampanyası varmış 80'den 51'e düşmüş. Alsam mı diye düşünüyorum
valla reglisin 3 gecikince test yaptırdı 96 çıktı kan sonucu tabi hamile diyeAy canım, Allah yardımcısı olsun. Düşük mü oldu yoksa kimyasal gebelik miydi acaba?
SAKINCASI YOKSA NE KADAR ALDIĞINI YAZARMISINN BENDE ARAŞTIRIYORUMMM HERŞEYİ TEK BAŞIMA YAPIYORUMM EŞİM BU ALACAKLARIMIZIN GÖKDEN DÜŞECEĞİNİ SANIYOR SANIRIMMklava:
Ben de hepsiburada.com'da ana kucağı gördüm, şu anda kampanyası varmış 80'den 51'e düşmüş. Alsam mı diye düşünüyorum
valla reglisin 3 gecikince test yaptırdı 96 çıktı kan sonucu tabi hamile diye
sevindik ama dr gitmiş dr kese yok gözükmüyor dış gebeliktir demiş
beni aradı bana saçma geldi biz kesemizi kan sonucumuz1500 üstüne çıkınca görmüştük
günesim bu gün Ekodam dan Ahmet beyi söylemişti onun aradı korkulacak bişey yok
dış gebelik olamaz zaten değer küçük gözükmemesi normal demiş kan sonucuna göre tekrar görüşelim demiş, hatta öteki dr tavrına kızmış, olsa bile dış gebelik olamaz demiş arkadaşımın aynı zamanda kanaması vardı..
fiyat olarak çok uygunmuş ama özelliklerine dikkat et melmea, 5 noktalı emniyet kemeri vs. gibi ayrıntıların önemli olduğunu söylüyolar..[/Q
DÜN BİDE 2 TARAFLI PUSET BEĞENDİM İLK ALTI AY BEBEĞİN YÖNÜ BANA DOĞRU OLMASI ÖNEMLİYMİŞ BEBEK KUSARSA GÖRÜP MUDAHALE ETMEK İÇİN
slm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
fiyat olarak çok uygunmuş ama özelliklerine dikkat et melmea, 5 noktalı emniyet kemeri vs. gibi ayrıntıların önemli olduğunu söylüyolar..
slm kızlarrr bugün doktora gittim oğluşum geliyooo
tebrik ederim canım, erkek anneleri çoğalıyor.
Güzel birşeye benziyor, kısa zaman kullanılacak birşey için de çok fazla para vermek istemiyorum. Bana kalsa çocuk da çok hızlı büyüdüğü için onu da kağıt havluya sarıp büyütecem. Delikafadulden
valla reglisin 3 gecikince test yaptırdı 96 çıktı kan sonucu tabi hamile diye
sevindik ama dr gitmiş dr kese yok gözükmüyor dış gebeliktir demiş
beni aradı bana saçma geldi biz kesemizi kan sonucumuz1500 üstüne çıkınca görmüştük
günesim bu gün Ekodam dan Ahmet beyi söylemişti onun aradı korkulacak bişey yok
dış gebelik olamaz zaten değer küçük gözükmemesi normal demiş kan sonucuna göre tekrar görüşelim demiş, hatta öteki dr tavrına kızmış, olsa bile dış gebelik olamaz demiş arkadaşımın aynı zamanda kanaması vardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?